Yayınlanmadı. Maç nedeniyle![]()
diziyi bence ilk tv den orjinal sonrada internetten bipsiz izleyin ancak anlıyorsunuz.. mesela geçen bölümde inşaatın orda adam karımı bana ayarlayın diyorya abi biz şeymizi diyor kibar olma lan bildiğin gavat diyor mesela orjinalde o gavatı biplemişlerki neden öyle ib rşey yapmışlar anlamadım gavat küfür falan değildir ben ilk bipli izlediğimde onu pez.. ile başlayan bir şey diyorlar ondan biplenmiş sanmışdım..
ilk bölümdede adam gene tuvalete gidiyor kahvede tuvalete giderken tekerleme söylüyor bipliyken anlaşılmıyor bipsiz anlaşılıyor ancak![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yahu bazı yerlerde öyle saçma şeyler sansürleniyor ki. Bu spor programları, siyaset programları yayından kaldırılsın o zaman.
Instagram: mutusgarage
bence çıraklar la ustalarda kardeşler kadar iyiler. pompacı elemanda ciddi sivrilikler yapıyo![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok geç saatte yayınlandığından internette izlemeyi tercih ediyorum ve 50 dk civarı bitiyor saatlerce tv ye bağlı kalmıyorsun hem
oldukça eğlenceli komikli momikli birşey![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bu bölüm geçen haftakine göre kat kat iyi olmuş, inşallah çıtayı daha da yükselterek giderler, süperdi. Dün tekrarını izledim, bugünde bipsiz izledim.![]()
Robot sahnesine çok güldüm![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
Hepsi bir kenara... Bizimkilerin annesi kahveye girdiğinde, sorgusuz "Dünya ahiret bacımsın" diye başlaması çok iyiydi. Bildiğin kahkaha attım orada. : ))
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)