Kurucesme kahvesinde scirocco yla el freni ceken vale gördüm Kahvenin yanında migrosun otoparkındaHatta bir saat önce falan da Harun Taştanın M5 le caddede gazlıyodu vale ortaköy bebek arası iki üc tur attı.. Gittim sordum napıyosun hayırdır diye müsterinin aracıyla fakat kendisinin istediigni söyledi
![]()
Dr.Ecu
en güzeli arabam'da emanet var göster ben cekerim, hepsinde işliyor.
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
Cuma gecesi istanbuldaydim. Bir nargile iceyim oyle yola cikayim dedim. Bebekte arastirdim neresi guzel, al fakheer diye bir yer varmis 900 liraya nargile satiyormus onu es gectim, ottoman diye bir yer buldum. Dikkatimi ceken, sagda solda vale oldugu cok belli olan kisilerin pahali araclarla yarin yokmus gibi gazlamalariydi. Neresi tam bilmiyorum kucuk meydan gibi bir yerde de beyaz bir q7 ile patlamislardi orada olanlariniz gormustur. Nasil izin verdiniz bu kadar genis davranmalarina aklim almadi. Su anki araclarimi bosver, altimda sahin bile olsa vermem valeye. 100 metre yuruyun arkadaslar.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Vay arkadaş 900 lira iyimis. Asgari ücret degil.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bu listeye hayat sigortasıda dahilmi ?Bu nedir arkadaş ya.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
900 liralık nargilenin zaten parasını tutan şampanyası 900 liraya nargile satıyolar diyince millet bütün nargileler öyle zannediyor .41 tl ye mesele elmanın içini oyup tütün atıyolar üstünü folyoyla kapatıp közü dayıyolar tadı normaline göre biraz daha iyi belki ama abartılcak bir şeyi yok arada sırada gitmek için elverişli bir mekan![]()
//M Power
ıyıde zaten koydugu sampanya don perignon sisesi 800 tl cıvarı tabı onuda koymuyodur ya tutarsa
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
mekan sahipleri önem vermiyorsa gerisi boş.
d.perignon şişesini de hediye ediyorlar galiba![]()
![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)