User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
239 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

WilliamsRenault
    Misafir
    kardeşim ben sana ithafenmi söledim bunu ortaya söyledim o yerine gitti zaten sen konuya ben o yazıyı yazdıktan sonra dahil oldun emin ol konuyu başından sonuna kadar okursan göreceksin dediğim olayı.. ama sende bu şekil yazmaya devam edersen sanada cevaplarım olur.. yok f7r klavye tuşumu o ne f yanına 7 tane rrrr koymalar falan bunlar hoş hareketler değil bunları yazan edende belli zaten sen ne ortalığa atlıyorsun sadece sendemi pahalı araç var ozaman herkes alınsın her 100 bin tl lik aracı olan yazıma cvp versin yazımı okursan bazıları diye söyledim zaten şimdi konuyu dahada uzatma o kişiler yaptığı ayıbın farkında olay altındaki araçta değil zihniyette yoksa bizdede 2 tane araç var üzerimize kayıtlı satar s2k ya bizde bineriz zaten herkes adabını bilsinde yazsın.. herkes kendi önünden yesin gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer olayı çıkmasın sonradan fena acıtır hadi eyv.

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ben sana ithafenmi söledim bunu ortaya söyledim o yerine gitti zaten sen konuya ben o yazıyı yazdıktan sonra dahil oldun emin ol konuyu başından sonuna kadar okursan göreceksin dediğim olayı.. ama sende bu şekil yazmaya devam edersen sanada cevaplarım olur.. yok f7r klavye tuşumu o ne f yanına 7 tane rrrr koymalar falan bunlar hoş hareketler değil bunları yazan edende belli zaten sen ne ortalığa atlıyorsun sadece sendemi pahalı araç var ozaman herkes alınsın her 100 bin tl lik aracı olan yazıma cvp versin yazımı okursan bazıları diye söyledim zaten şimdi konuyu dahada uzatma o kişiler yaptığı ayıbın farkında olay altındaki araçta değil zihniyette yoksa bizdede 2 tane araç var üzerimize kayıtlı satar s2k ya bizde bineriz zaten herkes adabını bilsinde yazsın.. herkes kendi önünden yesin gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer olayı çıkmasın sonradan fena acıtır hadi eyv.
    Kardeşim ben senin tüm yazdıklarını sabahtan beri takip ediyorum okuyorum tartıyorum ölçüyorum senin bikere üslubun yanlış yazdığın kişi benim ikiz kardeşim biliyor musun bilmiyorum ama senin gbi ne söylediğini bilmeyen terbiyesiz adamların cümlelerinede kardeşimi hedef yaptıracak bir karakter yok bende git işine gücüne bak tamam sen haklısın nasıl biliyosan öle olsun diyelim ki, erkenden yol al
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan misin kimsin tanimam seni sen kimsin ki arabani kucumsuycem o
    İster s2000 e binerim ister s3000 e sanane amk
    Burda konusmuycam yazmiycam sana daha fazla
    Zamaninda devran cok donmus sanirim cok domaltmislar seni ki boyle yaziyosun domalip domalip gezme saplayan cok olur isine bak
    C R M performance

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su adama cevap vermeyin Birkan Gokhan prim vermeyin abi herkes birbirini biliyo boa verin yazsin dursun

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan misin kimsin tanimam seni sen kimsin ki arabani kucumsuycem o
    İster s2000 e binerim ister s3000 e sanane amk
    Burda konusmuycam yazmiycam sana daha fazla
    Zamaninda devran cok donmus sanirim cok domaltmislar seni ki boyle yaziyosun domalip domalip gezme saplayan cok olur isine bak
    ulan mal banane senin bindiğin arabadan es ikininemi binion ne zikime binersen bin
    kalkıpta f yazıp yanına 7 tane r koymakla olmuyor adamsan çık o dalga geçtiğin f7r la kim kimi domaltıo görelim her taraf s2000 olur dikkat et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

ulan mal banane senin bindiğin arabadan es ikininemi binion ne zikime binersen bin
    kalkıpta f yazıp yanına 7 tane r koymakla olmuyor adamsan çık o dalga geçtiğin f7r la kim kimi domaltıo görelim her taraf s2000 olur dikkat et
    Gel bakalim kim kimi domalticak aq dum gevsegi gel deneyelim gotun yiyosa GEL ama Adamsan gelirsin ...
    C R M performance

