User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: orjinal fara ceza. polo gti

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ceza kotası varsa, önüne gelene atlayarak onu doldurmaya çalışıyordur, uzun yıllar sonra kullandığım cadde tipi remus egzoz'un tuv sertifikasını yanımda gezdirmek zorunda kaldım, çıkışı büyük görüp bastırıyor gaza, ses çıkmayınca başlıyor başka yerlere bakmaya ve en son yaya kadar geliyor, genelde asap bozukluğu ile bitiyor, alışmak lazım.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bunun cahillikle bir ilgisi yok emin olun çoğu bilgili sonuçta günde kaçtane arabayla münakaşaya giren insanlar Onların tek amacı cezayı nasıl kitlesem ve nasıl yıldırsam hesabı..Yoksa onlarda anlayabilecek kapasitede birçok şeyi.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana bugün bir tane ceza gelmiş 130 la giderken arkamdan çekmişler yolu biliyorum genelde 120 de cruise controlde giderim o sırada önümden çekilmeyen aracı sağdan geçmiştim tam o sırada 130 km hızla gidiyorum diye fotoğraf çekmiş ne diyim Allahından bulsun diğer aracın plakada açık onada solu gereksiz yere işgal etmekten ceza yazmadıysa karaktersizin önde gideniymiş cezayı yazan.

Birde gelen fotoğrafın üstünde sivil yazıyor bu ne demek oluyor tam olarak ?

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gezici radar olabilir sivil ekip olarak belkide odur
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Florya yesilkoy arasindaki çevirmede şimdi çevrildim. Ondeki araca selektor attim. Yan tarafta çevirme yapan polis arabanın onune atladi. Bu araçta Çakar var dedi kanim dondu ben gulerken adam aracta teknik degisiklik yapmadan ceza yazmaya çalışti. Binbir türlü lafla farin orjinal olduğunu anlattim internetten resim vs gosterdim bu seferde yaydan yazmaya calisti bende bindim araca bişey demeden devam ettim. Artik ne yazar bilmiyorum sinirden polise saldiricaktim resmen. Bu nedir boyle biseye Hakki varmi?
    böyle birşeye tabiki hakkı yok.eğer öyle birşeyle karşılaşırsanız hemen o anda saati ve tarihi de videolayarak itiraz edersenzi kesinlikle iptal olur
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün 26.11.2013 tarihli ceza geldi o gün babamı kaybettim ve ona yetişmek için ters yön ışık dinlemeden gitmiştim
    itiraz edip durumu anlatmaya adliyeye gittim memur "banane ters yöne girmeseydin" dedi
    şerefsize inşallah sende o durumu ne kısa sürede görürsün dedim aval aval baktı
    ne diyim allahından bulsun...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Peki geçen polis çevirme maceramda egzozdan bağlıcaklardı egzoz ucu var sadece bu yüzden bağlaya bilir veya ceza kesebilirlermi keserlerse yasal bir yaptırımım olabilirmi şansıma polislerden diyeri arabadan anlıyoduda o iptal etti bir daha başıma gelirse bukadar şanslı olamam diye soruyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

SertacTDemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinirlenmemek elde değil, her akşam eve giderken merceksiz fara xenon takan dangalaklara küfrediyorum. Orijinal fara ceza yazacaklarına merceksiz fara xenon takan krolara sarmazlar çünkü onlara gıcık olmazlar/kıskanmazlar, nerde düzgün ve çekici araba var onlara gıcık olduklarından sararlar komplekslerinden dolayı.

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımda film var yanlarından geçiyorum beni durdurmuyorlar bu arada gecmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir olay benim başıma geldi.. Skunk 2 ön plakalık yüzünden FSM girişinde çevrildim, sırf plakayı okuyamıyorum diyerek ceza keseceğini söyledi. Bende plakalığı kırıp "benden sana hediye olsun" dedim.
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GB çakar

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün tam Aksaray'dan Vatan caddesine yol ayrımının orada polis çevirme kurmuş, ışıklardan çıktığında tam kör noktada kalıyor direk düşüyorsun. Oradaki ışıklar da 10 saniye mi 15 saniye mi ne yanıyor, daha yeşil yanmadan korna çalmalar daha fazla araç geçsin diye basabas çıkmaların olduğu bir yer, bilenler biliyordur. En öndeydim ben de ışıkları geçtim polis şeridin önüne atladı birden, ben de biraz ilerleyip kenara çektim dursam arkadan kim bilir kimler bindirecek. Polis geldi bir sürü laf etti yok kaçmaya mı çalışıyordun yok beni mi ezecektin. Hiç muhattap bile olmadım zaten bunu düşünse böyle hareketler yapmazdı kusura bakmayın dedim sustum. Takmış bir de aynalı pilot gözlüğü Şanzelize Aladdin'in polis versiyonu.
    Aralarındaki insanlığını kaybetmemiş memurlarımızı tenzih ederim ama gerçekten büyük çoğunluğu çok düşüncesiz ve ego manyağı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kaç ay once ferrariye plaka takmıyor diye ceza yazmaya kalkan polis gördüm şaka gibi

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    intercooler borusuna headers diyen trafik polisi gördüm ben.
    2.0T FSI

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana scoop tan yazmaya çalıştı. Sonra kaputu kaldırıp ne işe yaradığını gösterdim, turbo motorların çalışma prensibini anlattım kabaca, heee tamam ozaman git dedi şaka gibi ya

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün 26.11.2013 tarihli ceza geldi o gün babamı kaybettim ve ona yetişmek için ters yön ışık dinlemeden gitmiştim
    itiraz edip durumu anlatmaya adliyeye gittim memur "banane ters yöne girmeseydin" dedi
    Basiniz sagolsun.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başınız sağolsun

Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezici radar olabilir sivil ekip olarak belkide odur
    bir ara sivil halkta ceza kesebilecek demişlerdide o olaymı başladı diye merak etmiştim.

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bazılarıda uyanık egzozu duyunca direk kumandayı ver diyor. Memura bağlı birazda
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Caglar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın normal yolumda giderken yapılmıcak yerden u yaparken sağ ön çamurluğuma connectle patlattı polisler çok şükür herşeyim tam, inanın suçlu olduklarını bildikleri için kedi yavrusundan farksızdılar.Tanıdık muhit olduğundan araya birilerini sokmaya çalışmalar filan polisle kaza esnasında nasıl bi prosedür var onu bile bilmiyorum ama inanın o halleri görülmeye değerdi.Çok hafif bi göçme olduğundan bende uğraşmadım olayı kapattık sonradan.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki geçen polis çevirme maceramda egzozdan bağlıcaklardı egzoz ucu var sadece bu yüzden bağlaya bilir veya ceza kesebilirlermi keserlerse yasal bir yaptırımım olabilirmi şansıma polislerden diyeri arabadan anlıyoduda o iptal etti bir daha başıma gelirse bukadar şanslı olamam diye soruyorum
    Sene 2007 Merter Mcden çıktım yanyolda Shell var orada siviller aldı beni, 18 yaşındayım ehliyetim 3 aylık bildiğin safım hiçbirşeyden haberim yok. Yanıma polis bindi, götürdüler güneşliye elime kağıt verdiler bir baktım Abarth egzoz ucu basşlığı yazmış. Bağladılar kısaca. Sonrasında iyi öttürdük ama arkadaşları, illa nufüz mü kullanmak lazım anlamıyorum ki. İnsan gibi bak işte arabada egzoz yok birşey yok genciz bırak gidelim, yok illa kitleyecek. Öylesine böyle o zaman.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)