User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
231 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Bebek Huqqa Vale hizmeti rezaleti

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de mi Yusuf abi . Ahahahah
    Hahahaha ergendik o zamanlar otoparkta donutlar abartip e5 de gazlamalar. Gram aklimiz yokmus valla.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hayatta valeye vermem, yanimda kiz olsa bile ya in burda gir mekana, yada ben park etmeye gidiyorum ordan benimle gelirsin diyorum.Ister cimri desin ister baska birsey, zaten oyle olmadigini anlayacaktir.
    Baska bir olayda:

Adanada Hayal Kahvesinden ciktik, arkadas duruyor kapida
    -Lan ne bekliyorsun gitsene arabana dedim
    -Valeye verdim, getirsin gidicem dedi
    -Bende arka sokakta el freni ceken, kaldirima cikmaya calisan bir FR vardi ben park ederken seninki olmasin dedim.
    -Saka yapiyorum zannetti, araba bir geldi sağ 2 jant cizik icinde, oyleki tekerlerde bembeyaz tozu bile duruyor kaldirima ciktigi yerlerin.Birde eliyle tozunu silmeye kalkmis.
    -Bende harbiden park ederken dikkat etmedim arkadasin arabasimi dkye, sadece FR oldugunu gordum.Kavga gurultu dedim ugrasma nazarlik olsun...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahcesehirde gölet tarafında manzoda vale var başka yerde yok kimse Tufaya düşüp vermesin 2 ayda 10a yakın araba çalındı aman dikkat aman
    ordandamı çalındı alt kat komsumuz manzonun sahibi ozellikle belirtirim boyle durum varsa sorarım halbuki oranın valelerin eli yüzü düzgünler gibi duruyorlardı

Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav ztn baz alalım şimdi bşehiri
    kapalı katlı otopark var niye valeye veriyo millet anlamıyorum ki..hemde bedava.
    prestijin açık alanıda aynı şekilde..

hadi bebeğe gittin vs anlarım park yeri sorunlu veyahut cok uzaga park etmen gerekiyo blabla..
    yapmayın beyler malınızı düşünün kolay kazanılmıyo.
    kankim az çok biliyosun bahçeşehiri kimse üstüne alınmasın ama halkı değişik mekanın onune arabayı ceker/çektirir seklin biri bin paradır ama icerde para harcamaz akrep girer o an.
    ayrıca o senle tepesine cıkıp takıldıgmız kapalı mimarinı sevdigim otoparkı bayadır paralı oldu chocolatenin karsısıdaki kocaman acık otopakrda valeyi kovdu polis ispark oldu cumartesi hatta taa yukarıya kadarda yakında ispark olcak
    1881 - 193

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işletmecide bir değil

kimi arabaları hızlı getir müsterileri bekletme gerisine karısma der

kimisi bana az şikayet getir der.

ona görde vale yolunu çizer.

cok düzgün valelik yapanlar arabanın canını almayı bilmiyormu yada apaçi gibi olanlar adam gibi araba sürmeyi bilmiyoralrmı illa biliyorlar.
    illaki firmaya göre farklılık gösterebilir bende eskiden valelik yapmıştım ataköy marinada hızlı ve çok dikkatliydik pati çekme gaza sert basma hepsi yasaktı izin günümüz harcanırdı valelerin başına bir değnekçi kesinlikle şart gözden uzak olduklarında her haltı yiyebiliyolar
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankim az çok biliyosun bahçeşehiri kimse üstüne alınmasın ama halkı değişik mekanın onune arabayı ceker/çektirir seklin biri bin paradır ama icerde para harcamaz akrep girer o an.
    ayrıca o senle tepesine cıkıp takıldıgmız kapalı mimarinı sevdigim otoparkı bayadır paralı oldu chocolatenin karsısıdaki kocaman acık otopakrda valeyi kovdu polis ispark oldu cumartesi hatta taa yukarıya kadarda yakında ispark olcak
    e tmm kanka gene prestij gene kalıyo aydınlatması vs de var 10numara bu arada o kapalı giriş çıkış çok sıkıntı yaa mersoyu sürttüm kaç kez orda ben.Onun harici çaklıtın karşı karanlığa mikseler parketmem(gece yarısı içeriz sohbet o ayrı manzara doluysa) ben zaten ii olmuş gene ispark olması o ayrı dava.
    - K -

________
    Dr.Ecu

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçeşehirde hala durum idare eder otopark olarak müsait yerler var ispark yavaş yavaş çökücek gibi manzaraya falanda gelmeseler bari

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manzoda sorun yok bahçeşehir geneline araç hırsızları dadanmış onu dedim yanlış anlaşılma olmasın baya araba götürdüler bahçeşehirden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1 GLK 220 cdi 1 A6 gitti.1de çok yüklü miktarda para 20-30 gibi bişeydi

onun dışında otoparkta hergün enaz 2 cam patlattılar arka koltukla karaltı görmeyiversinler.neyse ispark olması güvenlik acısından iyi oldu para verme acısından kötü
    1881 - 193

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hep kendim çekerim arabamı tabi klasik cevapları abi otopark uzakta tamam kardeşim der gene kendim çekerim yoksa bir gram araç verilmez bunlara tabi işini hakkı ile yapanlar hariç

benim gördüğüm işini temiz yapan valelerde var tabi

Viaport Vale Ve Ataköy Marina adamlar hakkını veriyor
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Marinın adam akıllı olmasının tek sebebi deli gibi adım başı tümsek var ve aracı aldıgı yerden enfazla iki manevrayla park ediyor olmadı arkasına çekiyor.