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel bakalim kim kimi domalticak aq dum gevsegi gel deneyelim gotun yiyosa GEL ama Adamsan gelirsin ...
    m.etme herhaftasonu ordayım artık anca ben gelirim o *** bende her zaman oldu da sende kalkıp gelecek kadar adamlık varmı o meçhul

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu deneme konusuydu videolar vardı onlar tartışıldı şimdide sizin atışmanıza döndü farkındamısınız ayıp ama artık 15 yaşında çocuk gibi misket kavgası yapıyosunuz... uzatmayın dedik kaç defa ayıptır yaw..
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m.etme herhaftasonu ordayım artık anca ben gelirim o *** bende her zaman oldu da sende kalkıp gelecek kadar adamlık varmı o meçhul
    Yaninda olucam bakalim o gotun tadina koyunca anlarsin adamligimi sen yeterki gel
    C R M performance

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amk forum forumluktan çıktı bu nedir okan srn kimsin amk millete gider yapıyosun bizede babamız almadı rahat ol bizde 10 binlik arabalardan geldik fazla atar yapma burası lüleburgaz değil istanbul adamın götünden donunu alırlar bence yazdıklarını bikaç kez okuda yaz yaşının aadamı ol
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gokhan uzatma kanka muhattap olma hafta sonlari burdaymis arkadas oturur konusuruz burda hos olmuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amk forum forumluktan çıktı bu nedir okan srn kimsin amk millete gider yapıyosun bizede babamız almadı rahat ol bizde 10 binlik arabalardan geldik fazla atar yapma burası lüleburgaz değil istanbul adamın götünden donunu alırlar bence yazdıklarını bikaç kez okuda yaz yaşının aadamı ol
    Birak yazssin kanka nasilsa haftaya deniycez yazssin yazssin rahatlasin gazi var gazini alicam haftaya
    C R M performance

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gokhan yazma daha fazla haftaya burdaymış gelsin bekliyoruz dort gozle
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas yurek yemiş yazmayın bunu önemli bi adam haline getirmeyin zamanınıza yazık gelicekmiş zaten
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Seccop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese iyi akşamlar pazar oldu pazartesi oldu bu muhabbeti okuyorum Kendimi tanıtmam gerekirse 34 SEC 08 plakalı aracın sahibiyim. Adım seçkin o akşam çoğunuzu tanımam etmem rollinge fazla çıkmam beni tanıyan tanır seven sever. Gerisi viz gelir gider.Mirkelam da sinan bey sanırım arabaları eşleyelim dedi ben kimseyle denemeye gelmedim dedim. Bunu da üstüne basarak belirttim. Gecenin 2 si veya 3 ü otobana çıkarım iister gaz basarım ister yavas giderim kimseyi alakadar etmez. Neyse otobanda kendi kendime aracı denerken arıza yaktı aracım pejolar kesiklik yapınca normal biz yapınca suç heralde sağdan yawas yawas gidiyorum red plakalı arkadaş yanıma geldi araçla ilgilenirken gördüm camı ındırıp dewam etmesini elimle gösterdim. Ama nedense bir triplere girdi kaş göz işareti. Ben anlamadım kimseye söz mü verdik denicez diye neyse sonra geldik şekerpınara cop plakalı arkadas benim benzinim yok benzin alıp geçiom karşıda bekliyorum dedi yani kaçan falan yok kimseden. Bana soranlarda benim araba kesiklik yapıyor aren sen dene dedim falan flan . Ama red plakalı arkadaş inatla dönüş yolunda yanımıza geldi gelsin buyursun sıkıntı yok . Denediler benim bitek gördüğüm arızalı haliyle benim aracım önde gidiyordu üstünde ağırlık olmasına rağmen. Ayrıca kimse kimsenin cebine elini atmaz kimse benim ne paramı nede ailemi yargılayabilir kimse haddine düşmeyen işlere burnunu sokmasın.

