bence 2013 satış adedi olarak fazla iyiyidi
fakat bu haber asılsızsa 2014 dün 45 günlük durgunluğunu atmak içindir diye düşünüyorum
Printable View
bence 2013 satış adedi olarak fazla iyiyidi
fakat bu haber asılsızsa 2014 dün 45 günlük durgunluğunu atmak içindir diye düşünüyorum
aracımı satmaktan vazgectım :) belkı aslı vardır olayın
Elimizdekini korumaktan öte depodaki benzini korumak için 1,5 aydır arabamız yatıyor... Eldeki araçları satmak için olabilir bu haber geçen hafta avcılar - Borusan oto'daydım müşteri yoktu içeride. Yalnız bmw artık fiyatları yazmış m-paket 1.16i 136.000 tl olmuş, 5.20i m paket-full 227.000 tl olmuş ve sunroof'lu-xenon'lu 3.20d'ye 208.000 tl yazmışlar...
Saygılar
Alırlar alırlar millet evini arsasını tarlasını satıyor araba alıyor.. hiç bir şeyi olmayan 48 ay 60 ay maaşının hepsini 4-5 yıl bankaya gömüyor alıyor..
Oy verenler hiç ağlamasın, hırsızlara oy verenlerin sayesinde bu halde.
Cok değil bundan 3 yıl önce 3 liradan benzin alıyorduk. Ozaman deseydılerki 3 yıl sonra benzını 5 liradan çakıcaz size. Herkes oo olurmu oyle şey yapamazlar edemezler vs derdi. Şimdi kimse gıkını çıkartmıyor
Yani diyecegım oki kademeli bi şekilde yükseltilir. Kimsede birşey demez yuksek fiyattan arac alır
Allah desin camiye gitsin oy verenlere yeter, gene verecekler görün.
2 senede aracım 35 k artmış satıcaktım satsam ne alıcam bmw felan almak hayal , en mantıklısı uygun bulursam ew almak için satmak olucak ...
Dün Borusan'a gittim, vasat sıradan bir F30 3.20d fiyatı aldım, 200bin tl dedi... dedim hayırdır? daha önceden sabitledikleri kurdan vazgeçmişler, şu an 3.09 dan çarpıyoruz dedi... neyse çıktım Emek'te 5bin km 2013 vardı aynı spec... girdim dedim kaç para? 170bin TL dedi... dedim ki yahu bu aracı 2013 de alan adam 145 den aldı.. ses yok...
sonra Mercedes Koluman'a gittim... CLA nın benzinlisi 148bin tl olmuş, dizeli nerdeyse 180bin... 2. el varmış 10bin km 2013, 125bin TL diyor, ona da çattım mayıs ayında 98.500 den sattınız o aracı...
otomotivcileri anlamak çok güç, yarın krediler elde patlasın da görücem onların halini...
yok ebesinin şeyi ali sami alkış fiyatlara bak :eek:
kıyas acısından 320d fiyatına abd'de m5 92bin$ cık
arabadan anlıyan ustası tanıdığı iyi garage servisi olan insan için şu anki ikinci el piyasasındaki kupon araçlar bedava fiyatına..
en leş bitik aracı bile en fazla 10 bin tl harcar kondisyonunu fabrika standartlarına yakın hale getirirsin.. tabi bunun için tekrar dediğim gibi arabadan anlayıp iyi bir ustası servisi olması lazım insanın.. yoksa beş liralık işe on lira isteyen yerlerde var..
uzun süredir elimdeki a6 2.0tdi satıp 2007 sonrası makyajlı W211 almayı düşünüyordum.. piyasa fiyatlar uçmuş almış başını gitmiş ekime kasıma kadar 70-80 bin tl istenen arabalara şimdi 100 bin den kapı açıyorlar.. satılıkdaki aracımıda galeriden aldırdım vazgeçdim..
onun yerine arabayı donanımsal konforsal ekipman olarak yurtdışından orjinal parçalarını alıp doldururum daha iyi aracın konfor çıtasını yükseltirim..
bu arada klasik araba ithalatı denen bir şey var 25 yaş üstü araçlar için..
o kadar parası imkanı olan varsa bence nsx gibi efsane bir araç getirtsin bugün sıfır satılan değme bmw lere mercedeslere taş çıkartır yolda kendine çok fena baktırır.. :) yada o tipde ona benzer bir araç ..