biliyorsunuz bu ay son, artık telefonlar peşin satılacak taksit yok.
bence telefon fiyatları düşecektir
çünkü eskisi gibi kolayca satamayacaklar.
siz ne düşünüyorsunuz?
biliyorsunuz bu ay son, artık telefonlar peşin satılacak taksit yok.
bence telefon fiyatları düşecektir
çünkü eskisi gibi kolayca satamayacaklar.
siz ne düşünüyorsunuz?
iyi bende manayla bi akıllı telefon sahibi olurum ,bıktım usandım bu çagdışı aleti kullanmaktan![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
satın alma anında kredi çıkartırlar, ya da büyük GSM operatörleri faturaya ekler fiyatı işin kaymağını yerler.
senet ısıne doner bence mutlaka alternatif yollar bulunur
bence cok taksit olayı olmamalı asgari ucretli alan vatandas bilmem kac tksitle maasının 2 katı telefonu alıyor gereksiz lux sevdamız nolcak milletce
BOZBEY
İyi oldu. Milletin g.tünde giymeye donu yok, elinde iphone 5s geziyor.
bu mevzu en çok gsm operatörlerine ve evkur vs. gibi senetle satış yapan yerlere yarayacaktır.
aslında kk taksitlendirmesi bu mevzularda iyiydi.. şimdi adam attığı vade kadar vade farkı geçirecek. evkur daki vade farkları da dillere destandır yani..
hayırlısı bakalım..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
bu işten cep tlf operatörleri kazançlı çıkacaktır. 12-24 ay taahhütle cihaz satışları patlar..
ben şahsen karta taksit olayının komple kalkması taraftarıyım... kendi usta başımın cebinde bir iphone5 bir tane de S4 var, elemanların cebinde en kötü telefon iphone4... ben iphone3 kullanıyorum
insanlar aslen kendilerinin olmayan parayı kullana kullana kendilerinden geçtiler, şimdi bazıları itiraz ediyor bu duruma fakat sen 1.000 lira kazanan adama 3.000 liralık telefonu bu kadar kolay satamazsın, aslen tefecilik yapıyorsun, adama 3.000 lira veriyorsun eğer ödeyemezse çöküyorsun...
çok geç kalındı çook! dış ticaret açığının sebeplerinden biri de budur, 10bin lira limitli kartı asgari ücretliye verirsen o adam TV lerde gördüğü herşeyi almak ister...
telekom ıle ılgılı tum urunler tek cekım olucak suan ıcın gelen bılgı bu sekılde
taksıt olayınca cozum cok bız 1yıl oncesınden nakıt kredı olayına baslamıstık
tam bı netlessınde cozumu bulunur ıllakı
gercı ınsanlar son 1haftadır ceptelefonuna saldırmıs durumda hayatımda boyle pahalı cıhaz satısı gormedım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
tamamen kalkmadı diye biliyorum 9 taksite kadar izin verilicek eskisi gibi 12 ay 24 ay taksit yok..
bunun dışında sanırım tahhadüt ile satış yapan gsm firmalarınıda bağlamaz çünkü onların olayıda kredi kartı değil telefon faturası ile ilgili telefonun parasını faturadan alıyorlar.. karttan çekim işlemi olmadığı için o kapsama girmeyebilir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
söylediklerinize tamamen katılıyorum ama
piyasada bir çok esnaf kk ile dükkanı döndürüyor. şimdi limitlere ve taksitlere ciddi düzenlemeler geldi. bu da piyasada ki para akışını ciddi etkileyecek kanaatindeyim.
10 yıldır bir balon şişti şişti . şimdi bu düzenlemelerle patlaması yakın görünüyor..
hakkımızda hayırlısı olur inş..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
sadece telefon vs. değil ev kredisi hariç herşeye sınırlama getiriyorlar.
Mesela taşıtlarada gelicek ikinci el telefon kaderi gibi olucak çok kişi var ki yüksek fiyatlı araçları kredi ile alıyor. Bunlara da 50.000TL'nin üstündeki araçlarda araç bedelinin yarısını ödeme zorunluluğu geliyor.
Tabi bunlar araçlarda kalan tutar için tüketici kredisi veya telefonlarda başka sektörden pos cihazına çekim gibi yollar bulunabilir ama genede uğraşma ve maliyet artacağı için alışveriş etkilenir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kendi calistigim yerden ornek vereyim . Ikitellide beyazesya bayisinde calisiyorum. Mahalle musterisine hitap etmek icin arada senetli satislarimizda oluyor. Hatta cogu senetli satis. Belli basli beyaz esya markalari telefon satisi yapabiliyordu ancak telefoncularin coklugundan kimse beyazesyacidan telefon almazdi . Bu taksit olayindan sonra bizde islerde bi kipirdanma canlanma bekliyoruz . Telefoncular alistigi duzeni bozup paralarini riske atip senetli satisa gececeklerini sanmiyorum . Belki tarifeye ek fiyat gibisinden yapabilirler ancak o da ne kadar yeterli olur bilemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)