Güzel geceydi herkesin ayağına sağlık... Fotoğraflarda çok güzel , birde Umut abinin fotoğrafları bekliyoruz![]()
Güzel geceydi herkesin ayağına sağlık... Fotoğraflarda çok güzel , birde Umut abinin fotoğrafları bekliyoruz![]()
Gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık çok güzel bir geceydikoko nun tadı cok iyidi bu arada
Görkem kardeşim ellerine sağlık fotoğaflar için biz telefonla cektik kötü cıkmıs hepsi![]()
1.2 tsi denememiz için Dora nickli arkadasa çok teşekkürler arabası çok çok güzel kombinasyonu rengi jantı gidişi Allah kaza bela vermesin
Tekrarlamak dileğiyle
gecenin en sorunsuz gürültüsüz ekibi olduk![]()
fotoğraflar çok başarılı![]()
Fotoğraflar çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık arayı fazla açmadan gündüz gözüylede görüşmek dileğiyle![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Rezil görkem kokoyu fazla kaçırınca iki kişiye dayanarak ayakta durmuş spor gazetesinin keşi
biride şu görkemin cebine koko koyup polise ihbar etmedi ya başka bir şey demiyorum.....[/QUOTE]
Ben senin gibi degilim olum her ortamda seviliyorum![]()
DR. OWL
Gelen herkesin ayaklarıma sağlık tekrarlıyalım en kısa zamanda![]()
Cilgin partneriyle kapali otoparkta el freni cekerken takla atan arkadas sen misin?
Üstüne çıktığım polo seninmiydi kusura bakma kardeşim ya
izmir merkezde ikamet eden varmı aramızda? geçici ikametgah gösterip merkezden plaka alıcam. varmı yardımcı olacak birileri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)