User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
98 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Türkiye'nin Modifiye topluluğunu oluşturuyoruz. İsim önerilerinizi bekliyoruz.

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Techturkey ismi de çok orjinal ve uyumlu ama yönetimce sticker konusuyla aynı kefede tutulur diye düşünüyorum
    Umarım dilediğinizce olur

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bide hemen kendi hayalimi dile getireyim..benimde hayalim gumbal miydi neydi,hani bissuru spor araba toplaniyo bi yerden biyere gidiyo falan..keske bizdede bole bisey olsa..tabiki yurt disina cikicak babayigit sayisi cok azdir,ama sehirler arasi takilinsa..mesela istanbuldan cikilsa,insanlarin butcesini sarsmiycak biyer mesela ankarada finish olsa..sonra bi aspava yisek akabinde bide angara havasi takilsak donsek..sicayim bole hayalin icine ben bile inanmadim
    dediğiniz hayali biz bmwteam ile gerçekleştiriyoruz son katıldığım organizasyonlar sapanca ve abant , bu da bi abant klasiği

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle iddiali bir grup kurmak istiyorsanız klasik amaçlardan çıkılması lazım yediğimiz cezaların haddi hesabı yok 5 liraya benzin alıyoruz bulgaristanda misal e36 veya üstü arabalara binilirken biz o paralarla şahine doğana biniyoruz bunları değiştirecek bir oluşum var ise ben desteklerim...

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğiniz hayali biz bmwteam ile gerçekleştiriyoruz son katıldığım organizasyonlar sapanca ve abant , bu da bi abant klasiği

bu değil sanırım arkadaşın dediği olay. Bunu birçok forum yapıyor zaten ki bizde scirocco ekibi olarak yapmıştık. bu bildiğin buluşmanın yer değiştirmiş hali o sanırım türkiye içi gezip, araçları tanıtmak gıbı, farklı yerler gormek gıbı seylerden bahsedıyor

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben bi halt anlamadim..resim toplulugumu olucak?modlu araclara organizasyonmu yapilacak?yoksa tech gibi bi site olup millet orda yine arabami konusucak?son soledigimse eger burdan uye olucak olanlar vardir ancak en fazla 10 kere girerler siteye..tilki yine buraya doner

hakikaten ben bisey anlamadim..ve benim gibi bi ton adam vardir anlamayan..gerizekali damgasi yememek icin yazmiyolardir,ancak ben milyonlarin sesiyim onlarin soramadigini sordum..damgayi bana yapistirin amac ne ? tam icerigi ne bu acmak istediginiz seyin? sey dedigim sey ne?

bide hemen kendi hayalimi dile getireyim..benimde hayalim gumbal miydi neydi,hani bissuru spor araba toplaniyo bi yerden biyere gidiyo falan..keske bizdede bole bisey olsa..tabiki yurt disina cikicak babayigit sayisi cok azdir,ama sehirler arasi takilinsa..mesela istanbuldan cikilsa,insanlarin butcesini sarsmiycak biyer mesela ankarada finish olsa..sonra bi aspava yisek akabinde bide angara havasi takilsak donsek..sicayim bole hayalin icine ben bile inanmadim
    yapılmak istenilen işin ne olduğunu 11. cevapta bende sormuştum fakak hala cevap verilememiş
    Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladığım kadarıyla avrupa ülkelerinde var bu sizin yapmak istediğiniz topluluklar,örnek veriyorum adamlar mangal partileri vs vs şeyler yapıyorlar ama adamlarda yer var imkan var zaman var gerekli izinler alınıyor burada hangi ilde böyle şeyler yapılmaya kalkınsa ya kazalar oluyor yada polisler geliyor böyle şeylere pek yatkın değil ülkemiz maalesef..

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shootmyride gibi birşeymi oluyor nedir konunun tam içeriği? Canibeat v.s ne oluyor ?
    Yerel, bölgesel etkinlikler içerikli olsun istiyoruz. Araç fotoğrafları çekimileri yapılacak ShootMyRide gibi.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla avrupa ülkelerinde var bu sizin yapmak istediğiniz topluluklar,örnek veriyorum adamlar mangal partileri vs vs şeyler yapıyorlar ama adamlarda yer var imkan var zaman var gerekli izinler alınıyor burada hangi ilde böyle şeyler yapılmaya kalkınsa ya kazalar oluyor yada polisler geliyor böyle şeylere pek yatkın değil ülkemiz maalesef..

bu mevzu kesinlikle katılan kisilerin seviyesiyle alakalı bence.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Gerekli seviyeye gelindiği zaman inanın başarılır herşey. Biz bu konu üzerinde adım atamaya çalışıyoruz. Tek başımıza yapamayız bunun bilincindeyiz. Ama güzel işler çıkarılacağınada inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır Hafta sonunu kapsayan konserli, kamp, çadır kurmalı güzel şeyeler yapabiliriz düşüncesindeyim.

