19:30 erken gibi sanki biraz yav. Ben şahsen gelebilirim de, genel olarak erken gibi saat.
Printable View
19:30 erken gibi sanki biraz yav. Ben şahsen gelebilirim de, genel olarak erken gibi saat.
8 olur 8:30 olur 9 olur farketmez:) Çok talep olmıcak gibi duruyo şu an:S
Valla kimse gelmezse ben yer dönerim. :D
Şimdilik musty sen ben ordayız:)
3 5 kişi farketmez beyler bız yer muhabetımızı eder kacarız ılla 3 saat oturcaz dıede bırsey yok zaten o zaman 8 8 30 gıbı baumaxın orda bulusuruz
bılgı ıçın tşk'ler.. :D
aydınlatma ıçın tşk edrm.. :D
abı şmdı kokoyu falan geçelım :D burda her koşe başında mısss gıbı ıslak hamburgercıler var :D ınsanın ağzını sulandıran :D yedıkce yıyesı gelen turden :D ekmekler buhardan hafıf ıslanmış :D ve salça sosu eşlığınde mıs gıbı pışmış sarımsaklı hamburger etı enfes hahaha :D dayanamayacam ben bı foto ekleyim.. :D
şu tombıklığe şu şırınlığe bakarmısınız ya hahahaha.. :D :D
http://i.hizliresim.com/eoV6Nk.png
knka en ayrımcı ozellığı ızmırın kızları meşhur :D en cezbedıcı ozellığı o dur benm ıçın ahhaha :D yemekle pek ışım olmaz tatlıyı daha çok severım.. :D :D
Karsiyaka tarafindan gelenler, forum sapagindan mi cikalim?
saat kaçta orda olalım :)
Tamamdır 8 gibi orda oluruz:)
sımdıden kokusu burnumda tütüyo beeeee :D
20:00'da orda olurum bea.
bu aksam kokorec cumayada mıdye yemege gıderız ondan snrakı carsambayada kucuk altın gunu yaparız hahahahah
8gibi ordayım inşAllah:)
Tam baumaxx in onundeyim geldik
bende 20 dk ya orda olurum
beyler belkı nete gıremem 507 848 56 17 devran ben. arayabılırmısınz . 45 dk sonra gelıcem bende . ozelden yada burdan numara verınde haberleselım
Baumax oraya dogru geliyorum