Şişeyi masaya getirmiyolar normalde,istenirse getiriyolar.ananas lüle nargilesi başarılı tavsiye ederimvaleside tanıdık olanların aracına özen gösteriyo yabancıya bilemem ama
![]()
Şişeyi masaya getirmiyolar normalde,istenirse getiriyolar.ananas lüle nargilesi başarılı tavsiye ederimvaleside tanıdık olanların aracına özen gösteriyo yabancıya bilemem ama
![]()
INFINITE PERFORMANCE
Konu disina cikmayiniz arkadaslar .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
3 Hafta Önce Pazar Günü Arkadaşımın Golf Aracı Ile Rumelihisarı NAR Cafenin Valesi Yaşlı Bir Vatandaşı Ezdi Yoğun Bir Noktadır Orası Havada Güneşli Olunca Pazar Günü Kalabalığı Ile Nasıl Becerdi Siz Düşünün Asıl Mesele Vale Kazayı Üstlendi Ama Sadece Ben Çarptım Şahısa Olan Bölümünü Araçta 15.000 TL Hasar Var + Amcanın Hastane Masrafları En Önemli Nokta Ise Valenin Herhangi Bir Sigortası Veya Narda Çalıştığına Dahi Bir Evrak Yok Istanbulda Vale Hizmeti Veren Mekanların Yarısının Hizmeti Gayrı Resmiidir.Sormak Gerek Mecbur Kalıp Verdiğimiz Zaman Sigortanız Varmıdır Diye.
Huqqa Iyi Bir Mekandır Herşeyin En Iyisi Olması İçin Çabalayan Bir İşletmecisi Var,Bunlar Markayı Ciddi Zedeleyici Durumlar Mekan Işletmecisine Bende Bu Durumu Birebir Olarak Anlatıcam Bu Konuyuda Görürse Daha Etkili Olut
CAK99 plaka tt eğerki sahibi tanıyorsanız haber verin huqqa nın valesi launch control dahil herseyi yaptı arabaya..
Kim bu huqqa nın valeleri , ne kadar kazanıyorlar
Huqqa ya gidip konuyu gösterip , doğru vale benim diyesim geldi , kazançlarını merak ettim iş bulma arefesindeyim zaten
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Mekan: Fenerbahçe Burj Cafe
Genelde hep gittiğim mekandır ama aracımı hiç valeye vermem prensip meselesi,bi gün gittim yine mekan önüne park alanına parkettim baktım vale geldi anahtar istiyor, yok dedim vermedim,diretti, bende aldım aracı birkaç mekan öteye park ettim.Sonra geçtim mekana oturmaya başladım, aradan 10 dakika geçmedi Burj Café valelerinden biri golf6'yı aldı tadilat halindeki kaldırım taşlarının birine çaktı,araçtan indi tampona bakmadı bile,anahtarı yerine koydu.Bu mekanın valelerinden zaten gördüğüm kadarıyla çoluk çocuk,pek tavsiye etmem araç emanet etmenizi.
Makine Mühendisi
Valelerle uğraşmamak için genelde istediklerinde yer gösterin ben bırakım giderken de veririm paranızı diyorum... cıktıgımda bazen geliyorlar almaya bazen gelmiyorlar.. altımda dünyanın en külüstür arabası bile olsa hicbirine vermek istemem... arabalara hayvan muamelesi yapıyorlar..
Bende cliors varken bi kere vermiştim valeye(Mekan yine Burj). Kesici sesini duydum arka sokaktan sonra araba geldi, vale birde abi çok güzel gidiyor araba dedi tabi motor buz gibi vs. Bi ufak diyalog yaşamıştık, sonrasında oraya arabamı hiç bırakmadım, arkadaşlarım olmadığı sürece de uğramadım.
.
Nisantasinda adini hatirlayamadigim meshur bir meyhaneye hayatimda ilk ve son defa rs i birakmistim.Geldigimde aracin icinde anormal bir koku jant surterek parketmis(iterek sokmuslar) baski balata bitirmis.Ben sadece park ettim birsey yapmadim diyor bide .....Sans eseri alkollu degildim cok nazik yaklastim bide biz hiyari doveriz diye arkadaslarini cagirmis çip..
Geçen sene sevdiğim bi abimle bara gitmiştik, altımızdaki araç şahin(sarı) vale geldi abi aracı alamayız otopark dolu dedi, yeni kasa 520 bir yanında c180 vardı bu iki araçtan bitanesini kaldır benimkini sok gerekiyosa sahibini çağır buraya vs tarzı konuştu vale garibim bizim abinin tipten ve giyinişindn korkmuş olmalı 520yi çıkarttı soktu şahini oraya
Arada bi valeye sert çıkmakta ağır abi ayakları oynamakta fayda var, alın terimle kazanıp aldığım aracı g-tüne don alamayacak ama "Ferrari teslim eden var sen kimsin havaları" yapan yamyamlara teslim etmem ben.
her vale bir değildir heralde![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
işletmecide bir değil
kimi arabaları hızlı getir müsterileri bekletme gerisine karısma der
kimisi bana az şikayet getir der.
ona görde vale yolunu çizer.
cok düzgün valelik yapanlar arabanın canını almayı bilmiyormu yada apaçi gibi olanlar adam gibi araba sürmeyi bilmiyoralrmı illa biliyorlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
" araba dolu " göster ben park ediyim dedinmi hiç biri yanaşmıyor itinayla çalışıyor deneyin![]()
1881 - 193∞
Kanlıca lacivertin valeleri de hisara doğru gazlıyor, otağtepeye çıkan yokuşun orada el freni çekiyorlar. Allah akıl fikir versin.
men dakka dukka.
şu vale sektörünü bitirseler ya madem herkes sikayetci
Bu valeler her yerde sıkıntılı galiba Eskişehirde 222 de valeye ver aracını akan trafikte geri geri bi hareketler bi hareketler o yüzden artık yürüyerek gitmek daha mantıklı heryere çektiriyosa giriceksin yoksa hadi hayırlı işler diyip geçmek daha iyi ben alın teriyle araba alıcam biri gelip benim önümde gazlıcak soğukmuş sıcakmış demeden çat diye basıcak günahtır ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)