kendini king hissedenlerden iyi yürüyen e46 m3 deneme hikayelerini dinlemek isterim.
Printable View
kendini king hissedenlerden iyi yürüyen e46 m3 deneme hikayelerini dinlemek isterim.
Aksama kingcilik oynayalimmi?
Akşam deneme nerede?
Type-r Rolling / 12,5cr. cars - YouTube
Bu denemeden sonra bs +13 hp aldi maha dynoda
ordan kestirirsin kanka isi :)
konstantinli arkadaş king lafı hoşuna gitmediyse en hızlı diyelim olurmu ?
boşver şimdi eskiyi bugune bakalım
bahsettiğn arabaları geçecek arabalar da vardı eskiye bakarsan , onlar sen deneme
konusu açtığında
''ben konu açtığımda neredeydiniz denemeye araba bulamıyorduk'' dedimi
yok...bu yüzden yazdığın biraz saçma olmuş..
herkesin emeğine saygı...
.............
Sirf bs mi aldi 13 hp yi ben butun denemelerimi full takili yaptim hanginizin cesareti var full denemeye sorarim.
Hic bahane uretmedim hep denedim dolusuylada bosuylada eger gercekten hizli iseniz takin arkadasim arabalarinizi oyle deneyelum bahane uretmeden dimi o yuzden kimse kalkip ben oyle boyle demesin
Yılmaz yapma kg.muhabbetimi yaptık şimdi burdan söylüyosun, bilmediğin bişeymi var benim araçla ilgili söylemediğim falan. denedik ogün o şartlarda o araç daha hızlıydı bukadar. diyemezsen bunu piyasada laf dolaşıyor ve emin ol ben bu işlerin çok dışındayım alakasız yakınım olan arkadaşlardan başka başka şeyler duyuyorum:)
Herkese ıyı aksamlar ben tc harun en hıxlıyım dıyen typer aksam gelsın cvl typer bende denıyelım buraya vdeo koyup yok ben sukadar hızlandım yok solulu takılı muhabetlerıne son verelım kımg bellı olsun tebrık edılsın ben atasehıre gecıyorum ıyı aksamlar herkese
yılmaz geçtiğini düşünmek nedir anlamadım, ben geçtim zaten ogünde söyledim yüzüne karşı.
sen şimdi olayı değiştiriyosun benle aynı kiloda ol ok.yakıtta koy arka koltuklarını sök önlerede iki tane sparco alıver. tekrar deneyelim ok.
kanka benimde asil merak ettigim buydu da diyemedim :) bs ile bizim diger tm astra denediginde biz tmastranin gececeginden emindik sonuc bizi sasirtti maasallah diyorum kanka df ile baya oldu cikmayali son durumunu bilmedgmden dedim.. varsa iddali ciksin er meydanina belli olsun en son tescilli king df idi kimse yanlis anlamasin ikinizide severim
bakin harunum da cvl ile bekliyo biri onu durdursun :))
güzel denemeler olsun bizler de izleyelim..kazasız belasız :)
Yilmaz denemekerin videosu yokmu kardesim?
Var abi disaridan var yuklemeye calisiyorum
Devran ben cvl ile denedim denemeyenler denesinde gorelim neler oluyo dimi :)
Serhat o gecede konustuk ben dedimki Kornalarini hic duymadim diye dogru duzgun ya iki ya uc kere bastik onlarida sen biliyorsun hatta dedinki o kadar kisinin icinde kafa kafaya diyelim dedin ok dedik neyse sen koymussun videoyu oradan anlasiIir birde disaridan cekilen var onuda koyalim
Valla sparco koltuk koymama gerek yok ben hazirliyim cikar deneriz problem yok