Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
hocam kısaca cevap vericem ben senelerdir vejetaryenim.6 seneyi geçti.20-30 senedir hatta daha fazla süredir vejetaryen olan , hatta onların cocukları bile dogustan vejetaryen olan onlarca arkadaşım var.Dünyada da milyonalrca vejetaryen var. Yani insanın hayatta kalması için şu yüzyılda artık hayvan ölüsü yemege ihtiyaç yok.Bilim artık vucudunun ne alması gerektiğini sana tek tek açıklıyor düzenli ve düzgün beslendikten sonra et yiyen birinden çok daha saglıklı oluyorsun.Tek yapman gereken beslenmene dikkat etmek.Sokakta olanları besledikçe yeni nesillerin dogmasına acı cekmesine sebebiyet veriyorsun demişsin de pek öyle olmuyor , kısırlaştırma yapıyoruz sahiplendirme yapıyoruz elimizden geldiğince sokak hayvanını azaltmaya calısıyoruz ayrıca bu pek güzel bir düşünce değil "besledikçe acı çekicek" düşüncesi o zaman evsizlerede yardım etmeyelim , afrikayada yardım etmeyelim nasıl olsa onları "besledikçe" daha da acı cekicek nesiller dogacak... Öyle olmuyor işte elidnen geldiği kadar kurtarmaya calısıyoruz , kısırlaştırma yapıyoruz.