Ben hayatta valeye vermem, yanimda kiz olsa bile ya in burda gir mekana, yada ben park etmeye gidiyorum ordan benimle gelirsin diyorum.Ister cimri desin ister baska birsey, zaten oyle olmadigini anlayacaktir.
Baska bir olayda:
Adanada Hayal Kahvesinden ciktik, arkadas duruyor kapida
-Lan ne bekliyorsun gitsene arabana dedim
-Valeye verdim, getirsin gidicem dedi
-Bende arka sokakta el freni ceken, kaldirima cikmaya calisan bir FR vardi ben park ederken seninki olmasin dedim.
-Saka yapiyorum zannetti, araba bir geldi sağ 2 jant cizik icinde, oyleki tekerlerde bembeyaz tozu bile duruyor kaldirima ciktigi yerlerin.Birde eliyle tozunu silmeye kalkmis.
-Bende harbiden park ederken dikkat etmedim arkadasin arabasimi dkye, sadece FR oldugunu gordum.Kavga gurultu dedim ugrasma nazarlik olsun...
ordandamı çalındıalt kat komsumuz manzonun sahibi ozellikle belirtirim boyle durum varsa sorarım halbuki oranın valelerin eli yüzü düzgünler gibi duruyorlardı
kankim az çok biliyosun bahçeşehiri kimse üstüne alınmasın ama halkı değişik mekanın onune arabayı ceker/çektirir seklin biri bin paradır ama icerde para harcamaz akrep girer o an.
ayrıca o senle tepesine cıkıp takıldıgmız kapalı mimarinı sevdigim otoparkı bayadır paralı olduchocolatenin karsısıdaki kocaman acık otopakrda valeyi kovdu polis
ispark oldu cumartesi hatta taa yukarıya kadarda yakında ispark olcak
1881 - 193∞
illaki firmaya göre farklılık gösterebilir bende eskiden valelik yapmıştım ataköy marinada hızlı ve çok dikkatliydik pati çekme gaza sert basma hepsi yasaktı izin günümüz harcanırdı valelerin başına bir değnekçi kesinlikle şart gözden uzak olduklarında her haltı yiyebiliyolar
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
e tmm kanka gene prestij gene kalıyo aydınlatması vs de var 10numara bu arada o kapalı giriş çıkış çok sıkıntı yaa mersoyu sürttüm kaç kez orda ben.Onun harici çaklıtın karşı karanlığa mikseler parketmem(gece yarısı içeriz sohbet o ayrı manzara doluysa) ben zaten ii olmuş gene ispark olması o ayrı dava.
- K -
________
Dr.Ecu
Bahçeşehirde hala durum idare eder otopark olarak müsait yerler var ispark yavaş yavaş çökücek gibi manzaraya falanda gelmeseler bari![]()
manzoda sorun yok bahçeşehir geneline araç hırsızları dadanmış onu dedim yanlış anlaşılma olmasın baya araba götürdüler bahçeşehirden
1 GLK 220 cdi 1 A6 gitti.1de çok yüklü miktarda para 20-30 gibi bişeydi
onun dışında otoparkta hergün enaz 2 cam patlattılar arka koltukla karaltı görmeyiversinler.neyse ispark olması güvenlik acısından iyi oldu para verme acısından kötü![]()
1881 - 193∞
ben hep kendim çekerim arabamı tabi klasik cevapları abi otopark uzakta tamam kardeşim der gene kendim çekerim yoksa bir gram araç verilmez bunlara tabi işini hakkı ile yapanlar hariç
benim gördüğüm işini temiz yapan valelerde var tabi
Viaport Vale Ve Ataköy Marina adamlar hakkını veriyor
Tikkat Laz
Marinın adam akıllı olmasının tek sebebi deli gibi adım başı tümsek var ve aracı aldıgı yerden enfazla iki manevrayla park ediyor olmadı arkasına çekiyor.
ordada valelerin oraya sola donmek yerine girmeyip düz kapıdan gecin 2 yada 3 saat ücretsiz ordaki otopark2 adım yürüyerek
1881 - 193∞
Prestige nin acik otoparki kapali , insaat halinde. Acik olan ufak bi kisim var orayada manzo parkediyor.
O katli kapali otoparkta bazen parali oluyor, sanirim kultur merkezindeki etkinliklere bagli olarak. Mecbur vale kaliyordu geriye ama simdi cok guzel olmus o alanin ispark olmasi.
Birde ek soru ; ispark plakaya ucreti yazip borc olarak gorurnurse sistemde, herhangi bir yasal zorunlulugu var mi odeme icin ?
aynen öyle senelerdir patlaıyolar camları bahçeşehir esenkent aman diyim aracın icinde gozukur çöp bile bırakma bişey sanıyolar tıkıstırın bagaja.
Artık ispark oldu katlıda Sezgin dün tabelasınıda diktiler bariyeride değiştiler galiba.prestige onunden manzonun yukarı cıkıp saga donen golet girisinden northun önüne kadarda devam edicek duydugma gore ispark.dediginde dogru bir prestige in o yanı kaldı orayada cafe bişey acılırsa oranın otoparkı olur artık
zorunlulugnu bilmiyorm ama odemessen kalıyor galiba oyle cünkü bnim nezamandan oldugnu bilmediğim 5tl cıkmıstı eski araçta.250 tlye kadar olan borcu herhangibi isparkcıya yapışıp borcum var diyip odeyebiliosun![]()
1881 - 193∞
Basladi o insaati zaten prestigenin icine cok guzel bi mekan geliyor, acik otoparkida onlar alir yasasin ispark !!ben esenkent ve bogazkoyu bahcesehirden saymadigim icin acikcasi orada camin patlatiasina pek sasirmadim. Nitekim cocuk subedeki polislerde pek sasirmadi. "Bu ara burada cok oluyor yeaaa" dedi ve gittiler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)