Aykut beni alırsa gelirim![]()
ızmır usulü dedığınız bu tarz buyuk mu oluo..?
eğer oyleyse yıebılecığımı sanmıorm..
abım askerlığını ızmırde yaptı, oranın kokoreçını hep anlatır oyle güzel böyle güzel şu kadar yedım şu kadar ıçtım dıeama hala goturup ısmarlamadım o da ayrı..
buyukçekmecede şukru ustada bı kaç kere yedım, orası benm hoşuma gıdıo..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Hayır bu oluyo.
Şaka bi yana izmir usulünde kokoreç kıymaya dönüştürülmez ve sadece az baharat konur içine. Çünkü gerçek kuzu yapanlar yumuşacık kokusuz kokoreçini saklamak için baharat, domates vs kullanmaz ve sert sert ağza gelmesin diye kıyma haline getirmezler.
![]()
Buyuk derken onu tabi ufak ufak dogruyorlar. Fotograftaki gibi servis edilmiyor. Ama Istanbuldaki gibi minik minik ve kıtır kıtır degil. Sut kuzu olunca hem yumusak hem de agızda dagılıyor. Izmir'de Asım usta en iyilerden biri hem leziz hem de yedikten sonra agızda en ufak sinir vs. kalmıyor.
Hem Istanbul hem de Izmir de iyi yerlerde yemis biri olarak diyebilirim ki Izmir'in kokoreci farklıdır ve etin tadına varırsınız.
Kısaca her sey yerinde guzel Izmir'de de ıslak hamburgeri yapamıyorlar![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
askerlik boyunca izmir torbalı-ayrancılarda yediğim kokoreçi hiç bi yerde yemedim hayatımdaşimdiden afiyet olsun arkadaşlar..
Fotoğraflar fena olmuşÇarşamba akşamı 19:30da 2.nci sanayiinin orda ki kokorecci uygun mudur arkadaşlar yarın akşamüstü bi yoklama çekeriz gelebilcek olanlarla tam sayı belli olur..
ALLAH VAR GAM YOK..
beyler adresi tam belliyelim ortak bı nokta olsun dersenız konak cıvarlarında bıyerde olabılır herkese daha yakın olur
Bugun oglen asımdaydım valla tadı damağımda kaldı orda yapsanız sımdı gıdıoz dıyın yarım saate ordayım![]()
beyler forumun ordakı baumax ın ara yolundada cok ıyı bı kokoreccı var hem cok aydınlık ortam hemde hıc park yerı sıkntısı oolmaz hem fotoluk hem rahat rahat yıyıp muhabet edebılcegmz bıyer sız karar verın artık nasıl uygunsa
Musty dedigin yerde olabilir hatta orası daha uygun gibi konustugumuz saatte 2.sitenin orda ki adam kacmis olabiliryarın saat 19:30da baumax önü uygunmudur gelebilcek arkadaşlar için..
ALLAH VAR GAM YOK..
izmirin ayrıdır bazı seylerı faruk dostumbak yıyen nasıl bılıyor haha .. sebze koymazlar cunku saklıcak bısey yok et zaten sinirsiz ve kokusuz olur. süt kuzu bunlarrrr gelll abiii gel
ne vereyim abimeee hesabı hehehe
![]()
bende gelıyorum benıde lısteye ekleyın beyler3 korna 1 kokerec yaparmıyız
???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)