Huqqa vale'leri sanki normal hayatında hep mercedes maserati'ye biniyo'da gelen arabaları beğenmiyo dangalak herifler. Bende kesinlikle vermiyorum valeye araba gerekirse yürüyorumda, bahsedilen araba modeli mevzusu benimde başımada geldi. Yok neymis efendim adam BMW bırakıyorums porsche bırakıyomusta ben niye bırakmıyomusum. Bunlarında böle takılmalarına ayar oluyorum. En son verdiğim cevap valeye şu oldu '' bu araba benim alın terim, sen senin gibi kullanan birine araba verirmisin dedim '' apışıp kaldı dürzü.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bende bikeresinde Supper Club a verdim. Neyse çıkışta arabamı istedim bana "çok trafik var beyfendi isterseniz beraber yürüyelim az ilerde arabanızı teslim edelim" dediler bende olur tamam dedim. Vale ücretini mekanın orda ödedim az ileri ışıkların ordan teslim aldım aracı ( etilere çıkan yokuşun başı ) ilerledim gittim. Eve geldiğimde sağ arka tarafta sürtme vardı. Allahtan pastayla falan gitti ucuz atlattım. Onu mekanın orda farketsem hertürlü alırdım paramı geri de neyse beterinden korusun allah
Mekan hakkinda baya sıkıntı varmis,
Ben en son suadiye cafeye verdim oda sadece park etsin diye, çünkü ben ditek park edeyim sen parani al diyip mrkana gore 20 yada 50 veriyorum sonra illa biz psrk edelim olmuyordirek parani verecem soru yok dedigim anda problem kalkiyor,
Neyse suadiyedeki ben park edeyim anahtar sizde kalabilir dedi geri yanasirken dakka 1 janti surttu yanimda bi arkim vsrdi cirkeflik yapamadim ama adam abi boyum yetmedi dedi isin içinden cikti![]()
yer sahibine işletmesine vs. erişiyosam kapıdan net net yer açtırıyom, kendim parkediyom,
aksi takdirde isterse boş yer bolu'da olsun oraya park ederim,
otobüsle taksiyle gideceğim yere giderim,
ispark'a zorda kalmazsam vermem,
valeye bırak arabayı günahımı vermem.
![]()
Chocalete ın valesine aracınızı vermeseniz dahi karşı ücretsiz otoparka çektiğinizde hepsi yolunuzu gözlüyor araca binmeniz için bekliyorlar.(bahçeşehir chocalete)
Geçen perşembe bende bahçeşehir chocolatte da ki party'ye gitmiştim. Tam karşısındaki otoparka bırakmadım sırf valeler var diye. Prestige'in yanındaki açık otoparka bırakıp 2 dk yürüdüm. Diğer kişiler gibi günahımı vermem valeye, ehliyetini emniyetten kapıp gelen vale midir nedir o zımbırtıdan olmuş
.
Valeye söleyin ESP'yi kapasın, yoksa yanlamaz
şaka bi yana, ayıptır ya. Adamlar güvenerek size göz bebeklerini, mal varlıklarını teslim ediyor. belkide sahibi yanlamaya kıyamıyor, 2-3tane apaçishot alıp gaz veriyolar.
+ olarak valeye araba bırakmanın hava oldugunu sanan mallarda var, yok degil.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
En iyi yer prestijin önündeki açık otopark doğru
Mekanın önünde boş yer varsa, kuka varsa, eğer o mekana gideceksem iner kukayı alırım, arabayı da koyarım. 5 kuruş işlemez. Bu duba koyma işinin cezası var, belediyeye belli bir mebla ödemeden park yeri kapatamaz. Valla gördüğümüde zevkine polisi arıyorum, dubaları şöyle bir tekmeliyorlar içimin yağları eriyor.
Laf söyleyen vale, değnekçi adı her neyse yanında 155i arıyorum, telefonu uzatıp al konuş diyorum.
Bide bi kızla gidince valeye ben araba vermem diyince kesin bu pintidir diye düşünüyodur kesin![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Yorumları okuyunca rahatladım demek ki bende sorun yokmuş neredeyse forumun tamamı aynı şekilde düşünüyorvaleden bende nefret ediyorum mecbur kalmadıkça bende vermekten kaçınıyorum arabadan anlayanlar alçak olduğunu fark edenler olunca aklım kalmıor diğer durumlarda aklım kalıor
![]()
Bide 40 lira vale parası nedir aylık otoparka üye oluyoruz sanki![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bende vale olayında aynı şekilde kılım. W115 varken çamlıcada bir cafe ye gittim ben çekerim dedim çocuk inat etti yanaştırayım diye. Yanımda babamda var versene oğlum diyip duruyor hadi dedim vereyim. İndim arabadan arkamı dönüp iki üç adım attım arkamdan sesleniyor ya bunun el freni nerdededim in göster ben park edeyim
![]()
Şimdi de illa park sıkıntısı olan sadece vale olan bir yere gideceksem en yakın otopark yada ara sokaklara bırakıp öyle geçiyorum mekana ama işte yanında kız arkadaş fln olunca sıkıntı oluyor. Son zamanlarda güvenip bıraktığım tek yer koşuyolu cevizağacı oda göz önünde duruyor diye bırakıyorum. Fenerbahçede de happy moonsta bir sıkıntı yaşamadım. He tek sıkıntı bi keresinde başka araba geldiAvrupa yakasında daha hiç güvenipte bırakamadım. Hele anahtar alan kapalı otoparklara tam kılım onlarada hiç park etmem.
valenin arabayı kurcalamaması için otomatikte kullandığım taktik kardeşim arabayı p de değil boşta bırak sıkıntı olmasın demekbide timer ı açıyorum aptallaşıyolar
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bende pazar günü bmw z3 ü The Market (huqqanın bitişiği aynı valeye bırakıyorsun) bıraktım adam daha ben gitmeden asıldı gaza harbi tuşa bamayı unutmuş arabanın patinaj çekememe sesini duydum yanımda arkadaş vardı döndük birbirimize baktık kanka senin arabaya gelene kadar neler var burda siktir et uğraşmayalım dedi bende bişi demedim ama burda yazılanları okuduktan sonra yarın arayacağım artık telefonda kimi bulursam anlatacağım
//M Power
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)