User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
231 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bebek Huqqa Vale hizmeti rezaleti

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +90 (530) 176 66 25

Huqqa koksal bey arayin ben bu gun gerekli her seyi soyledim kim sikayet etmek isterse arasin beyler
    C R M performance

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende maltepe sahilde yalı cafe de veriyordum.araç boyasız navara ön tamponu nereye sürttülerse kaldırmışlardı boyayı..bide oje yada fırçayla boyamış *** etmişler..ertesi gün babam görüpte sorunca fark ettim bende gece fark edemedim..300 tl boya parası verdim..dahada vermiyorum gerekirse kaldırım üstüne yada sahil yoluna park ediyorum..
    2000 A3 8L

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mekana yanastiginda sofor camina egilen o tipsiz sifata baktinmi mal kendini belli ediyor zaten... forumda da bu isi yapan yada yapmis insanlar var onlarda bu kisileri gormustur. baktiginda yuzde 90 ni ayni mal.. zorba, kro cahil cuhela tipler...

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yikamaci teybi acinca bile firca atiyorum degil valeye vermek...cok mecbur kalirsam yanimda parkettirip anahtari aliyorum parada vermiyorum..

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde bende ilk defa gittim bahsi geçen mekana vale sistemiyle çalıştıklarını tahmin ettiğimden az ilerdeki otoparka gittim direkt içeri girerken valelerden bitanesi araba çıkartıyodu yanımda durdu arabayı soruyo filan geri döndü yanaştırmama yardımcı oldu arabayı, onda da astra j varmış ondan dolayı bişeler soruo edio park parasıda verdirmedi müşterilerin arabasına nasıl davranılar orasını bilmiyorum ama düzgün davrananını bende görmedim bugüne o kadar o yüzden hiç bi yerde valeye bırakmam kim ne düşünürse düşünsün hakkımda.

çıkışta daha komik bi olay kapının önünde aşırı bi yoğunluk vardı arabalar birikti bayaa aracını bekleyen genç bi bayanın arabasını cadde tarafında bıraktı vale yoğunluktan dolayı, kız bağırıp çağırmaya başladı herkesinki buraya gelioda benimki niye gelmiyo diye milletin nası bi takıntısı var şu vale hizmeti konusunda anlamış değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapı açtırmak içik 40 lira veremem.. Keza yanımda ki dişi kişilik ondan etkileniyorsa o versin valeye*..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iste oyle tipler yuzunden bu adamlar bit gibi turediler

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalı' da benim de başıma garip bir şey gelmişti
    Bir kaç sene evvel eski megane 2 varken bende, mekana geldik 3 araba arka arkaya bıraktık içeri girdik. Sonra arkadaşım kendi arabasından bir şey almaya gitti, 2 dk sonra beni çağırdı dışarı. Dedim heh patladılar arabaya kesin böyle suratında korku dolu bir ifadeyle gel diyor bana
    Bir çıktım benim arabanın kaput açık başında bir adam kıvılcım çakıyor
    Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen koştum dedim abi napıyosun ya falan elinde takviye kablosu başka bir müşterinin arabasından takviye yapmaya çalışıyor. Meğerse benim arabayı stop etmişler bir daha çalışmamış haber vermeden halletmeye çalışıyorlar
    Yahu elalemin arabasını çekin önce tanımayız etmeyiz, bizim arabalardan alır insan falan dedim. Öyle deyince tamam deyip çektiler müşterinin arabasını bizim arabalardan biriyle uğraşa uğraşa çalıştırdılar bir seferlik aman abi stop ettirme sakın muhabbeti falan eve geldim garaja çektim sabah yürüyerek gidip akü aldım sonra

Sahil yolunda uğursuzluk var bence ya, şimdikinin aküsü de bostancı iskelesinin önünde bitmişti geçen sene manyetik alan mı var nedir
    diyemedim ya la

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapı açtırmak içik 40 lira veremem.. Keza yanımda ki dişi kişilik ondan etkileniyorsa o versin valeye*..
    Son kelimenin üstündeki yıldızı görünce,aşağılarda bir açıklama aradı gözlerim istemsiz Mehmet Saray hocamın kitabından sonra oldu bu bende

@volkan,harbiden var o yolda cünüplük,oralarda gezipte bi olay atlatmamış adam yoktur heralde.Otomatik karartmalı sağ yan ayna camımı o yolda yalan ettiğimde bana giren tl leri ben bilirim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende maltepe sahilde yalı cafe de veriyordum.araç boyasız navara ön tamponu nereye sürttülerse kaldırmışlardı boyayı..bide oje yada fırçayla boyamış *** etmişler..ertesi gün babam görüpte sorunca fark ettim bende gece fark edemedim..300 tl boya parası verdim..dahada vermiyorum gerekirse kaldırım üstüne yada sahil yoluna park ediyorum..
    yalının az ilerisinde otopark var 5 tl anahtar falan bırakmıyosun zaten kocaman yer ben oraya bırakıyorum gidersem kafa rahat oluyo

