User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: CVL Type-R Deneme Talebi

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi simdi bosverin onu bunu cvl kimlerle deniyo simdi
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım kardeşim ööle bi konuşuyusonki sanki elinde benim aracın kg.verisi var ben bilmiyorum kaç kilo sen hesap yapıyosun. benim tek kızdıgım nokta ortada emek var ve bukadar basit harcanabilmesi.
    TeamPASAOGLU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla cem bu umrunda olacak en son kisi benim ama eger o aksamki denemelerin cogunda serhat korna caldi iki tanesinde ben dedimki ben duymuyorum cok ses var elle yapalim diye serhatta biliyo ondada olan oydu dedigim gibi serhat 13 hp aldi su an daha hizli olmasi lazim dimi bende diyorumki gostergemi aldim 17 sinde gelicek kismetse ondan sonraki hafta deneriz eger musait olursa bende bunu diyorum baska birsey demiyorum sonucta hizliysa gecicektir sadece

Ki buradaki insanlar arabadan kilo atmanin ne derece ise yaradigini biliyorlar bende ne yakit nede hafifletme vardi oyle ciktim gittim ve sonuc bu eger sen hala diyorsanki hizli evet hizlisiniz o zaman dedimki bende sizin kilolariniza ineyim durumu esitliyelim deniyelim bir daha dimi
    tabiki deneyin yılmaz niye denemeyesiniz olay o değilki burda df-bs o gece geçti lafları ve yönlendirme yapmanız git şunla dene bunla dene vs gibi yoksa burda seni ne yaparsan yap geçerim diyen yok sende yap bakalım neler olcak o zaman denersiniz

en basiti gidersiniz kantara serhat daha hafif çıkarsa bir formul buluruz çünkü normalde fn2 zaten ep3 ten ağır die biliotum ben yanlış değilse hallederiz kiloları eşit şartlarda görmüş olursunuz en net şekilde

ama o gece bs daha performanslıymış net olarak belli videolardan ben bunu diyorum

dahada yazmam,size birbirinizi kırmadan tatlı atışmalar dilerim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat hepimizde emek var ben kendim ugrastim emek dersen benim daha fazla var emin ol buna kimse o emegi goz ardi etmiyo sen tr de bir ilki yapip fn2 yuruttun ama kendi emeginin arkasina siginipta baskalarininkinide gormezden gelme olur mu?
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi

Dr Oz`

To Be Contunied....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki deneyin yılmaz niye denemeyesiniz olay o değilki burda df-bs o gece geçti lafları ve yönlendirme yapmanız git şunla dene bunla dene vs gibi yoksa burda seni ne yaparsan yap geçerim diyen yok sende yap bakalım neler olcak o zaman denersiniz

en basiti gidersiniz kantara serhat daha hafif çıkarsa bir formul buluruz çünkü normalde fn2 zaten ep3 ten ağır die biliotum ben yanlış değilse hallederiz kiloları eşit şartlarda görmüş olursunuz en net şekilde

ama o gece bs daha performanslıymış net olarak belli videolardan ben bunu diyorum

dahada yazmam,size birbirinizi kırmadan tatlı atışmalar dilerim
    Cem valla benim arabamin on iki camurlugundan tut arka iki camurluguna kadar izalasyon var daha ne diyim bilemedim ki
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi

Dr Oz`

To Be Contunied....

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık konusmak gerekırse kg eşitlenirse tr de serhatı gecicek 2 litre atmosferik ep3 veya fn2 çıkmaz diye düşünüyorum.

arabası gerçekten hızlı...

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla cem bu umrunda olacak en son kisi benim ama eger o aksamki denemelerin cogunda serhat korna caldi iki tanesinde ben dedimki ben duymuyorum cok ses var elle yapalim diye serhatta biliyo ondada olan oydu dedigim gibi serhat 13 hp aldi su an daha hizli olmasi lazim dimi bende diyorumki gostergemi aldim 17 sinde gelicek kismetse ondan sonraki hafta deneriz eger musait olursa bende bunu diyorum baska birsey demiyorum sonucta hizliysa gecicektir sadece

Ki buradaki insanlar arabadan kilo atmanin ne derece ise yaradigini biliyorlar bende ne yakit nede hafifletme vardi oyle ciktim gittim ve sonuc bu eger sen hala diyorsanki hizli evet hizlisiniz o zaman dedimki bende sizin kilolariniza ineyim durumu esitliyelim deniyelim bir daha dimi
    Yılmaz iddealı deneyen herkez gördüğün bildiğin üzere bişeyler söküyor ve aracına öyle alışıyor, bence sende bu işin ortasında olumam diyorsankii ortasındasın görünen milletin takıp seninle denemesini bekleyeceğine sen sök dene polimikleri ortadan kaldır, kimse takıp gelmez bunca zaman gördün değil mi .
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem valla benim arabamin on iki camurlugundan tut arka iki camurluguna kadar izalasyon var daha ne diyim bilemedim ki
    Ep3 1210 kg katalog verısı
    Fn2 1324 kg kataloga verisi

Kaynak

Honda Civic Type R (EP3) vs Honda Civic Type R (FN2) [1751595]

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide bak buraya nasıl geldik king mevzusundan dimi, benim dışımda gelişen yazışmalarda df nin şuan için bilinen en hızlı type r oldugu yazıldı kimileri tarafından tasdiklendi, empati yap bi tuhaflık yokmu ulan ben denemişim zaten e geçmişimde niye şimdi bu duruma düştük.
    TeamPASAOGLU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açık konusmak gerekırse kg eşitlenirse tr de serhatı gecicek 2 litre atmosferik ep3 veya fn2 çıkmaz diye düşünüyorum.

arabası gerçekten hızlı...
    su kondüsyonda bende öyle düşünüyorum orçun
    Team PAŞAOĞLU

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su kondüsyonda bende öyle düşünüyorum orçun
    yazdıgım sey yanlıs anlasılmasın,yılmazda,ahmette,mehmette emek harcıyor kımsenın emeğine saygısılık degil niyetim,güçten bahsediyorsak o makina çoğu arabadan hızlı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)