linç ederek döverek hiçbirşey olmaz adam hasta... Herşeyi geçtim
(burdan sonrasında kimseyi suçlamıyorum genel olarak hislerimi düşüncelerimi yazıyorum)
1 tane kediyi öldürdü diye neden 1 tane kedi diyorum (bende çok üzüldüm videoya mahvoldum) neden 1 hayvan diyorum şu sebepten e yahu demezlermi mezbahanelerde kesim yerlerinde hayvanlara neler yapıyorlar ? Nasıl kesiyorlar onları ? İşkenceler yapıyorlar.Bin kere ölmekten beter oluyor orda hayvanlar. E oda hayvan buda hayvan ne farkı var ? Birinin daha azmı canı yanıyor ? Birinin canı daha mı değerli ? İş keyfe zevke gelince hayvan hakları bir anda durur... Hayvanın hakkı midede kebap olur.. Ama işine gelince 1 kedi için ortalıgı yıkar insan türü. Bu kedinin canını bu kadar koruyorsan birazda diğer hayvanların koru canını... İnsan böyledir çünkü işine geleni görür işine gelmeyeni görmez...
bakalım neler oluyormuş mezbahanelerde
Official "Glass Walls" Video by Paul McCartney - YouTube
Hadi onuda geçtim , yahu barınaklarda hayvanlar açlıktan susuzluktan ölüyor , kalabalıktan birbirlerini parçalıyorlar onları düşünen yok... Kaç kişi acaba hayatında 1 kez barınak ziyaret etti.. Kaç kişi hayvan sahiplendirip can kurtartı... Burda adama sayıp sövmeyin demiyorum ama lütfen bu öldürülen kedinin haricinde de başka ölen hayvanların acısını duyun - görün
Yine söylüyorum amacım burdan belli kişilere yazmak değil , tabiki bu yazdıklarım sebebiyle beni utandırıcak ben sunu sunu yaptım dicek kişiler vardır sözüm meclisten dışarı ama genel olarak şu linç kampanyasına bakınca içimden bunlarıda söylemek geçiyor ne yalan sölim.