User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
231 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bebek Huqqa Vale hizmeti rezaleti

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boku çıkmış versiyonunu kanyonda görebilirsiniz dikkat ettiyseniz

paket tasıma muayneye götürme depo doldurma vs gibi bakınız

AVM, Ofis, Rezidans, Tesis ve Sitelerde 7/24 Concierge -

vale-depo doldurma ???
    oha

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla öyle

deponu doldurup getirmeye atıyorm 20 tl alıyor muayene götür getire 50 tl gibi gibi poşet tasıma 10 tl gibi salladım fiyatları tabi

baya sallamısım mesela

1881 - 193

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bu al fred bizim patron'un şirketi, akıllı adam vesselam

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç leventte kebapçılardan birinde yemeğe giderken o gece orada bir davet olduğu için yer bulmak zor olur diye taksi ile gittim. Gidince trafikten restoranın önüna kadar bile gidemedim. Bende arada indim. İndikten sonra kıyafet kontrolü yaparken bir baktım otoparkçılar etrafı kontrol ediyor. geceye gelen çok insan olacağından amcamlar sokakları ablukaya almış. bende arabaların arasından çıkınca park ettim zannetti. önce anahtarı ver dedi. ben olmaz veremem zaten park ettim diyince bu sefer arkadaşlarına duran arabaları teyid edip benim arabayı bulmaya çalışınca bende arabanın birinin etrafında dönüp gittim arkamdan bağırıyor anahtarı ver diye bende sana gerek yok parkettim diyorum. adam o kadar hırslandı ki arabanı çizerim bir daha bulamazsın diye bağırıyordu peşimden. Adamlardaki hırsa bak ya para vereceksin yada arabaya zarar verecekler
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Huqqada vale ye vermek rus ruleti oynamak gibi birsey daha oncede duyduklarim var zaten

Uzaga park edip yurumek iyidir

FIRFIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekanlar padişah yaptılar adamları emanet malın canı burnunda zaten ,

Sahil şeridi genelleme yapıyorum çünkü sürekli her mekana giderim her yerde artist eline sorumlulugu almış sanki mekan sahibi,
    Arabamıda çarptılar söke söke aldım,kavgada ettim,beddua da ettim,alayını sevmiyorum istisna namusu serefiyle ekmek için bu işi yapanlar dışında,,,Mutlaka mekan cevrelerinde ispark veya baska bi otopark vardır az yürürüm arabamın içine eden valeye değil otoparka veririm parayı , anahtarım cebimde kafam rahat otururum.Kimse şikayet etmez kimse uğraşmazsa meydan boş gazlarlarda vururlarda,,,Allahından bulsun demekle bazen olmuyo vesile sen olacaksın...bugun sana yarın bana,,,

-hemen yapışır aracı alalım sen yer göster ben alırım olmaz malesef heyy allahımm...
    -mekan önüne cekersin abi oraya aaraba alıyoruz der bu araba değilmi dersin,,,
    -Bu otopark alanı isparktan ücretsiz olarak kiralanmıştır tabelalarını en görünmez yerlere koyarlar,,
    -Gece klübüdür 20 verirsin abi 40 lira yapışır hemen neyin 40 lirası len soygun resmen,,
    -Kasa fişi istersin abi kalmadı yok yaaaa bi siz uyanıksınız,,,FİŞ almadan bırakmayın,,,
    -Araç bırakırsın araç kartı istersin biz yıllardır burdayız abi der sen kimsin...
    -Aracını kendin parkedersin anahtar sendedir gelir vale arac kartı uzatır bu ne len ben parkettim anahtarım bende ... ???
    -Arkadasla bulusmaya gidersin senden önce gitmiştir mekana bilirsin yanından araba gecer dip gaz ararsın -olm gitmedin mi -yoo geldim - eeee araban gecti dip gaz ... ???
    -Hizmettir anlarım 30 lira 40 lira neyin vale parası VİP davettesindir hadi onuda anlarım soygunun alası,,,
    -Vale hizmeti 'X' firma tarafından verilmektedir ' benim ilgim yok onlarla hallet ???
    -İspark cokmu masum oda aynı lacivert, yerine göre 6-7 lira verirsin bi saat gelirsin camda fiş yok adamı ara bulasın, veya son mesai saatidir abi ne verirsen ver der fiş kesmez nedense hep rulo biter fişi almadan gitmem yasal otopark mafyası ,,,
    -Radyo kanalı değişir nedense ?? Koltuk ayarı hemen değişir arabaya yerleşir...gezmeye gidiyo,,,
    -Çıkan başka müşteri arabasını ister aracı uzaktadır gelen araca 4 kişi biner arabaları toplar gider servis oldu araba...

-Diye devam eder......

Yürüyelim Arkadaşlar,,,Dizlerimiz açılır,,,temiz hava alırız,,,
    sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim restoranında vale hizmeti var.

Valelerin en çekindiği laf su "Arabada emanet var. Gözümün önünde dursun"

İnanın aracınız en önde olur kimse yaklaşamaz..

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı arifba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim restoranında vale hizmeti var.

Valelerin en çekindiği laf su "Arabada emanet var. Gözümün önünde dursun"

İnanın aracınız en önde olur kimse yaklaşamaz..
    şanzıman arızasından sonra bazen bunuda kullanıyorum
    "Wagen"thusiast

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun huqqa tarafindan arandim detaylari verdim, kendileri olayla ilgili direk arastirma yapacaklarini ilgili vatandasi bukacaklarini soylediler,
    Sonuc olarak kendini bilmez ne makani dusunuyor ne milletin arabasını, başlığın dogru yere ulastigini düşünüyorum.

Olayi yapan icinde hayirlisi olmus olabilir, daha buyuk maddi zarara gitmeden akilanir insallah.

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ordaki valeler bi dünya zaten. Mekandan arayıp işlem yapacaklarını söylemeleri güzel haber. Belki orası düzelir en azından.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun huqqa tarafindan arandim detaylari verdim, kendileri olayla ilgili direk arastirma yapacaklarini ilgili vatandasi bukacaklarini soylediler,
    Sonuc olarak kendini bilmez ne makani dusunuyor ne milletin arabasını, başlığın dogru yere ulastigini düşünüyorum.

Olayi yapan icinde hayirlisi olmus olabilir, daha buyuk maddi zarara gitmeden akilanir insallah.
    sevinidirici bir haber gercekten en azından ilgilenmişler, kesinlikle mekanın bu tarz olaylardan haberi olmuyordur valelerin terbiyesizliği tamamen.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benide aradilar huqqa tarafindan simdi arandik diye birakabilirmiyiz birde bunlar x sirketin degil kendi dukkanlarinin valesi icerde 200-300 hesap ode bide kapida para ver gecen kir ciceginde corba ictim corba 7-8 lira vale 10 lira 5 verdim bakiyo bide durzu
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Et-inn steak'e gittim valeye veriyorsun mecbur! Mekanın kendi otoparkı var valesi var! Tuvalete de kolonya tutan eleman koy tam olsun.. Neyse Aracı getirdi 10 lira çıkardım verdim, diyor ki; vale ücreti 20 lira.. Dedim çağır şefin kim.. Hikayenin gerisi Türk klasikleri işte.. Ulan sanki geyşa tutuyoruz ha.. Ne uyuz oluyorum bunlara..

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rangelerdeki vale modu 10 numara vallaha. Değil gaza basmak 50 yi geçemiyor armut
    Aynennn.
    Range bu konuda candir, ona ragmen babam yine de valeye vermiyo sukur.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valeye araba verilmez, çok net, illa mekanın otoparkını kullanacaksanız veya yakın olsun diyosanız, yanaşın valeye, çıkarın parayı ücreti ödeyeceğim ama kendim parkedicem, sen yeri göster diyin.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vale modu revoda var ama kullanmam cunku Turk 50yi gecemezse yapmayacagi varsa bile arabaya daha cok zarar verir, gaza abanir tumseklerden 50 ile geçer vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe sahil benzine giderim. Yanımda bi arkadaş varsa in şu kukayı kaldır derim. Koyarım arabayı içeri girerim. Bir defasında aracın anahtarını almamız gerekiyor gibi bişey söyledi. Sebep ? dedim. Kapının önüne çekeceğiz falan dedi. Gerek var mı ? dedim. kafasından hafif duman çıktı yok dedi. Güzel dedim girdim içeri.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı yerlerde arka arkaya çekiyolar o zaman seve seve olmasada verioz anahtarı

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benide aradilar huqqa tarafindan simdi arandik diye birakabilirmiyiz birde bunlar x sirketin degil kendi dukkanlarinin valesi icerde 200-300 hesap ode bide kapida para ver gecen kir ciceginde corba ictim corba 7-8 lira vale 10 lira 5 verdim bakiyo bide durzu
    Kanka sen yine verme
    Bmw varken umrumda değildi komple boyalıydı zaten otomatik, çok çok jantı çizerdi.
    Şimdi öyle bi duruma geldimki canım çektiği bişey olsa vale verme zorunluluğum olduğu mekana s.kim şişse yine gidip yemiyorum )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)