User Tag List

Sayfa 27/33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
611 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Deneme talebi 400+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................................................. .............................
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Gürkan;7260827]
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaw sanane arkadaşım forumun muhtarımısın beni uyarmak sanamı düştü hey yarabbi ya
    Abi alinti yaptığın yaziyi ben yazmadim ama benden alinti olmuş yanlış olmasin

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ne dememi bekliodun avatarda ne eksik turkiyedeyim yasim 24 arabam linea ee neden kendimi taniticam senin profilinle adresin yada kac kardes oldugunmu yaziyo

Mantiksiz mantiksiz konusma
    Bak güzel kardeşim seni tanımam etmem dediğim gibi tanışmıyoruz yarın birgün biyerde denk gelirsin o vakit selamlık bir durumun olsun böyle cümlelr kurma bak çok açık bi şekilde seni tnımam etmem kendini tanıt dedim tanttın bitti hadi kardeşim bak ortalık gergin ben burda mustangde çıkan problemi öğrenme adına yazdım kavga taraflı olsaydım bir dünya yorum yapılmış bende yapar dahil olurdum yorum yapanlarda kardeşim abilerim hepsinide çok sever sayarım oyüzzden gereksiz etiket kondurma
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı birkan01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim seni tanımam etmem dediğim gibi tanışmıyoruz yarın birgün biyerde denk gelirsin o vakit selamlık bir durumun olsun böyle cümlelr kurma bak çok açık bi şekilde seni tnımam etmem kendini tanıt dedim tanttın bitti hadi kardeşim bak ortalık gergin ben burda mustangde çıkan problemi öğrenme adına yazdım kavga taraflı olsaydım bir dünya yorum yapılmış bende yapar dahil olurdum yorum yapanlarda kardeşim abilerim hepsinide çok sever sayarım oyüzzden gereksiz etiket kondurma
    Bak ne guzel demissin ortam gergin gurkan adli uye neden gergin ortama ole bise yaziyo suan bana degil o kisiye alinti yapman gerekiyodu onu uyarman gerekiyo ben yanlis bise yazmadim 'herkez konuyu kapatmaya calisiyo bu yaptigin ney diyorum' umarim anladiniz beni ?

