User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
199 sonuçtan 191 ile 199 arası

Konu: Lütfen okuyun ve paylaşın !

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah bana bu söyleyeceklerimden inşallah günah yazmaz

Çocuk istismarcılarına, tecavüzcülere, hayvanlara işkence edenlere, afetlerde yağmacılık yapanlara vb. yaratıkları öldürmek ödüldür. Çok vahşi insanlık dışı ama benim önerim BUDAMAK.

Parmaklarını , kulaklarını, dilini , üreme organını tek tek keserek hayatlarına son vermek istiyorum..

Yapabilir miyim hayır ama eğer yaparsam hala intikam almış olmam..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisdeki son ifadesi

"Kediyi evde besliyordum. Bir akşam eve geldiğimde kapının önünde bağırsakları çıkmış şekilde gördüm. Evin içine aldım. Sonra alkolün de etkisiyle bağırsakları çıkan kedinin görüntüsünü çekerek kız arkadaşıma gönderdim ve nasıl tedavi ettirebileceğimi sordum. Sonra uyuya kalmışım. Sabah kalktığımda kedinin öldüğünü gördüm ve çöpe attım. Ben hayvanseverim. Daha önce evimde 2 köpek besledim. Suçlamaları kabul etmiyorum."

M.C.A. ifadesinde, görüntüyü sosyal medyaya sızdıran kız arkadaşı ve görüntülerle ilgili yorum yaparak kendisine hakaret ve tehditlerde bulunanlardan da şikayetçi olduğunu söyledi.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ifadeyle zaten ceza almaz,,çünkü kdiye ölümcül vuruşu yaptıgı görüntü yok,,delil yok,,ben yapmadım öyle buldum getirdim akıllıca ifade,,zaten 1 gece yeterli zaman,,, ona nasıl bir ifade vereceginin tüyolarını vermişlerdir çevreleri,,bunu tutacan iyi bi dövecen yapacak bişe yok,,zaten türkiyede başına gelen iyi kötü olaylar insanın yanına kar kalıyor

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bu ifadeden sonra yakalayıp bir temiz benzeticeksin ama öyle böyle değil çok sağlam benzeticeksin.....

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu gördüğümden berı aklımdan çıkmıyor helekı o yavrucagızın caresızce ben ne yaptım sana dercesine ınleyişi...

Tüm gün yemin ederim ara ara aklıma geldi. Allah'ından bulsun şerefsiz ama inancı yokki kör şeytanından bulsun. Ne denir bilemiyorum ama herhalde şu an karşıma çıksa gerçekten kendimi tutamazdım...

Kelimeler yetersiz, yazarken bile midem bulandı...

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben video izlemedim insanın yüreği sızlar.

Kardeşim 3 tane kedi yavrusu bulmuş kutuya koyup yol kenarına bırakmışlar.

İkiside bizle şuan yaşıyor bir tanesi hastaydı öldü.ölmesin diye 1 hafta uğraştık kurtaramadık.

Yazık yani o hayvanı o hale nasıl getirebilmiş.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arkadaşlar Pazar günü saat 13:00'da Şişli Nişantaşı Kedili Parkta hayvan severler buluşuyor.Kabahat kanunu olarak geçmesi ve değiştirilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak.

https://www.facebook.com/events/1459...ilter=upcoming

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam kısaca cevap vericem ben senelerdir vejetaryenim.6 seneyi geçti.20-30 senedir hatta daha fazla süredir vejetaryen olan , hatta onların cocukları bile dogustan vejetaryen olan onlarca arkadaşım var.Dünyada da milyonalrca vejetaryen var. Yani insanın hayatta kalması için şu yüzyılda artık hayvan ölüsü yemege ihtiyaç yok.Bilim artık vucudunun ne alması gerektiğini sana tek tek açıklıyor düzenli ve düzgün beslendikten sonra et yiyen birinden çok daha saglıklı oluyorsun.Tek yapman gereken beslenmene dikkat etmek.Sokakta olanları besledikçe yeni nesillerin dogmasına acı cekmesine sebebiyet veriyorsun demişsin de pek öyle olmuyor , kısırlaştırma yapıyoruz sahiplendirme yapıyoruz elimizden geldiğince sokak hayvanını azaltmaya calısıyoruz ayrıca bu pek güzel bir düşünce değil "besledikçe acı çekicek" düşüncesi o zaman evsizlerede yardım etmeyelim , afrikayada yardım etmeyelim nasıl olsa onları "besledikçe" daha da acı cekicek nesiller dogacak... Öyle olmuyor işte elidnen geldiği kadar kurtarmaya calısıyoruz , kısırlaştırma yapıyoruz.
    Yapma abi gozunu seveyim, tercihindir birsey diyemem ancak senin dedigine gore haplarlada beslenebiliriz. Ben et yenmesede okur diyen bilim adami duymadim hic. Vucudun ihtiyaclari vardir vs.

