Hadi simdi bosverin onu bunu cvl kimlerle deniyo simdi
Printable View
Hadi simdi bosverin onu bunu cvl kimlerle deniyo simdi
canım kardeşim ööle bi konuşuyusonki sanki elinde benim aracın kg.verisi var ben bilmiyorum kaç kilo sen hesap yapıyosun. benim tek kızdıgım nokta ortada emek var ve bukadar basit harcanabilmesi.
tabiki deneyin yılmaz niye denemeyesiniz olay o değilki burda df-bs o gece geçti lafları ve yönlendirme yapmanız git şunla dene bunla dene vs gibi yoksa burda seni ne yaparsan yap geçerim diyen yok sende yap bakalım neler olcak o zaman denersiniz
en basiti gidersiniz kantara serhat daha hafif çıkarsa bir formul buluruz çünkü normalde fn2 zaten ep3 ten ağır die biliotum ben yanlış değilse hallederiz kiloları eşit şartlarda görmüş olursunuz en net şekilde
ama o gece bs daha performanslıymış net olarak belli videolardan ben bunu diyorum
dahada yazmam,size birbirinizi kırmadan tatlı atışmalar dilerim
Serhat hepimizde emek var ben kendim ugrastim emek dersen benim daha fazla var emin ol buna kimse o emegi goz ardi etmiyo sen tr de bir ilki yapip fn2 yuruttun ama kendi emeginin arkasina siginipta baskalarininkinide gormezden gelme olur mu?
Açık konusmak gerekırse kg eşitlenirse tr de serhatı gecicek 2 litre atmosferik ep3 veya fn2 çıkmaz diye düşünüyorum.
arabası gerçekten hızlı...
Yılmaz iddealı deneyen herkez gördüğün bildiğin üzere bişeyler söküyor ve aracına öyle alışıyor, bence sende bu işin ortasında olumam diyorsankii ortasındasın görünen milletin takıp seninle denemesini bekleyeceğine sen sök dene polimikleri ortadan kaldır, kimse takıp gelmez bunca zaman gördün değil mi .
Ep3 1210 kg katalog verısı
Fn2 1324 kg kataloga verisi
Kaynak
Honda Civic Type R (EP3) vs Honda Civic Type R (FN2) [1751595]
iyide bak buraya nasıl geldik king mevzusundan dimi, benim dışımda gelişen yazışmalarda df nin şuan için bilinen en hızlı type r oldugu yazıldı kimileri tarafından tasdiklendi, empati yap bi tuhaflık yokmu ulan ben denemişim zaten e geçmişimde niye şimdi bu duruma düştük.