User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: AVM Otopark Ücretleri

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

Fakat Capacity de yemek yiyip fişini gösterdikten sonra ücret alınmıyor.

Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O iste bi acayiplik var ben bugune kadar 1 kurus vermedim.0-3 saat ucretsuz atrium da. capacity ve diger otoparklar parali olmali hatirladigim kadariyla
    Capacity'de 30 Tl + fise ucretsiz, normalde 0-30 dk arasi 5, sonrasi da artiyo.
    Galleria ucretsiz, Marina'ya geldigimde genelde oraya birakiyorum valesiyle ugrasmamak icin ya da Sports'un otoparka orasi da 5 lira falandi. Atrium ilk 10 dk ucretsiz 3 saat 1 liraydi en son.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiginiz vergiler ile yapilan yollara park ettiginiz arac icin bile para alan belediyelerin oldugu memlekette avm para almis kim ne der? Arabali adam parali adamdir mantigi var benzin vergi otv mtv hepsi bunun gostergesidir.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kac sene once carousel ucretsiz yapmisti otoparki butun esnaf ve etraftakiler araclarini avm de birakiyordu sonra baktilar olacak givi degil ucretliye dondu. Birde isin bu tarafi var
    Revo

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan ankarada bole bı durum yok dıye bılıyorum en azından cankaya 365 avm,umıtkoy gordıon avm,ankamall avm,ve anatolıum avm de bole bı durum yok...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Cevahir,metrocity,capacity,carousel gibi şehrin tam göbeğinde, çok fazla park sorunu olan yerlerde ki avm'lerin ücretli olmasını anlarım ama müşteriye yaptığı harcama karşısında ücretsiz hizmet sunması lazım.

Metrocity 20TL alışverişe 3saat'e kadar bedava
    Akmerkez ne kadar durursan dur 5TL
    Cevahir'de en son fiş göstersende ücretsiz olmuyordu şu an durum ne bilmiyorum

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı hatırladım batıkent gımse bellı bır sureden sonra ucretlı. Karumun ucretlı olma sebebıde mıllet yakın dıye bırakıp tunalıya fılan gıdıyodur o yuzden olabılır.
    Ama hepsı ucretlı olsa baya gelır elde ederler kıs gunlerı avmlerın otoparklarında park yerı bulmak cok zor.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-3 saat bana da mantıklı geliyor evet, ona lafım yok. Çünkü bizim milletimiz beleş otopark niyetine kullanıyor. Forum İstanbul'un resmen abonman kitlesi var mesela. Ama yani otopark bir hizmettir, sırf o AVM'ye gelelim diye bir avantajdır. Bunu ücretli yapmak ne kadar yolarsam mantığı resmen. Bugün bunu yapan yarın girişleri ücretli niye yapmasın, aynı mantık.
    Hoş parasını verdiğimiz yollarda da park etmek için para veriyoruz devlete, AVM'ler yapmış lafı mı lafı olur.

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Capacity'de 30 Tl + fise ucretsiz, normalde 0-30 dk arasi 5, sonrasi da artiyo.
    Galleria ucretsiz, Marina'ya geldigimde genelde oraya birakiyorum valesiyle ugrasmamak icin ya da Sports'un otoparka orasi da 5 lira falandi. Atrium ilk 10 dk ucretsiz 3 saat 1 liraydi en son.
    Banamı denk geldi acaba max 2 saat durmuşumdur gerçi ama 15 20 liralık yediğim yemeklerde fişini gösterip otoparka para vermemiştim diye hatırlıyorum. İşim gereği Acıbadem Hastanesi'ne gidiyorum arasıra hem hastanenin valesine aracı vermiyim hemde yemeği aradan çıkarıyim dediğim için capacity de yemek yediğim oluyor.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İbb'nin bu konuda yayınladığı genelge var 0-3 için hiçbir şekilde avm para talep edemez sizden. Eğer ederlerse fiş ile birlikte tüketici hakem heyetine başvurun o avm çok deli para cezasına çarptırılıyor hiç af yok bu konuda. Öyle 5-10 liralık alışverişe ücretsiz gibi bir durum yok.

AVM
    Habere göre son beş yılda avmlere 983.662TL para cezası kesilmiş hatta yanlış hatırlamıyorsam sırf city's bu durumdan dolayı 50 küsür bin tl ceza yemişti.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sımdı hatırladım batıkent gımse bellı bır sureden sonra ucretlı. Karumun ucretlı olma sebebıde mıllet yakın dıye bırakıp tunalıya fılan gıdıyodur o yuzden olabılır.
    Ama hepsı ucretlı olsa baya gelır elde ederler kıs gunlerı avmlerın otoparklarında park yerı bulmak cok zor.
    gimsada da yandaki büyük açık otopark ücretsiz, gimsanın bahçesindeki küçük alan belli bir süreden sonra ücretli(alışveriş karşılığı o da ücretsiz olabiliyor), orayı da sürekli ücretsiz yapsalar millet sabahtan bırakacak metroyla işe gidip, akşama kadar almayacak, müşteriye herhangi bir park alanı kalmayacak..
    ankara olarak avm otoparkları konusunda şanslıyız sanırım, hiç ücretli görmedim,

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza yeseler bile otoparktan kazandıkları para cezanın katkat fazlası olduğu için almaya devamda edecekler köklü bir yaptırım yok. Danışıklı bir dövüş mevcut.
    Galerria rulez adamlar hem para almıyor hemde 2 katı boş kalıyor dolduramıyolar bile(hafta içi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flatofiste çalışıyorum. İlk 3 saat ücretsiz sonrası ücretli
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevahir bu karar alındığından beri 0-3 saat ücretsiz.

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoğun yerlerde etrafta çok paralı otopark varsa avm de doğal olarak paralı yapıyor çünkü bedava oldukça herkes doluşuyor hatta geceleri bile bırakanlar oluyor, ücretli olanların bir çoğunda zaten 30-40-50 lira civarında alışveriş yaptıysan fişi ibraz edip otoparktan ücretsiz yararlanmış oluyorsun... Genel bakıldığı zaman mantıksız gözüksede adamlara hak vermiyor değilim.

Mesela benim yakınımdaki koskoca forum istanbul bedava ama zaten etrafında ücretli otopark yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevahir' in arka tarafta açık otoparkı var ücretsiz ama lpg li araçlar için..
    Vialand'a gittim bugün boş ve ücretsizdi.. Carousel gibi yerin ücretli olmasını anlarız yani yeri de çok büyük değil, ayrıca Altunizade'de başlıbaşına bir park sorunu var zaten..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevahir'in hem kapalı hemde basık araçlar için uygun vede ücretsiz bi yeri var bilen bilir reklam yapmıyalım
    Livestrong

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara da sadece karumda ucretlı onun dısında ucretsız dıye bılıyorum kocatepede de aracınızı yıkatırsanız (20tl) 4 saat ucretsız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevahir'in hem kapalı hemde basık araçlar için uygun vede ücretsiz bi yeri var bilen bilir reklam yapmıyalım
    Neyse bir kaç kere gelenler fln biraz zor bulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ay içinde 15 gün istanbulda kaldım 200 tl otopark ödedim avm mavame heryerde paralı allahtan baska yerlerde yook boyle uygulamalar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)