Valla kimse gelmezse ben yer dönerim. :D
Printable View
Valla kimse gelmezse ben yer dönerim. :D
Şimdilik musty sen ben ordayız:)
3 5 kişi farketmez beyler bız yer muhabetımızı eder kacarız ılla 3 saat oturcaz dıede bırsey yok zaten o zaman 8 8 30 gıbı baumaxın orda bulusuruz
bılgı ıçın tşk'ler.. :D
aydınlatma ıçın tşk edrm.. :D
abı şmdı kokoyu falan geçelım :D burda her koşe başında mısss gıbı ıslak hamburgercıler var :D ınsanın ağzını sulandıran :D yedıkce yıyesı gelen turden :D ekmekler buhardan hafıf ıslanmış :D ve salça sosu eşlığınde mıs gıbı pışmış sarımsaklı hamburger etı enfes hahaha :D dayanamayacam ben bı foto ekleyim.. :D
şu tombıklığe şu şırınlığe bakarmısınız ya hahahaha.. :D :D
http://i.hizliresim.com/eoV6Nk.png
knka en ayrımcı ozellığı ızmırın kızları meşhur :D en cezbedıcı ozellığı o dur benm ıçın ahhaha :D yemekle pek ışım olmaz tatlıyı daha çok severım.. :D :D
Karsiyaka tarafindan gelenler, forum sapagindan mi cikalim?
saat kaçta orda olalım :)
Tamamdır 8 gibi orda oluruz:)
sımdıden kokusu burnumda tütüyo beeeee :D
20:00'da orda olurum bea.
bu aksam kokorec cumayada mıdye yemege gıderız ondan snrakı carsambayada kucuk altın gunu yaparız hahahahah
8gibi ordayım inşAllah:)
Tam baumaxx in onundeyim geldik
bende 20 dk ya orda olurum
beyler belkı nete gıremem 507 848 56 17 devran ben. arayabılırmısınz . 45 dk sonra gelıcem bende . ozelden yada burdan numara verınde haberleselım
Baumax oraya dogru geliyorum
Yapacaginiz is harika. Adi gecen hic bir yerde yoksunuz haber etmiyorsunuz sonra neden izmirde toplanilmiyor bu yuzden iste
Akşam kokoreç ekürisi + gelebilcek arkadaşlarla birer kahve çay muhabbeti yapsak mı yer olarak özkanlar tarafında ki coffemania çok müsait park sorunu falanda yok uyar mı ne dersiniz..?
canım çekti sabah sabah, olmadı ki bu şimdi :)
en son alanyada canselmo can ile yediğimiz, izmir gibi olmaz ama orda bulunabilecek en iyisi diyelim :)
http://distilleryimage3.ak.instagram...af64fd93_8.jpg
Tekrar kokorec yensin izmir toplansin:)
Bana her yer paris gelirim :)
Beyler hareket gösterin ben simdi kokorec ekurisinden 1-2 arkadasa ulasicam gelebilcek olanlar da yazsın buraya 20:30 civarı gibi buluşma olur yine..
Bu akşam maç var. Başka bi gün olsun derim.
Aslında o benimde aklıma geldi şimdi maç sever arkadaşlar gelemeyebilir diye 1-2 arkadasla konustum gelebilirim dedi 19:30a kadar bekleyelim bakalım mevcut kaç olucak ona göre hareket ederiz..
Arkadaşlar maç muhalefeti nedeniyle başka bi gün olsun artık 2-3kişi olabilcektik sayıyı artırmak adına ortak kararlaştırdığımız başka bi gün olsun çay kahve muhabbetimiz:)
Bi kokoreç günü olsamı ? Tanıssak kaynassak havalarda ısındı :)
Olsun güzel bi buluşma havalar daha fazla ısınmadan..Park sorunu olmayacak şekilde bi yere karar verilsin bostanlı falan cumartesi buyuk sıkıntı olur
Valla 19:30 da kokoreç yenırmı bılmem bence tadı gece çıkıyo bu yemeğin. Can yakıcı araçlar varsa foto makınemlı bırlıkte gelırım. Tabı benı alabılcek babayiğit varsa :D
Bence bi playstation bulusması yapalım pes oynamayan yoktur herhalde :)
Org yapilirsa ortak nokta olsun bostanli narlidere/balcovadan gelenler icin sikinti olabilir
sanırım en orta nokta alsancak olur o zaman ama orada da liman dışında düzgün ve müsait park yeri bilemiyorum :confused:
Bence kapalı alana sıkıstırmayalım kendimizi sonucta tum gun calısan insanlarız oksijen sart :D Bostanlı cep olabilir gibi ? yada tam karşısında top sahasının önundeki cepte olabilir :)
bence en iyi organizasyonu Berk007 yapar :)
c.tesi olursa bu sefer ben de katılımak istiyorum ...
Berk abi yoğun mu değil mi bilmiyorum. Cumartesi olursa ben uyarım. İlla yemek şart değil, aramızda diyet yapanlarda var çünkü.
İster pes oynayalım, ister gidelim cafede nargile içelim. Siz bilirsiniz.
Playstation derseniz benim dükkan var, buyurun gelin.
Yok cafeye gidelim nargile içelim derseniz de, çok güzel mekan ayarlarım. Yer ayırtırım, sorun olmaz.