Yarin kingler yuruyecek sende gel harun ozledik senide:)
Printable View
Oha Clio V6 var vede rollinge gelmiş. Çok güzel araba yaa. Rengi ne çıkartamadım videodan. Sarı gibi sanki.
1-2 sene önce Bostancı büyük otoparkta görmüştüm bu V6 Clio'yu baya incelemiştim o zaman.
Yanlış hatırlamıyosam semi slick lastik,Sparco sarı yazılı kova koltuk ve sarı kemerler vardı.
Maşallah çok çok güzel bi araba.
Doğrudur v6 ile denerlerken araç full takılıydı.Yılmaz arkadaşımızla sana telefonla haber verdiği zaman yanına bir kişi alsın öyle deneyelim diye söylemiştin bizde o anda sağ koltuk yoktu o yüzden denyememiştik. şuan aracın söküklüğü aynı bu şekilde denemek istersen güzel ve zevkli bir deneme olur senin aracında sökülü bildiğimiz kadarıyla .
Akşam deniyecek araçlar belli mi ?
Deneyecek herkese iyi eğlenceler diliyorum, tekerinize taş gelmeye :)
Guzel denemeler olsun kazasiz belasiz dikkat edin kendinize aksam king belli olacaksa eger baska bir aksam oda musait olursa kingle bende denemek isterim.
bu king ming meselesi bence olmasa daha iyi. kime göre king? neye göre king? skn varken yürüyecek K bulamıyorduk gidip subarularla gazlıyordu. DD varken kaç defa konu açıldı bildiğim kadarı ile bir tek tc ile gazlayabildi. dolayısı ile king i ming i bırakalım akşam iyi olan kazansın :) kazasız belasız denemeler dilerim.
su en hızlı typer ı bı bulamadık bızım bıldıgımız df başka varmı df ye yakın araç merak ettm
Devo keske kismet olsaydi denemek.
2-3 defa tesebbus ettik ancak sadece tc harun cikti geldi.
Denemeden bilinmez.biliyosun...
Devo keske kismet olsaydi denemek.
2-3 defa tesebbus ettik ancak sadece tc harun cikti geldi.
Denemeden bilinmez.biliyosun...
Herkezin uygun oldugu Yakin zamanda king adaylari bulusalim muhabbet yapalim 4-5 araba arkadaslar