Bence kapalı alana sıkıstırmayalım kendimizi sonucta tum gun calısan insanlarız oksijen sart :D Bostanlı cep olabilir gibi ? yada tam karşısında top sahasının önundeki cepte olabilir :)
Printable View
Bence kapalı alana sıkıstırmayalım kendimizi sonucta tum gun calısan insanlarız oksijen sart :D Bostanlı cep olabilir gibi ? yada tam karşısında top sahasının önundeki cepte olabilir :)
bence en iyi organizasyonu Berk007 yapar :)
c.tesi olursa bu sefer ben de katılımak istiyorum ...
Berk abi yoğun mu değil mi bilmiyorum. Cumartesi olursa ben uyarım. İlla yemek şart değil, aramızda diyet yapanlarda var çünkü.
İster pes oynayalım, ister gidelim cafede nargile içelim. Siz bilirsiniz.
Playstation derseniz benim dükkan var, buyurun gelin.
Yok cafeye gidelim nargile içelim derseniz de, çok güzel mekan ayarlarım. Yer ayırtırım, sorun olmaz.
Kokoreççi asım dibimde olmasına rağmen hiç yemedim İstanbullu arkadaşlar bahsediyorsa yemek lazım :D Konsept hiç farketmez hertürlü geliriz :D
asım iyiymiş güzelmişte adam akşam 7 de tzgahı yıkamaya başlıyor 2 seferde yetişemedik
illa kokoreç olması gerekmiyor yahu :)
değişikliklere açığız ...
Haftasonu çeşmedeyim maalesef.
beyler bostanlı filan sadece ksk tayfası katılır cogunluk olarak daha orta bişey düşünelim.
Ortada düzgün park alanı olan bi ikea var :)
kskde cok mekan var
karsı tarafta hep sıkısık :)
aramızda diet yapanlar var allahını seven birdaha kokoreç yazmasın haha :D
abiler çarşambaya kadar final modundayım da çarşamba sonrası her yere gelirim :) balçovadan adam toplar geliriz farketmez :D
Cesme de guzel fikir aslinda
sedirde bi kahvalti iyi gider :)
En güzeli geçen defa ki gibi akşam serinde baumax önü park sorunu yok geniş..Orda bişeyler yedikten sonra ikea otaparka gecip sohbet muhabbet etmiştik çokda güzel olmuştu kimselerin de olmaması ilaç gibi gelmişti sessiz sakin takılmıştık:D
Karabağlarda çok güzel mekanlar var :D :D