Neşeli müzikhooooollllll:D
Printable View
Seferihisar otoban shell bence en uygun yer sabah kalvaltisi yapilir gazlamak isteyenlerde otobanda rahat rahat gazlar.fotograf cekimi icinde musait bir alan
öyle konuyu bir gezivereyim dedim , resmi gördüm canım çekti valla.Alkollüyüm arabayada binmek istemiyorum , akşama bir arkadaşı arıyayımda ısmarlasın bari :)
şöyle izmir usulü , iri kıyım , bol kimyon ve sadece pul biberli , offf offf :) allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin , öğle yemeğinide yemedim zaten.2.5 3 saat sonrası için sabırsızlanmaya başladım şimdiden :)
Aynen fotodaki gibi olcak, bol kimyon, bol pulbiber, bol baharat, iri kıyım, yanmamış :)
Olsa da yesek :o
Neyse 10 gün sonra yerim Alanya'da yine special :D
Aynen fotodaki gibi olcak, bol kimyon, bol pulbiber, bol baharat, iri kıyım, yanmamış :)
Olsa da yesek :o
Neyse 10 gün sonra yerim Alanya'da yine special :D
İkea otoparkta bulusulacaksa golf gti incelenebilir forumda mal boncuk:D
yapıyomuyuz bı organızasyon.. koko filan acıktım yaa:D
Bu hafta Cuma gecesi yapalım bi kokoreç günlerden Çarşamba bgnden ayarlayın kendinizi gelmeyene kaydırak haberiniz olsun:D
+1 yazın beni :D
Gelmeyene kaydırak dedik..:)
nerde olcak yahu kaçta ?
1.2 le gelcez sıkmazsınız demi :D
ya bu hafta gece vardiyasındaysak..
aykut berkay ben önümüzdeki hafta bi akşam bostanlı planımız var. tarihi kesinleştirince ben size seslenirim :)
bulusma haftaya sarkar ise 3 honda 1 106 gelebilirz veya sizi kuşadasına bekleriz