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=MK8800;7260839]
    Alıntı Gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi alinti yaptığın yaziyi ben yazmadim ama benden alinti olmuş yanlış olmasin
    ben sana yazmadım zaten athem nickli arkadaşa alıntı yaparken yanlış oldu gördü zaten oda sıkıntı yok
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ne guzel demissin ortam gergin gurkan adli uye neden gergin ortama ole bise yaziyo suan bana degil o kisiye alinti yapman gerekiyodu onu uyarman gerekiyo ben yanlis bise yazmadim 'herkez konuyu kapatmaya calisiyo bu yaptigin ney diyorum' umarim anladiniz beni ?
    seni anlıyorum fakat senin üslubunda ters çünkü kişilerin kimlerle muhabebti var kimlerle yok bilmiyorsun bilsen böyle ''Sana Noluyo '' gibi cümleler kurmazdın.Bu soruyu sorduğun kişi daha geçen hafta sinan devranlarla aynı ortama gelip muhabbet sohbet edip denediler yani ki karşı tarafından üstüne alınacağı varsa bırak onlar yorumuna karşılık versin ki tanmıyorum demekle bunu kastetmiştim çünkü sinan ve devran gürkanı bilir eder ki onlardan yorum gelmediyse bil ki birbirlerini tanıyorlardır olaylarıda kendi aralarında konuşup hallederler yani sana özellikle bir cümlem söz konusu değil senin şu yazdığın cümleyi şurdan başka biride yazssa onada aynısını söylerdim emin ol
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni anlıyorum fakat senin üslubunda ters çünkü kişilerin kimlerle muhabebti var kimlerle yok bilmiyorsun bilsen böyle ''Sana Noluyo '' gibi cümleler kurmazdın.Bu soruyu sorduğun kişi daha geçen hafta sinan devranlarla aynı ortama gelip muhabbet sohbet edip denediler yani ki karşı tarafından üstüne alınacağı varsa bırak onlar yorumuna karşılık versin ki tanmıyorum demekle bunu kastetmiştim çünkü sinan ve devran gürkanı bilir eder ki onlardan yorum gelmediyse bil ki birbirlerini tanıyorlardır olaylarıda kendi aralarında konuşup hallederler yani sana özellikle bir cümlem söz konusu değil senin şu yazdığın cümleyi şurdan başka biride yazssa onada aynısını söylerdim emin ol
    birkan beni ararmisin bendeki numarana bakmiyosun sana zahmet aramisin
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan beni ararmisin bendeki numarana bakmiyosun sana zahmet aramisin
    Kanka telefonlar Ofiste kaldı geçer geçmez ararım senii haberim var sekreter aradı aldım aradığının bilgisini
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada Alperden soruma cevap bekliyorum bu arıza ile daha önceki denemelerde karşılaşıldı mı? Yoksa bu son denemeye özel bişeymiydi öyleyse nedeni ne anlaşıldı mı ?
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ve ogün olanlara gelirsek;benim kendi şahsıma anlamadıım tek birşey var kesinlikle taraflı yazmıyorum biline,konuyu başından beri okuyorum okadar atarlı iddialı cümleler kurulmuş araç sahipleri tarafından işte anlamadıım nokta tam burda,,bukadar iddiada bulunan bir insan arabasını roll gecesi kontrol etmez mi yani o kapak neden fırladı hani araba mayısa kadar beklesede hiç bi sorun olmazdı? Neden fırladı o kapak gerçekten buna anlam veremedim ve kesinlikle bilmediğimden soruyorum,ayrıca birde olay hatırlatmak istiyorum tarihte bu forumda olan herkes DBS ve SUS denemesini bilir bu aracın sahipleri (Mehzent ve Yiğit) arkadaşlarımdır ki ikisininde deneme gecesine 2 gün kala 24 saatini arabalarıyla ve kontrolleriyle geçirdiklerine adım gibi şahidim hıı problem olmadı mı o an tabiki oldu ama bu olan aksamalar mekanik bakımdan olmadı ufak tefek şeylerdi. Şimdi sorumu tekrarlayacak olursak bukadar idddialı bir denemede arac neden kontrol edilmedi bkdr ucu açık tartışmalı bir deneme için bu kapağın fırlamasını gerçekten tamamen bir tesadüfe bağlayabiliyor musunuz gerçekten? sadece bunu merak ediyorum Teşekkürler Saygılar
    ya yazmış olmak için yazıyosun yada hayatında hıc araba denememıssın sen.

yarışta ne olacağı bellımı olur kapakta çıkar kolda çıkar

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birkancım soruya ben cevap vereyim araba sahibi olurak

olayın kontrolle alakası yok çıkacak kacak bir parçada degil

nosa gaz tam açık degilken erken bastıgım için en zayıf noktadan patlattı

allahtan patlattı yoksa emme monifoltu yada silindir kapağına zarar vermemiz işten bile degildi allaha şükür bişey olmadı ucuz atlattık diyebiliriz

arkadaşlar yağdan bahsetmiş antifirz oldugu için yağlı su gibi olmuş

insallah gereken cvp almışsındır
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok uzamış mevzu ama..tamam ne olduysa oldu arkadaşlar,rabbim yüzünüze bakmış kan akmamış,inanın sinirler geçicek herkez yine güzel olucak yine çiçek olucak,kavga bıcak hır gür..tabiki bunlar çok çirkin ama uzatmayın lütfen,burda yazdıkça gerginlik artar..yapmayın sıkın dişinizi yazmayın,her iki taraf içinde sölüyorum..

Lan ben size dün demedimmi gelin etmeyin eylemeyin,şuraya vereceğiniz benzin paralarıyla güzel bi masa kuralım,ne güzel sohbet eder et yirdik

Lan biri sinir atmak istiyosa yanıma gelsin,valla temiz bi dayağa çok ihtiyacım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yazmış olmak için yazıyosun yada hayatında hıc araba denememıssın sen.