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seccop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar pazar oldu pazartesi oldu bu muhabbeti okuyorum Kendimi tanıtmam gerekirse 34 SEC 08 plakalı aracın sahibiyim. Adım seçkin o akşam çoğunuzu tanımam etmem rollinge fazla çıkmam beni tanıyan tanır seven sever. Gerisi viz gelir gider.Mirkelam da sinan bey sanırım arabaları eşleyelim dedi ben kimseyle denemeye gelmedim dedim. Bunu da üstüne basarak belirttim. Gecenin 2 si veya 3 ü otobana çıkarım iister gaz basarım ister yavas giderim kimseyi alakadar etmez. Neyse otobanda kendi kendime aracı denerken arıza yaktı aracım pejolar kesiklik yapınca normal biz yapınca suç heralde sağdan yawas yawas gidiyorum red plakalı arkadaş yanıma geldi araçla ilgilenirken gördüm camı ındırıp dewam etmesini elimle gösterdim. Ama nedense bir triplere girdi kaş göz işareti. Ben anlamadım kimseye söz mü verdik denicez diye neyse sonra geldik şekerpınara cop plakalı arkadas benim benzinim yok benzin alıp geçiom karşıda bekliyorum dedi yani kaçan falan yok kimseden. Bana soranlarda benim araba kesiklik yapıyor aren sen dene dedim falan flan . Ama red plakalı arkadaş inatla dönüş yolunda yanımıza geldi gelsin buyursun sıkıntı yok . Denediler benim bitek gördüğüm arızalı haliyle benim aracım önde gidiyordu üstünde ağırlık olmasına rağmen. Ayrıca kimse kimsenin cebine elini atmaz kimse benim ne paramı nede ailemi yargılayabilir kimse haddine düşmeyen işlere burnunu sokmasın.

bakın bu konuyu dahada uzatmıcam bu mini cı arkadaslara hıtaben soyluyorum deneme fılan umurumda degıl benım benı gec gecme oda sıkıntı degıl ama ben mını ıle kendı devrımde bastım 4 un sonuna kadar vıdeoda bellı 12 sayfalık konuda ılk defa soyluyorum ben gectım mını gecmek buysa eger

senın aracın zıfırı karanlık aracın ıcınde bırı varmı yokmu o bıle bellı olmuo kı sen camı bıle acmadın bu yalan

ben kımseye el kol kas gos hereketı yapmadım daha oncekı konusmalarda da yazdım sana kendımı gosterıcem dıe bı sag kapıyı acmadıgım kaldı dıe bu soyledıgınde yalan

ben red106 ıle ınatla donuste yanınıza gelmedım orda sordular mını ıle noldu dıe gectıgıme ragmen deneyemedık dogru duzgun dedım bı daha denersek sorun olmaz dedım sınan abıye soyledım oda yolun karsısındakı mını ye seslendı mını sahıbıde bana devırler uyusmuo dedı bende senın devrınde basarız sorun degıl dedım
    bu soyledıgınızde yalan

bu kadar yalan üst üste neden soylenmekte onuda anlamıs degılım bı soyledıgınız lafta dogru olsun

elımızde vıdeo varken bıle gectıgınızı soyluosanız vıdeo olmasaydı elımızkı kımbılır pıyasada neler dıyecektınız oda merak konusu

bu zaman kadar yazdıgım her kelıme dogru konusulanlar dahıl ısımde yazıorum ama sızın soyledıklerınız butun kelımelerın yalan oldugunu sız dahıl ortamdakı kısılerde bılıo
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın bu konuyu dahada uzatmıcam bu mini cı arkadaslara hıtaben soyluyorum deneme fılan umurumda degıl benım benı gec gecme oda sıkıntı degıl ama ben mını ıle kendı devrımde bastım 4 un sonuna kadar vıdeoda bellı 12 sayfalık konuda ılk defa soyluyorum ben gectım mını gecmek buysa eger

