Ayar yapmadan sakin gelme
Printable View
cok merak edıyorum cvl typer mustafa abıyle cuneyt abının garajında yapılan aracmıydı ben mı yanlıs hatırlıyorum ?
İlk mesaj güncellenmiştir.
cvl type-r nekadar boşaltıldı, ön-arka koltuklar, kapı ve zemin döşemeleri vs. bilgi alabiliyormuyuz?
birde clioV6 denemelerinde araç takılı sanırım doğrumu:)
bugranın rs burdaki denemede kat iptalı yapıldıgı günmü ilk geldiği günmü
Walla su Clio V6' lara hayrandim. Bu arabanin 250hp 6 silindir olmasi normalde cok buyuk bir avantaj olmasi lazim. Ozellikle uzunda cok iyi gitmesi lazim. Arabadaki specler nedir merak ettim.
clio v6 benimde çok hoşuma gidiyor özellikle bodykit harika, 3.0lt.V6 atmosferik arkadan çekiş ayrıca motor arkada oldugundan aktarma kaybıda yok herşey olması gerektiği gibi fakat arka kısıma konumlu motor sanırım çok iyi soğutulamadığından performans kaybı yaşıyor üstüste sıkıştırmalarda. alınıp uğraşılası bi araç benim gözümde. sahibide iyi niyetli kafa dengi bi arkadaş:) başarılar aracına..
ahh ulan megane ı satmayacaktım var yaaa :D
Şaka şaka gayet memnunum yeni öküzümden. Çok yakıo az kaçıo ama yerçekimsiz ortamda gibi gidiosun. Dün yazılımla mıncıkladık ama sizin klasmana yaklaşması için çoook işi var o yüzden böyle iyi. Belki egzost sonrası daha açarız. İyi denemeler.