Bende çok korkar oldum motorsiklettenAllah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Allah Rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Çok zor bir durum. Ailesi,sevenleri ne yapar şimdi??? Motora binen arkadaşlar çok ciddi diyorum bizim Türkiyede otomobil süren her 10 kişiden 9'u araba sürmeyi ciddi anlamda bilmiyor. Bahçe sulama,çim sulama sistemleri yolları suluyor, asfaltımız 123423432. kalite. Binmeyin şu motora yazık etmeyin kendinize,sevenlerinize...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin..
allah rahmet eylesin
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Allah rahmet eylesin başımız sagolsun. Sezonda neredeyse her pazar sabahı hepberaber rivadayız. Sabahlarıda yol boş oldugu için ve yoldaki güzel virajlar yuzunden ister istemez parkur haline getirdiğimiz riva yolunu fazla yüksek tempoda dönüyoruz. Havaların soguk olması asfaltında sabahları ıslak olması yolu cok tehlıkelı yapıyor zaten asfalt asfalt degıl. Çok dostumuz kaza geçirdi çok kaza atlattık ama bu riskli oyuncaktan vazgeçemiyoruz
C M G
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin üzücü gerçektende.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Allah rahmet eylesin. Siteye üyemiydi üye adı neydi acaba?
Geçmiş olsun demek için açmıştım son yazıları okuyunca maalesef düzeltmek zorunda kaldım, Rabbım geride kalanlarına sabır versin, merhuma Allah'tan rahmet dilerim.
Allah rahmet eylesin..motora yine sevgimin depreştiği günlerde tokat gibi yüzüme..
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)