Bakın arkadaşlar herkes yazmış çizmiş abartmış eklemiş çıkartmış herkese tek tek yazmayacağım..ama ortada çok büyük bir yanlış anlamadan doğan bir olay var ve biz o kadar denememiz oldu tatışmamız oldu kimse bizden bu güne kadar böyle bir şey sopa bıçak gördü mü?
Zaten kavga orcun-muharrem arasında olmadı denemeyi izlemeye gelenler arasında oldu oda nasıl çıktı bir anda inanın bizde anlamadık.Oraya bilerek kavgaya gelecek kadar bıçak sopa getirecek kadar o.ç değiliz!! ortada bir tane bıçak bir tanede sopa vardı.kimse abartıp yok 50 kişide sopa bıçak vardı demesin.sopa izleyeme gelenlerden birinin arabasında normal bir şekilde gezdirdiği sopadır.yani bilinçli getirilmemiştir.Bıçak konusu ise bıçağı çekeni biz görmedik sonra gebzeye döndüğümüzde sorup kim olduğunu öğrendim.Ustanın 17 yaşındaki çırağıymış

ben öğrendiğimde çocuk yoktu bugün akşam iş çıkışı gidip onun ağzını yüzünü s...... böyle birşey yaptığı için.bakın bu yazdıklarımı tüm samimi duygularımla yazıyorum.. bizim ne kaanla ne mamiyle bir sorunumuz olamaz.zaten darbeyi alanda kaan olmuştur.Ve inanın biz kavgayı ayırmak için kendimizi parçaladık.(((ORÇUN KAVGAYI AYIRMAK İÇİN MUSTANGIN ÜSTÜNE KAPUTUNA BASARAK DİĞER TARAFA ATLADI))) düşünün adam kavga olmasın diye kendi arabasına zarar verdi.İyi niyetimiz bundan ibarettir.

ve dün gece gerekli kişiler ile görüştük karşılıklı özürler dilenmiştir.
Muharrem yemin etmişsin ya o zaman bende Şerefim Namusum üzerine yemin edeceğim.
Eğer biz dün gece oraya kavga etmek için geldiysek eğer o bıçak ve sopa oraya bilinçli bir şekilde getirldiyse ve biz kavga yı ayırmak için elimizden geleni yapmadıysak Allah benim en sevdiğimi yarına çıkarmasın!!!