sende gelcen mi :D
Printable View
Kokoreççi asım dibimde olmasına rağmen hiç yemedim İstanbullu arkadaşlar bahsediyorsa yemek lazım :D Konsept hiç farketmez hertürlü geliriz :D
asım iyiymiş güzelmişte adam akşam 7 de tzgahı yıkamaya başlıyor 2 seferde yetişemedik
illa kokoreç olması gerekmiyor yahu :)
değişikliklere açığız ...
Haftasonu çeşmedeyim maalesef.
beyler bostanlı filan sadece ksk tayfası katılır cogunluk olarak daha orta bişey düşünelim.
Ortada düzgün park alanı olan bi ikea var :)
kskde cok mekan var
karsı tarafta hep sıkısık :)
aramızda diet yapanlar var allahını seven birdaha kokoreç yazmasın haha :D
abiler çarşambaya kadar final modundayım da çarşamba sonrası her yere gelirim :) balçovadan adam toplar geliriz farketmez :D
Cesme de guzel fikir aslinda
sedirde bi kahvalti iyi gider :)
En güzeli geçen defa ki gibi akşam serinde baumax önü park sorunu yok geniş..Orda bişeyler yedikten sonra ikea otaparka gecip sohbet muhabbet etmiştik çokda güzel olmuştu kimselerin de olmaması ilaç gibi gelmişti sessiz sakin takılmıştık:D
Karabağlarda çok güzel mekanlar var :D :D
Seferihisar otoban shell bence en uygun yer sabah kalvaltisi yapilir gazlamak isteyenlerde otobanda rahat rahat gazlar.fotograf cekimi icinde musait bir alan
öyle konuyu bir gezivereyim dedim , resmi gördüm canım çekti valla.Alkollüyüm arabayada binmek istemiyorum , akşama bir arkadaşı arıyayımda ısmarlasın bari :)
şöyle izmir usulü , iri kıyım , bol kimyon ve sadece pul biberli , offf offf :) allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin , öğle yemeğinide yemedim zaten.2.5 3 saat sonrası için sabırsızlanmaya başladım şimdiden :)
Aynen fotodaki gibi olcak, bol kimyon, bol pulbiber, bol baharat, iri kıyım, yanmamış :)
Olsa da yesek :o
Neyse 10 gün sonra yerim Alanya'da yine special :D
Aynen fotodaki gibi olcak, bol kimyon, bol pulbiber, bol baharat, iri kıyım, yanmamış :)
Olsa da yesek :o
Neyse 10 gün sonra yerim Alanya'da yine special :D
İkea otoparkta bulusulacaksa golf gti incelenebilir forumda mal boncuk:D
yapıyomuyuz bı organızasyon.. koko filan acıktım yaa:D
Bu hafta Cuma gecesi yapalım bi kokoreç günlerden Çarşamba bgnden ayarlayın kendinizi gelmeyene kaydırak haberiniz olsun:D
+1 yazın beni :D
Gelmeyene kaydırak dedik..:)
nerde olcak yahu kaçta ?
1.2 le gelcez sıkmazsınız demi :D
ya bu hafta gece vardiyasındaysak..
aykut berkay ben önümüzdeki hafta bi akşam bostanlı planımız var. tarihi kesinleştirince ben size seslenirim :)
bulusma haftaya sarkar ise 3 honda 1 106 gelebilirz veya sizi kuşadasına bekleriz
Herkese s.a :D yok olmaya yüz tutmuş konuyu tekrar canlandırmak istiyorum :D
hem yemek hem sohbet hem deneme amaçlı
1.2 tsi all vw serisi arıyorum standart olması veya egsozlu olması önemli değil sadece söylemesi yeter :)
aracım 110 hdi kat ve egr iptal geri kalan tamamen orjinal .
İzmir tayfa harekete geçsin :)
Bence adam akıllı bi buluşma yapalım kahveli yada yemekli park yeri sıkıntı olmayan alışılmış bi yer değilde daha mahalle işi samimi bi yer gibi :):) geceye doğruda denemek isteyen dener yer alternatifleri alalım ona göre bi karar verelim sonra gün kararlaştırırız.
Yemek için benim aklıma gelen park sorunu yaşamıycağımız yerler,
Köfteci Altay(https://tr.foursquare.com/v/k%C3%B6f...8ec52eb4867fb4)
Ciğerci Hacı Baba'nın yeri(https://tr.foursquare.com/v/ci%C4%9F...8ee13d1ebc8bec)
Ben Bornova'da oturduğum için bildiğim yerleri söyledim Karşıyaka başka yerler içinde alternatif alalım.
İzmir'de son yılların en ünlü kokoreççisi Ulukent'teki Akın Ustadır, tavsiye ederim.
kokoreç olarak forum bornovadaki Baki ustada benim hoşuma gitti Asım filan artık bozdu haşlama gibi oluyor kokoreçleri pek hoşuma gitmiyor.Akın ustayı duymadım denenebilirmiş.