.................................................. .............................
.................................................. .............................
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Bak güzel kardeşim seni tanımam etmem dediğim gibi tanışmıyoruz yarın birgün biyerde denk gelirsin o vakit selamlık bir durumun olsun böyle cümlelr kurma bak çok açık bi şekilde seni tnımam etmem kendini tanıt dedim tanttın bittihadi kardeşim bak ortalık gergin ben burda mustangde çıkan problemi öğrenme adına yazdım kavga taraflı olsaydım bir dünya yorum yapılmış bende yapar dahil olurdum yorum yapanlarda kardeşim abilerim hepsinide çok sever sayarım oyüzzden gereksiz etiket kondurma
seni anlıyorum fakat senin üslubunda ters çünkü kişilerin kimlerle muhabebti var kimlerle yok bilmiyorsun bilsen böyle ''Sana Noluyo '' gibi cümleler kurmazdın.Bu soruyu sorduğun kişi daha geçen hafta sinan devranlarla aynı ortama gelip muhabbet sohbet edip denediler yani ki karşı tarafından üstüne alınacağı varsa bırak onlar yorumuna karşılık versin ki tanmıyorum demekle bunu kastetmiştim çünkü sinan ve devran gürkanı bilir eder ki onlardan yorum gelmediyse bil ki birbirlerini tanıyorlardır olaylarıda kendi aralarında konuşup hallederler yani sana özellikle bir cümlem söz konusu değil senin şu yazdığın cümleyi şurdan başka biride yazssa onada aynısını söylerdim emin ol![]()
Buarada Alperden soruma cevap bekliyorum bu arıza ile daha önceki denemelerde karşılaşıldı mı? Yoksa bu son denemeye özel bişeymiydi öyleyse nedeni ne anlaşıldı mı ?
birkancım soruya ben cevap vereyim araba sahibi olurak
olayın kontrolle alakası yok çıkacak kacak bir parçada degil
nosa gaz tam açık degilken erken bastıgım için en zayıf noktadan patlattı
allahtan patlattı yoksa emme monifoltu yada silindir kapağına zarar vermemiz işten bile degildi allaha şükür bişey olmadı ucuz atlattık diyebiliriz
arkadaşlar yağdan bahsetmiş antifirz oldugu için yağlı su gibi olmuş
insallah gereken cvp almışsındır
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Çok uzamış mevzu ama..tamam ne olduysa oldu arkadaşlar,rabbim yüzünüze bakmış kan akmamış,inanın sinirler geçicek herkez yine güzel olucak yine çiçek olucak,kavga bıcak hır gür..tabiki bunlar çok çirkin ama uzatmayın lütfen,burda yazdıkça gerginlik artar..yapmayın sıkın dişinizi yazmayın,her iki taraf içinde sölüyorum..
Lan ben size dün demedimmi gelin etmeyin eylemeyin,şuraya vereceğiniz benzin paralarıyla güzel bi masa kuralım,ne güzel sohbet eder et yirdik![]()
Lan biri sinir atmak istiyosa yanıma gelsin,valla temiz bi dayağa çok ihtiyacım var![]()
sen yazdıklarımı okudun mu arkadaşım bu arabaları bilmediğimi ifade ettim orda zaten benimde aracım var bende yarışıyorum fakat ben böyle bir arızayla karşı karşıya kalmadım ben sadece meydana gelen arızanın nedednini merak ediyorum kendi adıma bunuda yazdım ayrıca yine söylüyorum bu arabalardan anlamadığımı ifade ettim boş beleş yazma
Kapak fırlama söz konusu değil su tapası fırladı.Nitrous basarken olabilecek şeyler bi yerden patlatabiliyor alt devirler de puddling yapıp neyse ki backfire vs söz konusu olmadı.Gerekli önlemleri alacağız onun için.
Boşuna kavga gürültü olmuş araba deneniyor alt tarafı mekanik birşey tatlı bir atışma tamam her iki tarafında arabasını geliştirmesi için pozitif birşeyler sağlar ama kavga gürültü küfür..zaten bir avuç insanız herkes taraf seçip tartışmaya müdahil oluyor.
Güzel bir yemek meetingi olsun herkes tartışsın şakalaşsın barışsın arabaların sadece bir zevkimiz olduğu konusunda hem fikir olsun..
Dün orçun'a da yazdım havalar kötü sis ve yerler nemli..20 dakika yürüdüm sakalım sırılsıklam oldu çiğ yüzünden.Bu işin sonu gerçekten yok rollingte bastın basmadın bıraktın.Pistte drag ve 100-200 ölçümü ile yarışmak en mantıklısı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)