yilbasindan beri 10tl ye aliyorum parlementi hos o paket icsemde bitiyo icmesemde bitiyor final haftasi :-)
yilbasindan beri 10tl ye aliyorum parlementi hos o paket icsemde bitiyo icmesemde bitiyor final haftasi :-)
oha 1 haftadan fazladır her yerden 9,5 a alıyorum ben benzinlik dahil? kazığın alasını yedim herhalde öyleyse haram zıkkım olsun nediyim
e60 535d & THE A45 AMG
Ciddi ciddi tiksinmeye başladım sigaradan ama günde 1 paketi de geçiyo merdiven çıkınca kalbimin küt küt atmasından da bıktım artık ciddi cidi düşnüyorum bırakmayı
Yılbaşından beri prliementi 10 liraya alıyorum. yedik mi yani şimdi....
Bilmeyişimi mazur görünJTi Grubu nedir? Britsh Grubu nedir? eminim bilmeyipte yazamayan vardır vallahi çok merak ettim.. Bu arada yılbaşından beri Marlboro'ya 9.5TL veriyoruz 9TL iken iyidi birisi daha vermiş örneği 9TL sigara 1TL çakmak
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
yeni konu açmıyorum bunu hortlatayım dedim
konu esnaf çakallığıydı ama bu başka bir çakallık
sessiz sedasız duyurmadan aralıklı günlerle firmalar sigaralara en az 50 şer kuruş fiyat geçirmesi yaptılar bilginize
west duo içen varsa yaşadı 50 kr geri geldi.cumartesi sigaracı söyledi. parlıamentte yok bi numara hala.
marlbro'ya endeksi kumbarama para atıyorum, 2 güne bir paket içer gibi hesap edip 2 günde 9.5 tl atıyordum, bir dükkandan fiyat alıp zamlayayım![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
malboş hala 9.5, vallahi yeter bıktık kendimizi zehirlerken bile vergi ödüyoruz anasını satayim...
FOR US BY US
[/CENTER]
İçen adama içme demek hakaret biliyorum ama harbiden içmeyin şu zıkkımı... Yazık ayda kaç para zarar ediyorsunuz...saglıgınız da cabası
Tango-1 never dies.
Yav böle hortlatıp sigaradan kurum ve katran bağlamış kalplerımızı niye zorluyonuz anlamadım ki?yapmayın aga yapmayın yaa
![]()
bbm pin :2B244451
Sigarayi biraktim, nargileye basladim. Eve bi nargile takimi almanin zamani geldi, disarda ice ice para kalmadi![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)