Yapacaginiz is harika. Adi gecen hic bir yerde yoksunuz haber etmiyorsunuz sonra neden izmirde toplanilmiyor bu yuzden iste
Printable View
Yapacaginiz is harika. Adi gecen hic bir yerde yoksunuz haber etmiyorsunuz sonra neden izmirde toplanilmiyor bu yuzden iste
Akşam kokoreç ekürisi + gelebilcek arkadaşlarla birer kahve çay muhabbeti yapsak mı yer olarak özkanlar tarafında ki coffemania çok müsait park sorunu falanda yok uyar mı ne dersiniz..?
canım çekti sabah sabah, olmadı ki bu şimdi :)
en son alanyada canselmo can ile yediğimiz, izmir gibi olmaz ama orda bulunabilecek en iyisi diyelim :)
http://distilleryimage3.ak.instagram...af64fd93_8.jpg
Tekrar kokorec yensin izmir toplansin:)
Bana her yer paris gelirim :)
Beyler hareket gösterin ben simdi kokorec ekurisinden 1-2 arkadasa ulasicam gelebilcek olanlar da yazsın buraya 20:30 civarı gibi buluşma olur yine..
Bu akşam maç var. Başka bi gün olsun derim.
Aslında o benimde aklıma geldi şimdi maç sever arkadaşlar gelemeyebilir diye 1-2 arkadasla konustum gelebilirim dedi 19:30a kadar bekleyelim bakalım mevcut kaç olucak ona göre hareket ederiz..
Arkadaşlar maç muhalefeti nedeniyle başka bi gün olsun artık 2-3kişi olabilcektik sayıyı artırmak adına ortak kararlaştırdığımız başka bi gün olsun çay kahve muhabbetimiz:)
Bi kokoreç günü olsamı ? Tanıssak kaynassak havalarda ısındı :)
Olsun güzel bi buluşma havalar daha fazla ısınmadan..Park sorunu olmayacak şekilde bi yere karar verilsin bostanlı falan cumartesi buyuk sıkıntı olur
Valla 19:30 da kokoreç yenırmı bılmem bence tadı gece çıkıyo bu yemeğin. Can yakıcı araçlar varsa foto makınemlı bırlıkte gelırım. Tabı benı alabılcek babayiğit varsa :D
Bence bi playstation bulusması yapalım pes oynamayan yoktur herhalde :)
Org yapilirsa ortak nokta olsun bostanli narlidere/balcovadan gelenler icin sikinti olabilir
sanırım en orta nokta alsancak olur o zaman ama orada da liman dışında düzgün ve müsait park yeri bilemiyorum :confused: