User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
231 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Bebek Huqqa Vale hizmeti rezaleti

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddede ki yerfıstığı dahil, barlar sokağında ki heryerin valesi güvensiz, happy moons da çok saçma biyere soktuklarıu için o da güvensiz. Fenere gidince ben ilerdeki ispark ın yerine çekiyorum iyi oluyor.

Maltepe de şato mantar, yalı mantar.

Bir tek maltepe de gönül kahvesinin önünde bekleyen kilolu bir abi var, anahtar almıyoruz bahşişle çalışıyoruz diyor, kendin park ediyorsun sana yardımcı oluyor, gayet kibar hoşgeldin iyi akşamlar diyor, sunroofunuz açık kaldı kapatın diyor uyarıyor.

Valelerin içinde tek delikanlısı o
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yaz bahçeşehir midpoint e girerken arkada valeye verdim arabayı. (s2000) yarım saat sonra ön taraftan bi s2000 geçiyor, biz de arkadaşlarla bakıyoruz. "kanka senin arabaya ne çok benziyor" diyorlar. yaklaştıkça bi baktım anaa benim araba. eleman çıkmış turluyor. gittim aldım arabayı tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vale işi avrupada tamam adamlar alışık zaten iyi arabalara burda şahin doğan süren tayfa vale oluyor ferrari lamborghni görünce UFO gören masum köylü misali hemen arabayı bi sahiplenme hemen bi hava atma hayırdır arkadaşım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yaz bahçeşehir midpoint e girerken arkada valeye verdim arabayı. (s2000) yarım saat sonra ön taraftan bi s2000 geçiyor, biz de arkadaşlarla bakıyoruz. "kanka senin arabaya ne çok benziyor" diyorlar. yaklaştıkça bi baktım anaa benim araba. eleman çıkmış turluyor. gittim aldım arabayı tabi
    bagaja 76 lık çakma hks koycan işte onu o valenin bi tarafına sokucan işte istediği kadar sıksın kendini belki vtec açar

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nişantaşın da kırıntının karşısındaki otoparkda gazlama, arabayı hor kullanma v.s. gibi durumlar yaşamazsınız aklınzda olsun.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu vale işi avrupada tamam adamlar alışık zaten iyi arabalara burda şahin doğan süren tayfa vale oluyor ferrari lamborghni görünce UFO gören masum köylü misali hemen arabayı bi sahiplenme hemen bi hava atma hayırdır arkadaşım
    Avrupada bir cok ulke gezdim valet olayi oteller disinda yok. Heleki yemek yenilecek bir mekanda yada gece kuluplernde falan imkansiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupada bir cok ulke gezdim valet olayi oteller disinda yok. Heleki yemek yenilecek bir mekanda yada gece kuluplernde falan imkansiz
    O zaman bu saçma uygulama nerden çıktı eskiden kahya vardı sadece otopark ücreti alırdı arabanı kendin park ederdin parasını verirdin şimdi bu dingiller türedi hem para veriyosun hemde anasını ağlatıyor arabanın

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman bu saçma uygulama nerden çıktı eskiden kahya vardı sadece otopark ücreti alırdı arabanı kendin park ederdin parasını verirdin şimdi bu dingiller türedi hem para veriyosun hemde anasını ağlatıyor arabanın
    imar kanunumuza göre her yapılan binada açık-kapalı otopark olma zorunluluğu var, ama yapmazsanız bir defaya mahsus belediyeye cezasını ödeyip iskan çıkartıyorsunuz, asıl sorun bu işte... çoğu apartmanın mekanın lokantanın hatta iş yerinin otoparkı yok, bütün arabalar sokakta... geçici park yapılması gereken sokak ve caddeler kalıcı arabalarla dolu, belediyeler bunları ranta çevirmek istedi, bedavadan devletin yolunu işgal etmeyin dedi, haraca pardon paraya başladı...

valeler eskiden de vardı adı vale değildi sadece bildiğimiz parkçının adı vale oldu sonunda...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vale diyip geçmeyin. Aylık min. 2,5-3k maaşları var

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valeler eskiden de vardı adı vale değildi sadece bildiğimiz parkçının adı vale oldu sonunda...
    Ve isin en ilginc tarafi, vale servisi saglayan firmalarin kurulmasi. Mekanlarla anlasip vale personeli yolluyorlar, tam anlamiyla bir sektor haline geldi. Hatta cogu mekanin vale kartibda " Vale hizmeti x firmasi tarafindan saglanmaktadir." Yazar, dikkat ettiyseniz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vale eskidende vardı adı vale değildi üstlerinde vale montları yokdu o kadar..

