yazdıklarının hepsi doğru..2009 senesinde yeni çıkan lanceri satmam gerekti..piyasası 32 den başlayıp yükseliyordu..galerici verdi 24..acil olduğu için verdik 1 hafta sonra 33 den ilanı açtılar..
aynı şekilde 6 aylık 54 e alınan navarayı 40 al alıyolardı![]()
2000 A3 8L
ben de galericiyim bahsettiğiniz teklifler bana da çok düşük geldi ben o kadar düşük teklifte bulunmaya cesaret edemezdim
serbest piyasa sonuçta, istediği fiyatı verebilir, etik midir? değildir.. İşim olur mu? olmaz, allah düşürmesin
vergilerle ebemizi bile almak isteyen bi hükümet ile para kazanma devri artık çok zor
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
ben lokal boyalı araç dahi dükkanıma sokmam der arabanın değişmeyen yeri kalmayan arabayı satar istanbul burası böyle durumda araba normal der
"Wagen"thusiast
sizde galericilleri öldurdunuz ya =)
tam manada galeri işi yabmıyrum ama 2.el oto alım satımı yabıyorum
piyasadanın 1-2 bin altına yazılan kazasız boyasız dusuk km li araclar anında satılıyor zaten o fiyatlara satılacagını inanıyorsanız keşke ilan acsaydınız hemen satılırdı
merkezi yerde dukkan calısan eleman ssk giderlerin vergi para bagladıgın araclar bunları unutmayın
35 bin tl lik aractanda bırakıda 3-4 bin kazansınlar yani =)
BOZBEY
Bizde galeri işi yapıyoruz tabiiki haklı taraflarınız var yazdıklarınız arasında. Galericilerin öyle fiyat vermelerinin sebebi işinizin acil olması sen bir galericiye acil dersen o iş orda biter zaten. Onun yerine internete koyup 5 indirip yazsan mutlaka seni hemen arayanlar olacaktır. Bazı çok büyük olmayan galeriler var onlarda 5 eksik yazanı arar 1 daha düşürür alır normal fiyatını yazar 4-5 kar eder. Galeriye gidecekseniz ve acil diyecekseniz verilen fiyatlara şaşırmamanız lazım etik mi değil mi o tartışılır ancak durum bu ne yazıkki.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
hocam bızım arkadas kaza yaptı arabayı 8 mılyara pertcı(hurdacı) ya verdı. 2 gun sonra hasarlı araclarda ılanı cıktı ellerını bıle surmemısler 13250 yazmıslar fıyat. araba zaten dokuktu kazadan sonra toplansa bıle para etmez. kazasızını cocuk 16500 e almıstı zaten . galerıcı 12-13 kazanmıs sasrısmam artık
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
şu direğe vurup pert olan gri astra vardısonra galeride bi kaç parça boyalı diye satılığa koyulmuştu techturkey ifşaa team
![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Fiyat olarak eyv. aracı cok öldurmüşler nedenı sızın durumunuz acıl olması vs bu etık bır olay mı, kişiye göre degişir fakat cogu arkadaş yazmıs galerıden araba almam araba satmam iyi güzel diyorsunuz da bu sitede o kadar cok arkadaş varkı al-sat yapan, essegı boyayıp yarış atı diye satan bende galeri işi yapıyorum bu işi gerçekten çok iyi yapan arkadaşlarım da var , tam tersi işleri yapanlarda. Sitede cok fazla galerici arkadas oldugunu biliyorum bu tarz konularda zaten üstümüzde kötü bir algı var birde iyi ile kötüyü genellemek cok saglıklı bir soylem olmuyor bence.
xbox live : YsnErhn
O bombaydı3.35i ev muhabbetine galeriye versemmi diye düşünmüştüm. Araca 80 verdi izmirde bi galeri. Ben alsam 85e ilan vericem 1-2bin kar edicem diyor utanmadan
o an bıraksam eminim 20-25 bin üstüne yazıp öyle satmaya çalısacaktı. O tür araçlarda hele inanılmaz düşürüyorlar.
Bu sitede defalarca gördük 1 hafta önce alınan aracı bir rolling videosu ile 5 bin üstüne satmaya çalışanı. Normal fiyatlarla kazanmaya çalışan galericileri mazur görüyorum bu sebepten.
Galerici degilim arac alip satmiyorumda.
Düz mantik.
Arac satmak istiyorsam galeriye isime gelmiyosa satmam.
Arac almak istiyorsam galeriden isime gelmiyosa almam.
Biraz beyin bedawa gibi oldu ama iki kosuldada zorlama yok tum insiyatif sizin elinizde.
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Onların Acısındanda Düşünmek Lazım..
Şimdi Reklamcı Tamirci Parcacı Kaportacı Boyacı Aksesuarcı Kahveci Dahil Herkes Araba Alıp Satıyor. Kar Marjı İnanılmaz Düşük Galerilerde. Onlarda Kendilerine Göre Ne Tutturabilirsem Derdindeler.
Onların açısından düşünemem arkadaş ben. Hele hele 50 defa Hacca gidip gelmiş 300küsür bin km.deki arabaların km.sini düşürüp millete kakalamaya çalışan, vatandaşı ölmüş eşşek modunda soymaya çalışan adam(!)ları anlayamam da düşünemem de...
Allah muhtaç etmesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)