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanların falan yaptığı wagenverks tarzı olursa süper olur bence.
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç para kazanmak lafı döndürmeye gerek yok bence, benden tavsiye tofaşk koyun adını amaçlarınıza daha rahat ulaşırsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel birşey yapmak istiyorsunuz yurt dışı ayarı gibi bir şey ama ilk hafta ülkemizde misal veriyorum 100 tane harbi araba prof.ce hazırlanmış araba konulur ondan sonra iş şahin doğana tofaşk a dönmesin yada organizasyon yapılcak içerisi şahin doğanların yanlamasıyla sonuçlanmasın sadece kendi fikrim artık bu tip arabalar sadece görüntü ve ses kirliliği iddialı bişey oluşturulacaksa bu tip araçlardan arındırılarak çok güzel organizasyonlar ve paylaşımlar yapılabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Tofaş doğan çeken adamla işimiz olmaz kimse gücenmesin darılmasın neyin ne olduğu ortada. Klasik araç olur tamam ona bişey denmez ama Apaçi tanımını karşılayan araçların paylaşılmasının dile gelmesi bile üzücü.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Tofaş doğan çeken adamla işimiz olmaz kimse gücenmesin darılmasın neyin ne olduğu ortada. Klasik araç olur tamam ona bişey denmez ama Apaçi tanımını karşılayan araçların paylaşılmasının dile gelmesi bile üzücü.
    fuat eminim kotu manada yazmamissindir ancak,biraz sert olmus..kabul bircok sahis bu araclarin icinde sacma sapan hareketler yapiyo..ama burda tofas kullanan ve cok iyi,kaliteli arkadaslarda var..alinabilirler ki bence uzulmene gerek yok..neticede tofas Turkiye klasigidir bana gore..tema Turkiye tanitimi olucaksa bence bu araclara saygi duyulmali ve en az iki uc tane guzel hazirlanmis arac paylasilmali...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuat eminim kotu manada yazmamissindir ancak,biraz sert olmus..kabul bircok sahis bu araclarin icinde sacma sapan hareketler yapiyo..ama burda tofas kullanan ve cok iyi,kaliteli arkadaslarda var..alinabilirler ki bence uzulmene gerek yok..neticede tofas Turkiye klasigidir bana gore..tema Turkiye tanitimi olucaksa bence bu araclara saygi duyulmali ve en az iki uc tane guzel hazirlanmis arac paylasilmali...
    abi haklısın ama o şahin doğan bir elin parmağını geçmez gerçekten özenle hazırlanmış sırf zevk için alınıp koleksiyon olarak tutulan ama diğerleri facia hani bakıyosun yurt dışına skoda favorit mesea türkiyede o ne ya deniyor ama adamlar yurt dışında o kadar güzel yapıyolar ki valla iyi olmuş diyosun yada mk1 golf mk1 jettalar bizde niye olmasın görseli başarılı araçlar

Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isme illa ırk esintileri eklemek niye?

bkz : tr - turk- turkish - ottoman

bide şu aklıma geldi low familia videolarında falan gördüğümüz o düz çimenlik alan gibi yerler bulunmaz. yine 30-40 araçlık arsalara kalırız. ülkedeki imkanlar yetersiz gibi geliyo bana bilmiyorum

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu zihniyetle bu iş zor... En basiti project cars'a gir bak ya da otomobilleriniz bölümüne bak oradaki tofaşlar fikrini değiştirir belki...
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaci olanlar araclar ya da markalar degil, sahipleri... O yuzden araclarin markalarina gore insanlari ayirmayi birakmani oneririm keza hondaci apaci sayisi tofasci sayisini katlar.

Parasi olan apaci olmaz diye dusunenlere buyuk yanilgi icinde olduklarinida hatirlatirim...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "anlamını bilmediğiniz halde, sizi ağlatan şarkılar vardır elbet." bu konuda bana öyle oldu la
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)