senın aracın zıfırı karanlık aracın ıcınde bırı varmı yokmu o bıle bellı olmuo kı sen camı bıle acmadın bu yalan

ben kımseye el kol kas gos hereketı yapmadım daha oncekı konusmalarda da yazdım sana kendımı gosterıcem dıe bı sag kapıyı acmadıgım kaldı dıe bu soyledıgınde yalan

ben red106 ıle ınatla donuste yanınıza gelmedım orda sordular mını ıle noldu dıe gectıgıme ragmen deneyemedık dogru duzgun dedım bı daha denersek sorun olmaz dedım sınan abıye soyledım oda yolun karsısındakı mını ye seslendı mını sahıbıde bana devırler uyusmuo dedı bende senın devrınde basarız sorun degıl dedım
    bu soyledıgınızde yalan

bu kadar yalan üst üste neden soylenmekte onuda anlamıs degılım bı soyledıgınız lafta dogru olsun

elımızde vıdeo varken bıle gectıgınızı soyluosanız vıdeo olmasaydı elımızkı kımbılır pıyasada neler dıyecektınız oda merak konusu

bu zaman kadar yazdıgım her kelıme dogru konusulanlar dahıl ısımde yazıorum ama sızın soyledıklerınız butun kelımelerın yalan oldugunu sız dahıl ortamdakı kısılerde bılıo
    Kardes sen arabanı ilana koy yoluna bak iyi prim yaptırdın 3gunde hadi çarşın pazar olsun
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı durum benim basıma da geldi orhan

Atasehırde erdal yanıma geldı red 106 ıle deneyelım dedı
    arabası full sökük önde teneke jant kısa şanzıman yazılım piston egz amk yok yok
    deneyelim diyince şöyle bir güldüm (aracımda
    fhe p28 b18c1 egz var) geçecğin ***** ama yinede deneyelim maksat zevk olsun dedım.
    1 defa deneme girişiminde bulundum 2 de oturduk gaza 3 bitti 4 e atamadım bıraktım.

Bu muhteremlerde gitmiş hemen videoyu koymuşlar sormak yok çekiyoruz demek yok

bana mı denk geliyor anlamadım bu 106 familyası komple ketenpere spec

ha bu arada erdala bu konudan dolayı herhangi bir kin yada sinir beslemedim.

dedim ya güldüm geçtim sadece.

orhan senin araban muadillerine göre güzel yuruyor bizzat gördüğüm için söylüyorum.

Arabayı değiştirdin sınıf atladın birde denediğin arabalarda sınıf atlasan senin için iyi olur
    O gece senle denemeye çıkmıştık abi, güzel bi rolling olmuştu hatta. O ara red benle de denedi, ben o gece siyah vti ile denemiştim hatta. Vti'ı geçtim videolar elimdeydi, araç sahibine ulaşamadık ayıp olmasın diye koymadım video. Sonra kendisi konu açtı o ayrı. Neyse o ara redle denedik haberim vs olmadan bagajı dahil dolu olan aracımın videosunu gördüm. Benim umrumda olmaz bir daha olsa bir daha denerim, hatta ellerine sağlık ama video koymadan önce karşı tarafa sormak gerekir diye düşünüyorum. Erdalla yine denerim sorun yok ama bunu ufak bir tavsiye olarak söylüyorum.
    .

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdal bey guzellikle anlatiyorsunuz insanca, buradaki olayda dönüşle ilgili bi durumda var görüldüğü kadarıyla. Madem çektiniz koyun tüm videoyu tatsızlıkta bitsin kimseye yalancı dolancı denmesin hoş değil çünkü Aren arkadaşımız da adam gibi sormuş. Birşey mi varda yüklemiyorsunuz yani
    LSX

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)