User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
281 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bir garip volant hikayesi | kalipson adlı üye ile ilgili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sorundan başlayalım...

Hangisi yanık volan demişsin... Cevap : İkisi de. Burada, az yanık ya da çok yanık işimize yarar mevzusu değil; yanık olması yeterli!!! Yanık olan işimize yaramıyor. Ayrıca, bi küfür etmediğin kaldığı postlarında sen değil miydin volanda çizik bile yok diyen... ??

Diğer sorun... Bu volanı, senin yanmış volan fiyaskondan sonra Şaşmaz Oto Sanayi'sinde Evrenler Oto Renault Parçacısı'ndan aldım. 1.000 TL'yi maaşımın eksi hesabından çekip buraya rehin bırakacağım yarın. Volan şu an aracımın üzerinde. Araç da Mustafa Usta'nın dükkanında liftte. 1 haftaya kadar kredi kartım gelecek kısmetse ve oradan taksit yaptırıp o paramı geri alacağım. Sayende, ilk defa tanıdığım birçok insana, bankacıya da az zamanda bolca ağız göz eğmek durumunda kaldık; sağolasın. Fiyatını buradan teyit ediver bi zahmet. Diğer parçaları da burada taksit yaptıracağım. Yanmış volanının 2 saattir mevzusunu yapacağına bi iki dakikanı ayırıver ve bu insanlarla tanış. Dürüstlük, helal para ve adamlık nedir gör. Bahsettiğim yerin telefonu da: 0312 278 22 68. Adresi de : Oto Sanayi Sitesi, 2530.sok. No: 68 Şaşmaz /ANKARA. RS camiası burayı es geçmesin vatandaş !!!

Diğer husus; sana güvendik ettik... Hata bizde. Ben daha volanı görmeden, ürün Ankara'ya bile daha düşmeden parayı sana yolladım. Bu yaşta bu kafasızlık örneğini nasıl sergiledim; ben de anlayamadım hala... Canımızın sıkılacağı varmış.

Ayrıca, hafif volan alıp açılmak istemedik ve arayışlara girdik. Arayan mevlasını da bulur, belasını da hesabı sana denk geldik... Şu an vazgeçmemizin sebebi de volanın yanık olduğu ve bunun da işe yaramayacağı ya da randımanlı bir şekilde bize hizmet etmeyeceğini Mustafa Usta ve yakın civarındaki bir çok motor ustasının da teyit etmesi...

Yarın arabayı teslim almaya gidince, bi ara vakit ayırıp kucağımda volanla birçok ustaya uğrayıp görüşeceğim. Hatta video bile çekebilirim becerebilirsem. Ama şu da var; o insanlara para da yedirmiş olabilirim... Benim yaptığım gibi hemen karşınızdakine inanmayın!!!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Inanç hocam, daralmayın lütfen... Volanınızı size yolluyorum; parasını da istemiyorum. Delirmeyin, daralmayın hemen..

Siz bizi bugün yarın, bugün yarın diye diye sallarken biz hiç delirmiyoruz, daralmıyoruz. Biraz da bizi örnek alın lütfen; hemen daralmayın...

Ayrıca, fiyat sorduğum doğrudur.. Ama en nihayetinde "İnanç bey'e söz verdim" dediğim de doğrudur. EĞER İSPATLARSAM, O ÇOK SEVDİĞİMİZ ARABALARIMIZA İDDAA'SINA VAR MISINIZ???

HODRİ MEYDAN... BULUŞMA NOKTAMIZ, NOTER !!!

Yoksanız susun lütfen. Ne kıymetli volanmış arkadaş ya. Allah muhtaç etmesin; aldım bugün sıfırını da rahatladım... Alttan aldıkça, mütevaziliğimi korumaya çalıştıkça bizi muhtaç sandınız.

Adam(Bülent abi çok özür dilerim) mühendis ve TR'de çoğu BMW sevdalısı tanır; bildiğini söylüyor, gördüğünden bahsediyor. Siz ise üslupta pusulayı şaşırıyorsunuz.
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ben hafif volan almasaydım parasını geri yollayacaktım. ama ben artık başkasıyla ticaretimi yaptım.

kendisi malı beğenmeyebilir, geri yollamak isteyebilir ben buna bişey demedim, kendisinede söyledim. malı gönderirsin ben ne zaman satarım parasını ozaman yollarım. şayet bana geri gelicek olan malın benim kendi ürünüm olup olmadığı ne *****?
    ben ticari bir firma değilim, sattığım ürün sıfır bir ürün değil, alıcı bunu bilerek alıyorsa benim suçum nedir?

karşı taraf "senin bana yolladığın malzeme bozuk" deyip kanıtlayamazsa o zaman ben neden geri alayım?
    Dediğim gibi, sadece şu konuda okuduklarım doğrultusunda değerlendirme yapıyorum.. Şu 2 farklı mesaj üzerine yorumum; Rabbim seninle ticaret yapmak zorunda bırakmasın beni..