ordada valelerin oraya sola donmek yerine girmeyip düz kapıdan gecin 2 yada 3 saat ücretsiz ordaki otopark 2 adım yürüyerek
    1881 - 193

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marinın adam akıllı olmasının tek sebebi deli gibi adım başı tümsek var ve aracı aldıgı yerden enfazla iki manevrayla park ediyor olmadı arkasına çekiyor.

ordada valelerin oraya sola donmek yerine girmeyip düz kapıdan gecin 2 yada 3 saat ücretsiz ordaki otopark 2 adım yürüyerek
    yok olmaz illa mekan önünde ineceğiz şeklimiz olsun para bayılmaya alışmışız
    Tikkat Laz

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben marinada oyle yapiorum valla haftada 3-4 kez gidince baktim valeye ciddi ciddi para birakiyorum diye gidip marina otoparkina koyuyorum 3 saat ucretsiz
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben marinada oyle yapiorum valla haftada 3-4 kez gidince baktim valeye ciddi ciddi para birakiyorum diye gidip marina otoparkina koyuyorum 3 saat ucretsiz
    evet orası ücretsizdi otel girişi var sağda biliyosunuz orasıda ücretsizdi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Geçen gün gözümün önünde manevra yaparken bi tampon bi far çipetpet oldu valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün gözümün önünde manevra yaparken bi tampon bi far çipetpet oldu valla
    hepsi aynıda en usturuplularıdır far diyosun kanka sükretmek lazım bahçeşhirdekileri anlattım az cok onun yanında devede kulak adam maseratiyi captivaya tıkladı sen hesap et
    1881 - 193

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav ztn baz alalım şimdi bşehiri
    kapalı katlı otopark var niye valeye veriyo millet anlamıyorum ki..hemde bedava.
    prestijin açık alanıda aynı şekilde..

hadi bebeğe gittin vs anlarım park yeri sorunlu veyahut cok uzaga park etmen gerekiyo blabla..
    yapmayın beyler malınızı düşünün kolay kazanılmıyo.
    Prestige nin acik otoparki kapali , insaat halinde. Acik olan ufak bi kisim var orayada manzo parkediyor.
    O katli kapali otoparkta bazen parali oluyor, sanirim kultur merkezindeki etkinliklere bagli olarak. Mecbur vale kaliyordu geriye ama simdi cok guzel olmus o alanin ispark olmasi.

Birde ek soru ; ispark plakaya ucreti yazip borc olarak gorurnurse sistemde, herhangi bir yasal zorunlulugu var mi odeme icin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 GLK 220 cdi 1 A6 gitti.1de çok yüklü miktarda para 20-30 gibi bişeydi

onun dışında otoparkta hergün enaz 2 cam patlattılar arka koltukla karaltı görmeyiversinler.neyse ispark olması güvenlik acısından iyi oldu para verme acısından kötü
    Bu arada dun kiz kardesimin arabasinin komple bagaj camini indirmisler. Gerci bahcesehirde degil, arkadasina gitmis. Esenkent Regnum eltkentte oluyor olay. Cocuk subenin yan sokagi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen öyle senelerdir patlaıyolar camları bahçeşehir esenkent aman diyim aracın icinde gozukur çöp bile bırakma bişey sanıyolar tıkıstırın bagaja.

Artık ispark oldu katlıda Sezgin dün tabelasınıda diktiler bariyeride değiştiler galiba.prestige onunden manzonun yukarı cıkıp saga donen golet girisinden northun önüne kadarda devam edicek duydugma gore ispark.dediginde dogru bir prestige in o yanı kaldı orayada cafe bişey acılırsa oranın otoparkı olur artık

zorunlulugnu bilmiyorm ama odemessen kalıyor galiba oyle cünkü bnim nezamandan oldugnu bilmediğim 5tl cıkmıstı eski araçta.250 tlye kadar olan borcu herhangibi isparkcıya yapışıp borcum var diyip odeyebiliosun
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle senelerdir patlaıyolar camları bahçeşehir esenkent aman diyim aracın icinde gozukur çöp bile bırakma bişey sanıyolar tıkıstırın bagaja.

Artık ispark oldu katlıda Sezgin dün tabelasınıda diktiler bariyeride değiştiler galiba.prestige onunden manzonun yukarı cıkıp saga donen golet girisinden northun önüne kadarda devam edicek duydugma gore ispark.dediginde dogru bir prestige in o yanı kaldı orayada cafe bişey acılırsa oranın otoparkı olur artık

zorunlulugnu bilmiyorm ama odemessen kalıyor galiba oyle cünkü bnim nezamandan oldugnu bilmediğim 5tl cıkmıstı eski araçta herhangibi isparkcıya yapışıp borcum var diyip odeyebiliosun
    Basladi o insaati zaten prestigenin icine cok guzel bi mekan geliyor, acik otoparkida onlar alir yasasin ispark !! ben esenkent ve bogazkoyu bahcesehirden saymadigim icin acikcasi orada camin patlatiasina pek sasirmadim. Nitekim cocuk subedeki polislerde pek sasirmadi. "Bu ara burada cok oluyor yeaaa" dedi ve gittiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)