ulan yazdım yazdım sildim 50 tane şey, ama inanıyorum Allah görüyor her şeyi. Yanına kalmaz kimsenin.
Printable View
ulan yazdım yazdım sildim 50 tane şey, ama inanıyorum Allah görüyor her şeyi. Yanına kalmaz kimsenin.
youtubeye başka biri yüklemiş
Bana çok yakın bi adres oralarda 2 dolandık kapıya çok güzel bi not bırakıp gittik ama adam bartındaymış
Abi şaka yapıyorsunuz, bunedir ya korkarak izliyorum bune yaaa Allah aşkına bu ne, abi sokakta yürürken arkamızı kollar olduk yeter artık bu neee nasıl bir ülke olduk... offff offfff gece gece mide kalmadı.. Allahım sen yardım et.
Ben de izledim kanım dondu şok oldum.. benim de kedim var bazen kızdırıyor ediyor olmadık işler yapıyor cimcik bile atmaya kıyamıyorum en fazla bagırıyorum yaptıgının yanlıs oldugunu bilsin diye.. bu kadar soguk kanlılıkla bir canlıya bunu yapan herkese de benzerlerini aynı soguk kanlılıkla yapabilir...
Allah ıslah etsin..
Allahım sen bu pıslıgın cezasını tez zamanda ver ınsallah... yazıklar olsun yaa boylelerıne
Böyle bir durumun hapislik cezası olabiliyor mu?
yakalanmıs.
Bu ****** cocugunu f.booktan gormustum mal mal seyler yazıyordu , allah belasını versin gücü kediye yeter anca eziğin
İşte bir kanıt daha, dünyada en tehlikeli yaratık insanoğludur.
amk oğlu,biz kedimiz koltuktan düşse panik oluyoruz bi şey oldu mu diye. Allah bin belasını versin, Tipe bak ya çıldırıcam sabahtan beri hayvanı ne hale getirmiş,karaktersiz o.ç. Yok mu bundan bi haber yakalandı falan yazmış birisi aslı astarı var mı? eskişehirde bartın da üye yok mu şunu bi bulsunlar
vay karaktersiz piç.
Linki açamadım ruhum elvermiyor böyle şeyleri izlemeye ve görmeye. Umarım bu vahşeti yapmış olan Allahsızın birileri belasını verir. Sırf bu şerefsizin yaptıklarını az biraz forumdaki kişilerin yorumlarından öğrenmek bile sinirlerimi yeterince bozulmasına yetti. İnşAllah cezasız kalmaz bu olay.