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz alışverişlerde herşeye dikkat etmek gerekiyor gerekiyorsa parçanın bir yerine işaret koyulması gerekiyor.
    bende birsürü malzeme satıyorum kargoya verirken fotoğraflarını ve videosunu çekiyorum. bin türlü insan var ne olur ne olmaz malzemeyi alır bu bozuk kırık der geri yollamak ister olabilir yani böyle şeylere dikkat etmekte fayda var..
    kimseye değil sözlerim bilgi amaçlıdır iki tarafıda tanımam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konulara vakıf değilim ama şunu söyleyebilirim bende 1000 tl ye volan yalan....varsa hemen havale yapayım bende istiyorum birkaçtane...( hemde orjinal ),burdanda ya ustayı zan altında bırakıyorsunuz ( yalancı diye ) yada usta sıfır diye başka ikinci el volan taktı . sonuçta usta dürüstlüğü kalmıyor burda..

yanılıyormuyum acaba rs binicileride bu konuda yorum yapsın ,1000 tl ye sıfır orjinal volant ( hemde bu kur artışında ) alınabilinirmi....
    Evet... 1.000 TL'ye alıyorum. Yarın isterseniz parayı bıraktığıma dair kaşeli imzalı kağıdın fotoğrafını çeker yollarım...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ben hafif volan almasaydım parasını geri yollayacaktım. ama ben artık başkasıyla ticaretimi yaptım.

kendisi malı beğenmeyebilir, geri yollamak isteyebilir ben buna bişey demedim, kendisinede söyledim. malı gönderirsin ben ne zaman satarım parasını ozaman yollarım. şayet bana geri gelicek olan malın benim kendi ürünüm olup olmadığı ne *****?

ben ticari bir firma değilim, sattığım ürün sıfır bir ürün değil, alıcı bunu bilerek alıyorsa benim suçum nedir?

karşı taraf "senin bana yolladığın malzeme bozuk" deyip kanıtlayamazsa o zaman ben neden geri alayım?
    konuyu açan sizsiniz, kimse size ne sahtekar demiş ne yalancı demiş, usta bu yanık demiş, arkadaşımız da başka volant takmış bunu da el sürdürmeden iade etmek istediğini bildirmiş, ama kusura bakmayın da, hem ustayı sahtekar yaptınız hem de ticaret yaptığınız kişiyi yalancı, hatta iş hemen herkesin tanıdığı Şahin Usta'ya kadar gitti... bu konuyu açarken beklentiniz neydi? aaa bu volant iade edilir mi sıfır gibi duruyor mu demeliydi herkes? eh demediyse bu kadar adam, hata belki bendedir diye düşündünüz mü? haklı olduğunuzu bir tek siz iddia ediyorsunuz, volantı geri alınca satıp parasını yollarım diyorsunuz, karşınızdaki ona da OK diyecektir ama bu konuyu neden açtınız o zaman?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Evrenoz" nickli arkadaşım.. Beni kastetiyseniz de canınız sağolsun kastetmediyseniz de

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet... 1.000 TL'ye alıyorum. Yarın isterseniz parayı bıraktığıma dair kaşeli imzalı kağıdın fotoğrafını çeker yollarım...

başka satacaklarmı o paraya , o zaman ihtiyacı olanlar olacaktır hemen alsınlar bende alayım 1 tane kenarda dursun ..benim kaşeli falan fotoğrafa ihtiyacım yok oyuna gelmeyin demek istediğim bu ..hepimiz volan aradık zamanında ama bu fiyatlara bulamadık .konunun içine girmek istemem çünkü yanıktan falan anlamam,takıldığım konu fiyatı..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    "Evrenoz" nickli arkadaşım.. Beni kastetiyseniz de canınız sağolsun kastetmediyseniz de

Hayır, diğer kişiyi kastettim "Rabbim ticaret yapmak zorunda bırakmasın" diyerek. Yanlış anlaşılma olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açan sizsiniz, kimse size ne sahtekar demiş ne yalancı demiş, usta bu yanık demiş, arkadaşımız da başka volant takmış bunu da el sürdürmeden iade etmek istediğini bildirmiş, ama kusura bakmayın da, hem ustayı sahtekar yaptınız hem de ticaret yaptığınız kişiyi yalancı, hatta iş hemen herkesin tanıdığı Şahin Usta'ya kadar gitti... bu konuyu açarken beklentiniz neydi? aaa bu volant iade edilir mi sıfır gibi duruyor mu demeliydi herkes? eh demediyse bu kadar adam, hata belki bendedir diye düşündünüz mü? haklı olduğunuzu bir tek siz iddia ediyorsunuz, volantı geri alınca satıp parasını yollarım diyorsunuz, karşınızdaki ona da OK diyecektir ama bu konuyu neden açtınız o zaman?