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalının az ilerisinde otopark var 5 tl anahtar falan bırakmıyosun zaten kocaman yer ben oraya bırakıyorum gidersem kafa rahat oluyo
    ben orayı o kaydırak olan mekanın otoparkı biliyordum gördüm ama girmedim..artık gittiğimde kendim çekiyorum yada tam mekanın dibinde tuvaletler var orda 10 arabalık yer var oraya gidip tam ortada kimsenin giriş çıkışı engellemicek şekilde boşta bırakıyorum
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son kelimenin üstündeki yıldızı görünce,aşağılarda bir açıklama aradı gözlerim istemsiz Mehmet Saray hocamın kitabından sonra oldu bu bende

@volkan,harbiden var o yolda cünüplük,oralarda gezipte bi olay atlatmamış adam yoktur heralde.Otomatik karartmalı sağ yan ayna camımı o yolda yalan ettiğimde bana giren tl leri ben bilirim
    *diye hayıflandı kuki..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç ay öncesine kadar büyük bir kaç mekanda valelik yaptım. Kaç kişiyi uyardım özellikle valeler arkadan itiş araçları seviyorlar, kıçı başı oynuyor diye. 2 tane genç çocuk başkasının arabasıyla yanlama sevdasına vurdular araçları. Bu meslekten sonra aracımı valeye verirken çekinir oldum, bilmediğim adama vermiyorum arabayı zaten.
    .

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valeye araba vermeyenlerdenım bende..göster ben park edicem dıyorum,abı bızım almamız lazım dıyen valeye kedi bakısı atıyorum,göz bebeklerimi buyutuyorum cok masum bi hal takınıyorum..ya şimdi dediğimde hayran hayran bana bakarak..malesef beyfendi hala biz almayız cevabı alıyorum,sonra 10 lıra fazla atesleyıp ben alıyorum..sanırım şirin değilim
    hem arabanı kendin parkedip hem para veriyosun oda enteresan herifler parketsede etmesede parayı götürüyo yani
    şu kedi bakışını instagrama koyda merak ettim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orayı o kaydırak olan mekanın otoparkı biliyordum gördüm ama girmedim..artık gittiğimde kendim çekiyorum yada tam mekanın dibinde tuvaletler var orda 10 arabalık yer var oraya gidip tam ortada kimsenin giriş çıkışı engellemicek şekilde boşta bırakıyorum
    mekanın dibindeki tuvaletler olan yeri anlamadım neresi ama dediğim yer aklında olsun go kartın arkasında hemen blki 500 araba rahat giricek otopark var rahat olur

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maltepe Sahil Şato Cafenin elemanlarına kılım bu konuda BMW'yi zaten vermezdim dana gibi araba kesin sürterler korkusuna hatta bi iki laf etmeyede kalktılar ama hala diretiyorum.

Gerçi geçen astra j ile gittik arabayı ben değil kuzen kullanıyordu beni görünce geri döndü kulübesine vale efendi

Sanki park etmek çokmu zor isteyene hizmeti ver , istemeyenin başındanda git ne zorluyorsun trip atıyor bide
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valelerin araç beğenmeme, aracı ve sahibini küçümseme huyuna da ayrı uyuz oluyorum.. Ulan 3 kuruş maaşa çalışan adamsın; "bize Ferrariler teslim ediliyor" dediğinde sana Ferrari teslim edenler yemek yerken arabalarını parketmekle görevli modern kahyasın. Sana Ferrari teslim edilmesi herhangi bir yeteneğinden ya da ustalığından değil, sadece o kapıda durasın diye para verildiği için.. Neyin artistliğini kime yapıyorsun? O mekana gelmiş adam içeride yemek yerken, sen o mekanın kapısında kar kış demeden beklerken havan kime?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valelerin araç beğenmeme, aracı ve sahibini küçümseme huyuna da ayrı uyuz oluyorum.. Ulan 3 kuruş maaşa çalışan adamsın; "bize Ferrariler teslim ediliyor" dediğinde sana Ferrari teslim edenler yemek yerken arabalarını parketmekle görevli modern kahyasın. Sana Ferrari teslim edilmesi herhangi bir yeteneğinden ya da ustalığından değil, sadece o kapıda durasın diye para verildiği için.. Neyin artistliğini kime yapıyorsun? O mekana gelmiş adam içeride yemek yerken, sen o mekanın kapısında kar kış demeden beklerken havan kime?
    Tercüman oldun duygularıma.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibretlik tespit, inanılmaz yakalamışsın abi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)