yarışta ne olacağı bellımı olur kapakta çıkar kolda çıkar
    sen yazdıklarımı okudun mu arkadaşım bu arabaları bilmediğimi ifade ettim orda zaten benimde aracım var bende yarışıyorum fakat ben böyle bir arızayla karşı karşıya kalmadım ben sadece meydana gelen arızanın nedednini merak ediyorum kendi adıma bunuda yazdım ayrıca yine söylüyorum bu arabalardan anlamadığımı ifade ettim boş beleş yazma
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan kardeş temiz araç aramıyosun bu aralar.Canın ondan sıkılıyor olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkancım soruya ben cevap vereyim araba sahibi olurak

olayın kontrolle alakası yok çıkacak kacak bir parçada degil

nosa gaz tam açık degilken erken bastıgım için en zayıf noktadan patlattı

allahtan patlattı yoksa emme monifoltu yada silindir kapağına zarar vermemiz işten bile degildi allaha şükür bişey olmadı ucuz atlattık diyebiliriz

arkadaşlar yağdan bahsetmiş antifirz oldugu için yağlı su gibi olmuş

insallah gereken cvp almışsındır
    Tamaaaaamm işte bu teşekkür ederim Orçun kardeşim eyw bende bunu istiyordum anlamadıım için sorduğumu ifade ettim zaten yazımda.
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan kardeş temiz araç aramıyosun bu aralar.Canın ondan sıkılıyor olabilir
    Bu aralar temiz araç satıyorum bro,alacağım aracı buldum,şanslısınız bu sefer benı dövmek istermisin bu arada ?

Yaw olanları bırakın mangal yapalım diyom,kimse beni miklemiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aralar temiz araç satıyorum bro,alacağım aracı buldum,şanslısınız bu sefer benı dövmek istermisin bu arada ?

Senin canavarla gideceksek ben varım :d:d:d Zaten corvette zamanı sözün vardı birtürlü gelmedi o söz yerine elde olmayan sebeplerden :d
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gergin ortamı yumuşatmaya çalışıyosun dövmek falan olmuyor pek.Hem hepimiz kardeşiz kardeş kardeşe el kaldırmaz

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Konu ve ogün olanlara gelirsek;benim kendi şahsıma anlamadıım tek birşey var kesinlikle taraflı yazmıyorum biline,konuyu başından beri okuyorum okadar atarlı iddialı cümleler kurulmuş araç sahipleri tarafından işte anlamadıım nokta tam burda,,bukadar iddiada bulunan bir insan arabasını roll gecesi kontrol etmez mi yani o kapak neden fırladı hani araba mayısa kadar beklesede hiç bi sorun olmazdı? Neden fırladı o kapak gerçekten buna anlam veremedim ve kesinlikle bilmediğimden soruyorum,ayrıca birde olay hatırlatmak istiyorum tarihte bu forumda olan herkes DBS ve SUS denemesini bilir bu aracın sahipleri (Mehzent ve Yiğit) arkadaşlarımdır ki ikisininde deneme gecesine 2 gün kala 24 saatini arabalarıyla ve kontrolleriyle geçirdiklerine adım gibi şahidim hıı problem olmadı mı o an tabiki oldu ama bu olan aksamalar mekanik bakımdan olmadı ufak tefek şeylerdi. Şimdi sorumu tekrarlayacak olursak bukadar idddialı bir denemede arac neden kontrol edilmedi bkdr ucu açık tartışmalı bir deneme için bu kapağın fırlamasını gerçekten tamamen bir tesadüfe bağlayabiliyor musunuz gerçekten? sadece bunu merak ediyorum Teşekkürler Saygılar
    Kapak fırlama söz konusu değil su tapası fırladı.Nitrous basarken olabilecek şeyler bi yerden patlatabiliyor alt devirler de puddling yapıp neyse ki backfire vs söz konusu olmadı.Gerekli önlemleri alacağız onun için.

Boşuna kavga gürültü olmuş araba deneniyor alt tarafı mekanik birşey tatlı bir atışma tamam her iki tarafında arabasını geliştirmesi için pozitif birşeyler sağlar ama kavga gürültü küfür..zaten bir avuç insanız herkes taraf seçip tartışmaya müdahil oluyor.

Güzel bir yemek meetingi olsun herkes tartışsın şakalaşsın barışsın arabaların sadece bir zevkimiz olduğu konusunda hem fikir olsun..

Dün orçun'a da yazdım havalar kötü sis ve yerler nemli..20 dakika yürüdüm sakalım sırılsıklam oldu çiğ yüzünden.Bu işin sonu gerçekten yok rollingte bastın basmadın bıraktın.Pistte drag ve 100-200 ölçümü ile yarışmak en mantıklısı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)