Yahu, ürünü görmeden parasını yatıran adam - ben - sahtekar oldu şimdi abi; iyi mi???

Hey Allahım.. bugün kaçıncı yaşlarıma girdim; ben sayamadım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka satacaklarmı o paraya , o zaman ihtiyacı olanlar olacaktır hemen alsınlar bende alayım 1 tane kenarda dursun ..benim kaşeli falan fotoğrafa ihtiyacım yok oyuna gelmeyin demek istediğim bu ..hepimiz volan aradık zamanında ama bu fiyatlara bulamadık .konunun içine girmek istemem çünkü yanıktan falan anlamam,takıldığım konu fiyatı..
    Burayla irtibata geçin; nasıl olduğunu izah etsinler... Zırt pırt olacak bi hadise değil bu benim volan alımım ama Ankara'daki en uygun orjinal parça bulabileceğiniz yer. Tabii babanız Renault Parçacısı değilse...

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burayla irtibata geçin; nasıl olduğunu izah etsinler... Zırt pırt olacak bi hadise değil bu benim volan alımım ama Ankara'daki en uygun orjinal parça bulabileceğiniz yer. Tabii babanız Renault Parçacısı değilse...

valla babamda olsa o paradan vermez sanırım ..hemde stoklarında var. acaba başka modelin volanı uyuyormu ,aytuğdan bir öğreneyim ..çünkü ciddi ucuz fiyat.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sorundan başlayalım...

Hangisi yanık volan demişsin... Cevap : İkisi de. Burada, az yanık ya da çok yanık işimize yarar mevzusu değil; yanık olması yeterli!!! Yanık olan işimize yaramıyor. Ayrıca, bi küfür etmediğin kaldığı postlarında sen değil miydin volanda çizik bile yok diyen... ??

Diğer sorun... Bu volanı, senin yanmış volan fiyaskondan sonra Şaşmaz Oto Sanayi'sinde Evrenler Oto Renault Parçacısı'ndan aldım. 1.000 TL'yi maaşımın eksi hesabından çekip buraya rehin bırakacağım yarın. Volan şu an aracımın üzerinde. Araç da Mustafa Usta'nın dükkanında liftte. 1 haftaya kadar kredi kartım gelecek kısmetse ve oradan taksit yaptırıp o paramı geri alacağım. Sayende, ilk defa tanıdığım birçok insana, bankacıya da az zamanda bolca ağız göz eğmek durumunda kaldık; sağolasın. Fiyatını buradan teyit ediver bi zahmet. Diğer parçaları da burada taksit yaptıracağım. Yanmış volanının 2 saattir mevzusunu yapacağına bi iki dakikanı ayırıver ve bu insanlarla tanış. Dürüstlük, helal para ve adamlık nedir gör. Bahsettiğim yerin telefonu da: 0312 278 22 68. Adresi de : Oto Sanayi Sitesi, 2530.sok. No: 68 Şaşmaz /ANKARA. RS camiası burayı es geçmesin vatandaş !!!

Diğer husus; sana güvendik ettik... Hata bizde. Ben daha volanı görmeden, ürün Ankara'ya bile daha düşmeden parayı sana yolladım. Bu yaşta bu kafasızlık örneğini nasıl sergiledim; ben de anlayamadım hala... Canımızın sıkılacağı varmış.

Ayrıca, hafif volan alıp açılmak istemedik ve arayışlara girdik. Arayan mevlasını da bulur, belasını da hesabı sana denk geldik... Şu an vazgeçmemizin sebebi de volanın yanık olduğu ve bunun da işe yaramayacağı ya da randımanlı bir şekilde bize hizmet etmeyeceğini Mustafa Usta ve yakın civarındaki bir çok motor ustasının da teyit etmesi...

