şu anda 1 USD lik araç bile alsan TR ye giriş maliyeti nakliye hariç 48bin USD ye geliyor...
Printable View
biliyorum şahane araç..
piyasadaki bedava kupon araçlar derken bu tip araçlarda var..
sınıfında segmentine statüsüne göre bu xf lerde bedava..
bu arabada mercedes bmw amblemi olsa imkanı yok ki 150-180 bin tl lerden aşağı kapı açılmazdı dediğimde ikinci el sıfır değil..
Aynı alternatif segmentlerde D , E , F segmentinde 15 binden başlayıp 100 bin tl lere kadar kupon makul fırsat araçlar var..
Fiyatları bilmiyorum ama benim demek istediğim hani 200-250 bin tl ye statü yapıcam kasıcam diye gidipde bomboş donanımsız araçlaraydı.. o fiyatlara ona veriliceğine nsx ve türevi bir araç getirtip yollarda tekde olabilirsin.. :) ve paranın karşılığınıda alırsın yıllarca sürsen gene tek olursun gene dikkat çekersin :)
Otomobille, telefonla, ye kurkum ye ile, kisaca gosteris icin gorgusuzce para harcamayla ADAM olundugu dusunulen bir memlekette bence az bile zam yapiyorlar. %100 arttirsalar, insanlardaki seviye o kadar dusuk ki gene gider alirlar gosteris yapmak icin bunlari. Evde coluk cocuk ac gezer, lavugun elde iphone "masaya koydun mu elma aaabi havasi yeter" der.
Eziklik bu milletin geninde var, kolayina da gecmez, istisnalarda kaideyi bozmaz. Daha da cok duduklerler bizi, milletin genelinde bu kadar asagilik kompleksi oldukca...
sahibinden otomobil incelikleri konusundaki linkde yazılmısdı buraya kopyalıyım dedim
Sahibinden Otomobil Almanın İncelikleri Sahibinden Çok Satan Arabalar Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Alıntı:
Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı 2014 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,03 azalarak 32 bin 670'e geriledi.
Alıntı:
Bu yılın ocak ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,68 azalarak 24 bin 368 olarak gerçekleşti. 2013 ocak ayında otomobil satışı 25 bin 835 düzeyinde olmuştu. Hafif ticari araç pazarı da bu yılın ilk ayında yüzde 14,31 azalarak 9 bin 688'den 8 bin 302 seviyesine geriledi.
Alıntı:
2014 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, 1600cc altındaki otomobil satışlarında yüzde 2,96 ve 1600-2000cc aralığındaki otomobillerde yüzde 49,26 azalma görülürken, 2000cc üstü motor hacmine sahip otomobil satışlarında yüzde 6,57 artış yaşandı.
Alıntı:
Bu yılın ilk ayında otomobil pazarı ortalama emisyon değerlerine göre incelendiğinde, en yüksek paya yüzde 41,31 oranıyla 100-120 gr/km arasındaki otomobiller 10 bin 66 ile sahip oldu. 2014 yılı Ocak ayında dizel otomobil satışlarının payı yüzde 62,48'e, otomatik şanzımanlı otomobillerin payı ise yüzde 41,73'e yükseldi.
2014 yılı Ocak ayında otomobil pazarı segmentinin yüzde 85,78'ini vergi oranları düşük olan A, B ve C segmentlerinde yer alan araçlar oluşturdu. Segmentlere göre en yüksek satış adetine yüzde 52,45 pay ile C segmenti (12.780 adet) sahip olurken, kasa tiplerine göre ise en çok tercih edilen gövde tipi yine Sedan otomobiller (yüzde 46,31 pay, 11.286 adet) oldu.
yılbaşından sonra ikince elde aldı tabi nasibini doğal olarak ama şu son 3 gündür yüzde 30 haberi çıktığından beri ilan fiyatları iyice uçmuş durumda ikinci elde insanlar çıldırmış gerçekten malının ederini isteyen yok bu fiyatlara araba almak ne kadar doğru tartışılir. ikinci elde fiyatlar böyleyken sıfır araba fiyatlarına şaşırmamak gerek
böyle bi artış yapmazlar yapamazlar gibime geliyor az km li düzgün bi araç almaya kalksan nerden baksan 40 lirayı gözden çıkarmış olmak lazım ne biçim bi memleket olduk ya
Verginin vergisi alındığı bu ülkede bu zamlar artık hiç şaşırtmıyor. İnsanlar olarak da birlik olamıyoruz protesto edemiyoruz. Siyasete girmek istemiyorum ama bu millet ne zaman açlıktan ölür o zaman akıllanır. Bu kadar çok vergi verip karşılığını alamamak da kötü oluyor. Zamlardan Vatandaş rahatsız otomobil firmaları rahatsız ama hiç birşey değişmiyor.
2. El fiyatları da aldı başını gidiyor saçma saçma rakamlar istiyor insanlar onlarda bi yerde haklı Allah yardımcımız olsun.
durum cok kotu bıraz once boslıne polonun fıyatına baktım manuel 50 700 olmuş allah yardımcımız olsun...
sadece arabaların değil parçalarında fiyatı artar ulan
bu kazık ne zaman çıkacak
yurt dışında milletin çöpü
burdaki adamı zengin ediyor
eskiden kaskosuz aracım yokdu bugün kaskolu aracım yok..
eskiden depom hep full gezerdim biraz ibre düşsün hemen fullerdim şimdi çeyrek depo yada altı hep geziyorum..
eskiden arabaya lastik ıvır zıvır alırken düşünmezdim en kralının fiyatı belliydi.. şimdi lastik alırken bile 50 yere tel açıp sorup soruşturup en iyi fiyatı en ucuz markadan almaya çalışıyoruz..
bu eskidenler uzar gider..
Ulan 64e aldigim girtlak dolu superb (ses sistemi disinda ne varsa koydurmustum) bugun 90 milyar. Arabayi alali 18 ay olmadi be...
mustahak bu halka bunlar az bile hak ediyoruz,koyun gibi güdülmeye devam
fark yaratmıcaktır :) yine millet götünden başından bi yerlerden kesip ya da hak yiyip gidip alacaktır yeni fiyattan.. no sıkıntı