Besleme olayina gelince ben hicbir yerde sokak hayvanlarini kisirlastirin diye tavsiyede bulanan afis vs bi calisma gormedim. Kac kisi kisirlastirma yapiyor ki? Bu kadar hak kovalarken kisirlastirmakta bir nevi hakkini almiyor musun? Benim bahsettigim korudugunuz doganin kanunu. Besin az olur nufus onla dogru orantili olarak duser. İnsanlik disi gelebilir ama doganin duzeni boyle..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapma abi gozunu seveyim, tercihindir birsey diyemem ancak senin dedigine gore haplarlada beslenebiliriz. Ben et yenmesede okur diyen bilim adami duymadim hic. Vucudun ihtiyaclari vardir vs.

Besleme olayina gelince ben hicbir yerde sokak hayvanlarini kisirlastirin diye tavsiyede bulanan afis vs bi calisma gormedim. Kac kisi kisirlastirma yapiyor ki? Bu kadar hak kovalarken kisirlastirmakta bir nevi hakkini almiyor musun? Benim bahsettigim korudugunuz doganin kanunu. Besin az olur nufus onla dogru orantili olarak duser. İnsanlik disi gelebilir ama doganin duzeni boyle..

Bilim adamı demez zaten et yemeden yaşanır/yaşanmaz diye Diyetisyenler doktorlar vs yorum yapar genelde bu konuda .Veya netten araştırma yapabilirsin.O kadar çok kişiye kaynaklar araştırıp yolladım ki artık sıkıldım ama google da bolca makale/kaynak mevcut.Al en basiti

Vejetaryen beslenme

""Vejetaryenlerin kalp ve kanser gibi hastalıklara hayvansal gıdaları yiyen kişilerden daha seyrek yakalandıkları ve daha uzun yaşadıkları da bilimsel olarak kanıtlanmıştır"

Banu Kazanc - Vejetaryen Beslenme

"İnsan toplulukları incelendiğinde Vejetaryen beslenenlerin yaşam sürelerinin daha uzun olduğunu gösteren birçok araştırma bulunmaktadır.
    İnsan anatomik yapısı nedeniyle sindirim sistemi, sebze, meyve ve yağlı tohum ve tahıl ve baklagillerle beslenmeye daha müsaittir.
    Vejetaryen diyetindeki hayvansal doymuş yağ oranının az alımı, homosistein alınmaması, posa, antioksidanların yüksek tüketilmesi bunun en önemli nedenlerindendir. En sık ölüme neden olan kalp damar hastalıkları yönünden de vejetaryen beslenmek avantajlıdır. Kalp damar hastalığının en önemli risk kan değeri olan LDL kolesterolün (kötü kolesterol) vejetaryenlerde oldukça düşük olduğu önemli araştırmalarda gösterilmiştir. Ayrıca yüksek tansiyon, şeker hastalığı ve obezite sorunları daha az görülür."

http://www.beslenme.gov.tr/content/f...lenmesi_48.pdf

Son yıllarda özellikle gelişmiş batı toplumlarında vejetaryenliğin
    yayılmasında, sağlık gerekçesi başta gelmektedir. Çalışmalar vejetaryen
    beslenme ve sağlık arasında pozitif bir ilişki olduğunu göstermektedir.
    Genellikle kalp damar, yüksek kan basıncı, diyabet, şişmanlık ve bazı
    kanser türleri vejetaryenlerde vejetaryen olmayanlara kıyasla daha az
    görülmektedir. Araştırmalara göre vejetaryenler, et yiyenlere göre kalp
    hastalığına %30, kansere %40 daha az yakalanmaktadırlar. (Dr.Seraceedin Çom)

vs vs araştırsın merak ediyorsan hocam bolcaa kaynak mevcut

diğer konuya gelirsek heryerde kısırlaştırın diye afiş poster göremessin tabi.Devlet mama bile almıyor sokak hayvanlarına afiş mi yaptırıcak.. Anca belediyeler kendi bütçeleri ile uğraşıyorlar.Belli bölgelerde mobil kısırlaştırma yerleri var.Gezici veterinerler var sürekli kısırlaştırma yapılıyor.Zaten kulagında küpe gördüğün bütün köpeklerler kısırlaştırılmıştır.Kedilerde ise küpe takılamadıgından kulak üstünde küçük bir kesik olur.

[IMG][/IMG]

kısırlaştırmanın önemi

Sayfa bulunamadı | Nuhun Gemisi|Veteriner Kliniği

şehir içinde ne yazikki doğanın kanunu pek geçerli olmuyor.Zaten sokakda doğan yavruların %90 ı ölüyor.Zaten kimse gidipde afrikadaki vahşi köpekleri veya avusturalyada yaşayan dağ kedisini kısırlaştırmıyor.Şehir içindeki hayvanlardan bahsediyoruz. + kısırlaştırmanın çok büyük faydaları var.Tümörlerden kanserlerden kurtuluyorlar en basiti.Daha geçen gün bizim veterinerin kapısının önünde sohbet ediyoruz 15 senedir orda yaşayan bir kedi var.Veterinerle sohbet ederken adam dedi niye bu kadar uzun ömürlü oldu biliyormusun diye , çünkü kısırlaştırılmış dedi... Ben bile köpegim erkek olmasına ragmen kısırlaştırma düşünüyorum.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)