Yarın arabayı teslim almaya gidince, bi ara vakit ayırıp kucağımda volanla birçok ustaya uğrayıp görüşeceğim. Hatta video bile çekebilirim becerebilirsem. Ama şu da var; o insanlara para da yedirmiş olabilirim... Benim yaptığım gibi hemen karşınızdakine inanmayın!!!

kullanılmış 2. el volanın üzerinde çizik nasıl olmaz arkadaşım! görmüyormusun ayna gibi parlıyor malzeme????

benim sana üzerinde bile yok derken kastettiğim senin kendi volanına baktığında gördüğün çiziklerin olmadığından ibarettir.

bir kere akıl var mantık var; ikisi birbirine değen parçada çizik nasıl olmasın?

bu parçayı aracına tak değil 1000km 100km, 10km git aynı izleri görürsün. parçarlar mekanik ve sürtünme ile işlev gören parçalar.

yahu be birader! senin yanıl anlayışını ben anlamadım hele ustanın sana attığı kazığı hiç anlamadım.

senin maaşın kredi kartın beni hiç ilgilendirmiyor. 1000 liraya aldığın volan ya megane rs volanı değildir ya 2. el dir yada sen yalan söylüyorsun. hadi faturasını koy buraya. sen 1000 liraya megane rs volanı al ben 3 tane alıp depoma koyucam bak YEMİN EDİYORUM!

ben kendimi bildim bileli reno kullanıyorum, otomobillerim forumunda konumu görebilirsin hangi parçanın ne olduğunu ne kadar olduğunu inan çok çok iyi biliyorum!

elbette parasını yollicaksın ben ürünü sana yollicam,bu işler böyle yürür. beni istediğin yerde istediğin insana sorabilirsin, benim yerim yurdum belli bugüne kadar yaptığım ticaretim belli bir kişiden hakkımda kötü birşey duyarsan gel suratıma tükür arkadaşım.

vallahi kusura bakmada kendi canını sıkan kendi cahilliğin bilgisizliğin.

Açılmak istemedin madem telefonda en son 650 lira olur dahada benden bişey bekleme dediğim halde "inanç hocam nolur bunu 600 lira yapalım, vallahi billahi param yok" diyen sen değilmiydin?

ya zaten 2. el bitik, kararmış volanın fiyatı bugün 600 lirayken sen ayna gibi volanı almışın, sonra caymışın şimdide bana *** atıyosunda yok böyle bi yağma...

istediğine git sor bu saatten sonra ben senin 1 lafına inanmam..
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi, sadece şu konuda okuduklarım doğrultusunda değerlendirme yapıyorum.. Şu 2 farklı mesaj üzerine yorumum; Rabbim seninle ticaret yapmak zorunda bırakmasın beni..
    Amin,

bana bir kişi bu volanın bozuk olduğunu, 120.000km 2 baskı balata dönemi gitmeyeceğini kanıtlasın ben 3 kat fazlasını karşı tarafa vermeye razıyım.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen benim lafıma inanma. Bu saatten sonra herkes inanacağı adamı kestirmiştir sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende diyorumki madem yanık bu kanıtlasın ??

bunu kanıtlamasını istemem hakkım değilmi?

ben ticari bir firma değilim, sattığım mal 2. el bi mal kim nerden bu kanıya varabiliyor, bunu diyen usta hayatında kaç tane 1000km de megane rs volanı değiştirmiş?
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye??? Megane RS volanı Zirkonyum mu? Çıkma uzay mekiği kabinlerini eritip te mi yapıyolar RS volanı nı da bu usta görmesin??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen benim lafıma inanma. Bu saatten sonra herkes inanacağı adamı kestirmiştir sanırım...
    merak etme sen, beni tanıyan tanıyor. benim kalbim temiz, gönlüm ferah gerisini sen düşün.

senide tanıyan tanıyo bilen biliyor.
    2.0T FSI

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi nasıl kanıtlamasını istiyorsun?
    vatandaşta ona göre bişeyler yapsın yani ankara'da tanıdıgın fılan bırısi varsa o baksın sana durumunu söylesin veya test mi edilecek malzeme nasıl yapılacaksa yapılsın bence olay çözülür.

malzemede sorun yoksa senin dediğin gibiyse alan kişide kalır.
    o haklıysa dogruysa yanıksa sen ödersin parayı geri alırsın bu kadar basit bir olay bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye??? Megane RS volanı Zirkonyum mu? Çıkma uzay mekiği kabinlerini eritip te mi yapıyolar RS volanı nı da bu usta görmesin??
    değiştirmişin mesajını bunuda yazayım

toplasan bu memlekette kaçtane mrs var? hadi kaçının volanı değişti acaba?
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)