:beuj:yakalanmismi ?
Printable View
Simdi biraz da olsa akli basina gelir umarim psikolojik yardima ihtiyaci var kesinlikle yaptigi sey sessiz kalmadi en azindan karaktersizin
idam cezasının geri gelmesi lazım. böyle oç.larını direk asacaksın. aldığı nefes zarar.
yakalanmış serbest bırakılmış yok böyle adalet
Son Dakika: Can Aksoy Serbest Bırakıldı – Markafem
300 tl ymiş kedinin hayatı
Eskisehirde ki okulu basladigi gun ordayim white powermismis irkci satanist oc bebe ye bak yurek yemis
kodumun çocuğunun twitterını inceledimde ne Allaha ne dine ne atatürke hiç bir şeye saygısı yok ki şerefsizin bi kediye olsun satanist dangalak
yazık günah böyle bişey olabilirmi yaa :(
"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.." HZ. Mevlana
Aslında devletin bir cinayetidir... Bu cocuk şizofreni , zaten üniversite rektörü ve psikologu açıklama yapmış intaharın eşiğinde.. Bu cocuk bu zamana kadar elini kolunu sallayıp gezebilmiş... Ayrıca bu rahatsızlıklar tak diye ortaya cıkmaz , belliki cocukluktan gelen bir problem.Avrupada her ilk orta lisede özel psikologlar olur.Bu psikologlar cocukların gelişimini takip eder.Rahatsız olan varsa okuldan alınıp tedaviye verilir veya özel okula yollanır.Bu tip sınırda olan insanları tedavi etmeden insan içine bırakmazlar.Ya bizde ? Ulan üniversite psikologu şizofreni ve intaharın eşiğinde diye açıklama yapmış ulan demezlermi o zaman nie tedaviye yatırmadınız bu cocugu ? İlla insan mı öldürüp o zaman tedaviye alınacak ? Demek istediğim buydu.Dışarda birsürü Can Aksoy var bugun bunu hapse atsan veya tedaviye alsan yarın bir başkası bir hayvanı veya insanı öldürecek.Zerrin Süküt örneğinde de aynı idi.Şu 20 yaşında gencecik çocuklar tedavi edilmeden insan arasında dolaşıyorsa bu önce devletin ayıbı sonrada bizim ayıbımızdır.Çünkü bu insanlar h-a-s-t-a ! Bildiğiniz hasta.Tedavi görüp normal insan olma şansları var.Zorda olsa var.
Bu manyak adam doğrar aynen böyle video bile çeker hastalıklı yaratık..
Yahu arkadaş karıncayı çiğnesek üzülürüz tüh ulan deriz adam kediyi kesmiş bide izliyo te Allahım ..
bu mal kesın uyusturucuyla felan yaptı bole bır hayvanlıgı , akli dengesi yerınde olan bırı bole bırsey yapmaz , vıdeo cekıp koymaz bu cocuk bırı benı öldursun dayak yemek hayat felsefem olsun arzusunda ,, yaptığından ceza yer , yerde eğer akli dengesınde de sorun varsa tedavı edılsın , yarın bugun insan keser bu manyak ...!
https://www.facebook.com/gurkanokat peki bu kim ?
evimde beslemekten hatta kedidende nekadar sevmesem hoslaşmasamda evine gittigim arkadaslarımda olunca iki mıncırır oynarım zten 2dakka sonra kayboluyo gidip yatıyo .bole bir hayvandan ne isterki haysiyetsiz tipe bak vursan yarısı bosa gider veledi zina 94 model bide
Guruba gelen yeni paylaşım,
"Arkadaslar sunu bir açıga kavusturalım avukat arkadasımla kucuk bir arastırma yapmamız yeterli oldu bu bilgi icin CAN AKSOY adliyeye gonderildi dogrudur dosyasıda acıldı ama suanda serbestir.mahkemeyi beklemekten baska yapıcagımız tek sey olayı gündemde tutmak hayvan severler olarak tepkimizi her zaman göstermek.adaletin yerini bulması o kucuk masumun hakkını savunmamız icin asarım keserim bicerim yerine olayı paylasmamız yeterli.osman gazi universitesinde görevli ola ogretim gorevlisi bir kaç arkadasımla konustum ve rektorluge CAN AKSOY adlı ogrencinin okuldan uzaklastırması icin dilekce vericeklerini ögrendi"
Bu şerefiz çoluk çocuk yetiştirecek, düşünün nasıl bir psikoloji ile, söz bitti, Allah'ından bulsun diyeceğim de işte Allah korkusu olan böyle bir vahşet işler mi, içim el vermedi seyredemedim, etkisinden uzunca bir süre çıkamam diye.
Söylenecek çok şey var da Allah'ından bulsun...
Okulundan duyuru;
GENEL DUYURULAR
"
Kamuoyunun Bilgisine
Sosyal paylaşım ve çeşitli iletişim sitelerinde yayınlanan, Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M.Can AKSOY’un, hayvan haklarını ihlal eden ve bizleri derinden üzen video görüntülerini nefretle kınıyoruz. Yapılan fiil ile ilgili olarak, söz konusu öğrenci hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, fiilin Üniversitemiz Disiplin Yönetmeliği çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.
Gençlerimizin insani bir takım değerlere bağlı ve etik kurallar çerçevesinde yetiştirilmeleri konusunda toplumda her kesimin gerekli hassasiyeti ve özeni göstermesi hepimizin ortak arzusudur."