kardeş bu söyleyeceğim herkes için geçerli olmayabilir ama benim için öyle: hayatımda memnun olduğum halde değiştirdiğim ne varsa pişman oldum.
kardeş bu söyleyeceğim herkes için geçerli olmayabilir ama benim için öyle: hayatımda memnun olduğum halde değiştirdiğim ne varsa pişman oldum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Aklın yolu bir diyen herkes zaten böle bişey yapma demiş bende katılıyorum bencede yapmayın çok güzel bi araca sahipsiniz üstelik
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
bi kaç boy daha hızlı diye(daha fazlada olabilir) dolu arabayı satıp boş araba almayın bence tabi tercih sizin
![]()
attan inip eşeğe binilir mi?![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Gereksiz bir değişim olacağını düşünüyorum. Tek artısı sıfırdan kalkışta atik olması polonun, onun haricinde ne konfor ne donanım ne yol dinamikleri focusa eşdeğer değil. Focus sağlam bir yazılım ve kaliteli lastiklerle çok keyifli olur. body kit filan senin zevkin, keyfine göre makyajlarsın.
Focus cok yakisikli bir body kit ile kendine acaip baktiriyor..
AFR si fakir e ceken adam.....
Bence polo almam tekrar degişiklik olsun daha farklı bir araç bakabilirsin.
Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*
polo da eşşek değil yanı abartmayın.onunda iyi yanları var.en basiti motoru daha kaliteli.
en azından focusun piston saplamarını görseniz bi.komedi
Evvela deyimi iyi değerlendirmeli o kadar değil diyecek durum yokki
Deyimin anlamı mevcut durumdan bi alt duruma düşmektir
Focus at değil
Polo da eşek değil
Polo Focus tan daha alt kademe bir araç herşeyiyle
Deyim uymuş demektir..
Deyimin anlamına şuralardan bakarsınız ;
TÜRK DİL KURUMU
Attan Inip Eşeğe Binmek Sözlük Anlamları
deyimin anlamı elbet önemli ama kelimenin uyandırdıgı hissiyat oyle olmuyor onu kast ederek yorum yaptım.yoksa tabıkı bılıyoruz anlamını.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)