bason Nickli Üyeden Alıntı
Kredi kartınla 458 alabiliyorsan al tabi ki. Taksit konusun da sıkıntısı yok telefonlar için geçerli. Haklısın. Bla bla... Entellektüel olmak için farklı modellere ilgini arttırmalısın. Tesla coupe filan da bakabilirsin teşfik vardır belki.
Daha ulaşılabilir kaidelerden bahsetsen oturup konuşacağız ama ben diyorum HTC ONE, sen diyorsun 458. Biri 500 euro civarın da yanılmıyorsam, diğeri 400.000. He öyle öyle. Nasıl anlamak istersen anlayabilirsin bu da senin kredi kartı ile alabileceğin bir şey değil.
İnsanlar ilgisine göre standartını belirliyor işte bütçesine göre değil. Deminden beri herkes ne diyor? Adamın elinde olmayan parası ile gidip telefon alıyor demiyor muyuz? Ve ben de burada bilinçli tüketim var mı? Hayır dememiş miyim? Ben gittim aldım telefon kredi kartım ile ne yapacaksın? Beni yargılayan sen misin? Borcumu ödüyor muyum? Ödüyorum. Belki başka bir şeyden kıstım bütçemi ayarladım, istedim ve aldım. Ödeyemezsem cezamı çekerim. Şu anda ki durum keyfine göre harcama yapmak ve gelinen sonuç ile ilgili. Öyle bir toplum yok henüz. Bütçesine göre harcama yapabilmek zaten bankaları gerektirmez. Bankalar da bunu istemez adamlar para kazanamaz. Kredi kartı alt ve orta gelirli insanlara imkanlarının dışına çıkmasını teklif eder. Bu telefon ise gider alır adam, fakat sen ferrariden bahsediyordun pardon... Bir sonra ki postu hayal eder gibiyim. Sana iyi günler.