User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
165 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Artık telefonlara taksit yapılamıyor

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Artık telefonlara taksit yapılamıyor

biliyorsunuz bu ay son, artık telefonlar peşin satılacak taksit yok.

bence telefon fiyatları düşecektir
    çünkü eskisi gibi kolayca satamayacaklar.

siz ne düşünüyorsunuz?

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bende manayla bi akıllı telefon sahibi olurum ,bıktım usandım bu çagdışı aleti kullanmaktan
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satın alma anında kredi çıkartırlar, ya da büyük GSM operatörleri faturaya ekler fiyatı işin kaymağını yerler.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senet ısıne doner bence mutlaka alternatif yollar bulunur

bence cok taksit olayı olmamalı asgari ucretli alan vatandas bilmem kac tksitle maasının 2 katı telefonu alıyor gereksiz lux sevdamız nolcak milletce
    BOZBEY

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorsunuz bu ay son, artık telefonlar peşin satılacak taksit yok.

bence telefon fiyatları düşecektir
    çünkü eskisi gibi kolayca satamayacaklar.

siz ne düşünüyorsunuz?
    Bu taahhütlü satışlar da mı iptal olacak, turkcell in filan faturaya ek olarak ücret alıp verdiği telefonlar yani ?
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi oldu. Milletin g.tünde giymeye donu yok, elinde iphone 5s geziyor.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mevzu en çok gsm operatörlerine ve evkur vs. gibi senetle satış yapan yerlere yarayacaktır.

aslında kk taksitlendirmesi bu mevzularda iyiydi.. şimdi adam attığı vade kadar vade farkı geçirecek. evkur daki vade farkları da dillere destandır yani..

hayırlısı bakalım..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mail order yöntemiyle yapılan taksitlerde düşecekmi yada internet sitesindeki satışlarda?

ahmet_xy
    Misafir
    bu işten cep tlf operatörleri kazançlı çıkacaktır. 12-24 ay taahhütle cihaz satışları patlar..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 taksit ile alınabilecek sanırım, tamamen kalkmadı.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsen karta taksit olayının komple kalkması taraftarıyım... kendi usta başımın cebinde bir iphone5 bir tane de S4 var, elemanların cebinde en kötü telefon iphone4... ben iphone3 kullanıyorum

insanlar aslen kendilerinin olmayan parayı kullana kullana kendilerinden geçtiler, şimdi bazıları itiraz ediyor bu duruma fakat sen 1.000 lira kazanan adama 3.000 liralık telefonu bu kadar kolay satamazsın, aslen tefecilik yapıyorsun, adama 3.000 lira veriyorsun eğer ödeyemezse çöküyorsun...

çok geç kalındı çook! dış ticaret açığının sebeplerinden biri de budur, 10bin lira limitli kartı asgari ücretliye verirsen o adam TV lerde gördüğü herşeyi almak ister...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telekom ıle ılgılı tum urunler tek cekım olucak suan ıcın gelen bılgı bu sekılde

taksıt olayınca cozum cok bız 1yıl oncesınden nakıt kredı olayına baslamıstık

tam bı netlessınde cozumu bulunur ıllakı

gercı ınsanlar son 1haftadır ceptelefonuna saldırmıs durumda hayatımda boyle pahalı cıhaz satısı gormedım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamamen kalkmadı diye biliyorum 9 taksite kadar izin verilicek eskisi gibi 12 ay 24 ay taksit yok..

bunun dışında sanırım tahhadüt ile satış yapan gsm firmalarınıda bağlamaz çünkü onların olayıda kredi kartı değil telefon faturası ile ilgili telefonun parasını faturadan alıyorlar.. karttan çekim işlemi olmadığı için o kapsama girmeyebilir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şahsen karta taksit olayının komple kalkması taraftarıyım... kendi usta başımın cebinde bir iphone5 bir tane de S4 var, elemanların cebinde en kötü telefon iphone4... ben iphone3 kullanıyorum

insanlar aslen kendilerinin olmayan parayı kullana kullana kendilerinden geçtiler, şimdi bazıları itiraz ediyor bu duruma fakat sen 1.000 lira kazanan adama 3.000 liralık telefonu bu kadar kolay satamazsın, aslen tefecilik yapıyorsun, adama 3.000 lira veriyorsun eğer ödeyemezse çöküyorsun...

çok geç kalındı çook! dış ticaret açığının sebeplerinden biri de budur, 10bin lira limitli kartı asgari ücretliye verirsen o adam TV lerde gördüğü herşeyi almak ister...
    haklısın da abicim, 1000 lira kazanan adamın maaşını 1500 lira yapın. maaşlar artmıyor, tüketim taksitleri yasaklayarak kısıtlanmaya çalışılıyor. milletin alım gücü yüksek olsa, taksitle almaz değil mi? fakirlerin de iyi yaşamaya hakları yok mu?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

söylediklerinize tamamen katılıyorum ama

piyasada bir çok esnaf kk ile dükkanı döndürüyor. şimdi limitlere ve taksitlere ciddi düzenlemeler geldi. bu da piyasada ki para akışını ciddi etkileyecek kanaatindeyim.

10 yıldır bir balon şişti şişti . şimdi bu düzenlemelerle patlaması yakın görünüyor..

hakkımızda hayırlısı olur inş..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın da abicim, 1000 lira kazanan adamın maaşını 1500 lira yapın. maaşlar artmıyor, tüketim taksitleri yasaklayarak kısıtlanmaya çalışılıyor. milletin alım gücü yüksek olsa, taksitle almaz değil mi? fakirlerin de iyi yaşamaya hakları yok mu?
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece telefon vs. değil ev kredisi hariç herşeye sınırlama getiriyorlar.

Mesela taşıtlarada gelicek ikinci el telefon kaderi gibi olucak çok kişi var ki yüksek fiyatlı araçları kredi ile alıyor. Bunlara da 50.000TL'nin üstündeki araçlarda araç bedelinin yarısını ödeme zorunluluğu geliyor.

Tabi bunlar araçlarda kalan tutar için tüketici kredisi veya telefonlarda başka sektörden pos cihazına çekim gibi yollar bulunabilir ama genede uğraşma ve maliyet artacağı için alışveriş etkilenir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

telefon hiç bir şey bugün caddelerde bu kadar çok bmw mercedes varsa esas sebebi budur 42 ay 48 ay 60 ay kredi çekip aslında normal koşullarsa hiç bir zaman alamıycağı arabayı başkasının parasını kullanarak onada misli misli fazla faiz ve takistler ödeterek alıyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi calistigim yerden ornek vereyim . Ikitellide beyazesya bayisinde calisiyorum. Mahalle musterisine hitap etmek icin arada senetli satislarimizda oluyor. Hatta cogu senetli satis. Belli basli beyaz esya markalari telefon satisi yapabiliyordu ancak telefoncularin coklugundan kimse beyazesyacidan telefon almazdi . Bu taksit olayindan sonra bizde islerde bi kipirdanma canlanma bekliyoruz . Telefoncular alistigi duzeni bozup paralarini riske atip senetli satisa gececeklerini sanmiyorum . Belki tarifeye ek fiyat gibisinden yapabilirler ancak o da ne kadar yeterli olur bilemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)