Ben cuma derim cumartesi çoğu kişi akşam başka plan yapmış oluyor önceden cuma akşamı daha mantıklı ;)
Printable View
Ben cuma derim cumartesi çoğu kişi akşam başka plan yapmış oluyor önceden cuma akşamı daha mantıklı ;)
Ben de gelebilirim. İzmir li arkadaşlar tanışmış olurum.
Herkesde bi kararsızlık var gibi ben ortaya direk çakayım bi top Berkay'ın dediği akşam saat 8-9 arası forum bornova otoparkında olalım sonrasında çayı kahvesi bi yer bulunur istenirse.
Tamamdır o zaman Cuma 8-9 tam vize çıkışı :)
8-9 gibi orda olalım sonra ne yapılacağına karar veririz..
Bi aksilik olmazsa +2yle geliyorum
Cumartesi isten 8 de cikiyorum. Balcovadan gelicem 9da gelmis olurum heralde.
Ben 8-8.30 arası damlarım gelenlerde goy goya başlarız :) zaten makara muhabbet gelmiş olursunuz sizde.
+1 cuma işler uzamazsa gelebilme ihtimalim var
Miniyi sattık ama az yakanlardan c3 ile gelmeye çalışırım:D
nasipse tanışmaya ben de geliyorum sizlerle, ama bildiğim tek araba kcr307 sizi bulabilirim umarım :D 8 civarı orda olurum büyük ihtimalle
Direkt otoparkın en ücra köşesine :D
Ben erken giderim zaten İKEA'nın yan tarafında ücra bi yere koyarım arabayi görürsün zaten Clio Rs gri ;)
Bi aksilik çıkmazsa ben de katılmak isterim. Etrafımda araba muhabbeti çeviren yok hasret kaldık :)
Toplandıktan sonra yemek için eski Bauhaus'un oraya geçebiliriz..
ben ve Nikon um hazırız agalar arabanızı yıkayıp gelip lütfen :D
Ikeanin arka taraflarindami olcaz, giriste sag taraftami olcaz ? Ben kimseyi tanimadigimdan nokta atisi yaparsak daha iyi olur :)
Direkt ikeanin on tarafinda otoparkin sonunda olalim bence? Giden var mi sorusu guncel
Şu buluşma olmadı mı bir yahu ne kokoymuş arkadaş.Konuyu her gördüğümde canım çekiyor. :D
arabayı yıkatıyorum, 8.30 gibi gelmiş olurum, ilk giden konum atsın o Zaman :)
1 saate ordayız :)
Geldim ben ikeanin sagindan arkasina dogru devam edince hemen ilerideyim siyah qashqai :)
Krdsm genelde ikeanin arka taraf yeri musait oluyor gelenleri görürsün ztn yarim saate damlar gelenler orçun niye bakmıyorsun buraya ilgilensene krdsm :DD
Orçunla konuştum 8 civarı geçicez foruma
İşten yeni çıktım Görkemide alıp gelicem 9 civarı ordayım kalabalık içine girmeyin hücümmmmm etmesinler üstümüze:D
Kırmızı Corsa ve Clio rs in yanına toplanın beyler :)