türkiyede vale çok doğal kimse garipsemesin avrupada mekan açmanın mecburi standartları var.. park yeri var osu busu var adam oraya koyup mekana giriyor..

bizde park yeri yok geliyor godoman abim son model aracıyla gidipde aralara derelere yada 100 metre ileri koymaz duruyor iniyor halledin diyor giriyor içeri.. oda haklı kendince göbek eriycek takım kirlenicek mekana yürürken..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birinci sınıf tüketici ve özenti ve tembel bir millet olduğumuz için bu tür saçmalıkların olmasıda gayet normaldir.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve isin en ilginc tarafi, vale servisi saglayan firmalarin kurulmasi. Mekanlarla anlasip vale personeli yolluyorlar, tam anlamiyla bir sektor haline geldi. Hatta cogu mekanin vale kartibda " Vale hizmeti x firmasi tarafindan saglanmaktadir." Yazar, dikkat ettiyseniz.
    boku çıkmış versiyonunu kanyonda görebilirsiniz dikkat ettiyseniz

paket tasıma muayneye götürme depo doldurma vs gibi bakınız

AVM, Ofis, Rezidans, Tesis ve Sitelerde 7/24 Concierge -
    1881 - 193

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    esenkent qubba cafeyı tek geçerım, aracınızı rahatlık ıstedığınz yere çekebılırsınız ahhaa..

abımle beraber butun gun avm'lerde dolaşmıştık çok yorgundum arabadan ınesım yktu, abım şurda oturalım dedı, nyse ıstemeyerekte gıttım mekana, kapının onunde 10 tane kuka var, ucretsız vale yazıo zatn ustunde..

b=ben
    v=vale

b: kolay gelsın vale ucretsız mı?
    v: 5 lıra abım
    b: tmm, kolay gelsın ben başka yere gıdım
    v: yk abım olur mu oyle şey, gel sen ıstedığın yere çek
    b: yk saol, başka yere gıdecem ben
    v: (ordan dığer valeye seslendı oğlum şu baştakı arabayı çıkar, en baştakı arabayı çıkardılar) abı sen çek en başa arabanıda kıtle anahtar sende kalsın, lafı olmaz, ayıp edıosn..

bahçeşehır balkon'da da beyaz C180 ve beyaz 3.16 olmayanları vale kabul etmıo sanırım ne zmn onunden geçsem bu ıkı model aractan başka araç olmuo ahhaha..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valeye araba vermem. at öteye çekip yürüyorum bide ona paramı vericem ben park edemiyorum sanki

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antepde öyle sorunlarımız pek yok ben birtek çarşıda otoparka girerken yokuşun başında veriyorsun aracı onlar kapalı alana alıyorlar. Tanımadıklarına artistler ama tanıdıkdan sonra aracında modifiyeliyse gözleri gibi bakıyorlar örnegin benim aracın kusuru ön yere çok yakın önde esnek lip var her giriş çıkışta sürter bende bilirim ama eleman efendiliğinden her giriş çıkışta özür diler bıkmadan usanmadan böyle iyi tiplerde var.. Sizin büyük şehirde olsam asla ve asla vermem ne o paraları veririm valeye nede arabamı
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vale"ye araba vercek kadar daha zengin değilim
    Şu otoparklarda anahtar istiyolar ya onada ayar oluyorm ama mecbur yer olmayınca bırakmak zorunda kalıyo insan özellikle ortaköy'de
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mekanın dibindeki tuvaletler olan yeri anlamadım neresi ama dediğim yer aklında olsun go kartın arkasında hemen blki 500 araba rahat giricek otopark var rahat olur
    tam yalının bitişiği boş arsa gibi bişey var orda..girişide o senin bahsettiğin otoparkın girişinden yapılıyor sağda 1 arabalık yol var ordan giriyorsun..
    2000 A3 8L

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vale olayi secmeli olmali bence , ya parkta yer acmalilar kendimiz koymaliyiz yada isteyenlere (genelde bayanlar tercih ediyor ) bildiimiz valelik sistemini vermemiler. Istanbulda cogu iyi yerde istemeyerekte olsa vermek zorunda kaliyoruz adama alcak duze koy dersin kaldirima koyar , yer yoktu arkaya goturdum der kantta cizik cikar. Egzoz lari kardirima vurur geri geri gelirken onlari duzelttirirsin . Kapiyi zank diye acar altlarini kaldirima vurur. Giden parfumdur gozluktur saymiyorum bile !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)