User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
174 sonuçtan 172 ile 174 arası

Konu: Scirocco DSGmi Manuel mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scriccom forum admininin yazdigi

öncelikle geçmiş olsun ben senin yerinde olsam parcayı çıkma yada dışardan 0 olarak alır güvendigim bir yerde montajını yaptırır sonrada aracı satardım.
    allaha şükür bu güne kadar sadece 1 kere şanzuman problemi yaşadım roccoda oda garantiden halledildi r da hiç sorun yaşamadım ama saatli bomba gibi gezmekten sıkıldığım için R ı sattıktan sonra bir daha dsg şanzımanlı bir araç almayı asla duşünmüyorum

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren abi videolarda vitesin geçiş hızı salise bazında ekranda gözüküyor mu ? Dsg bilmem kaç salisede çift kavrama sayesinde vites geçişi yapıyor. Senin rolling videolarını biliyorum keyifle izlediğim videolar arasında. Fakat dsgden hızlı olman gerçekçi gelmedi bana. Ciddi yazdığını var sayarak cevapladım
    Daha once de dbn lerde bakildi tartisildi Ozgun gorurse yazar italia dan hizli vites atilmisligi da var konu o degil zaten , her zaman bu sekilde kullanmiyoruz arabalarimizi ama istenince atiliyo kisacasi

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çift debriyajlı şanzımanlar her zaman sıkıntı yaratma potensiyeline sahiptirler, Daha önceden sayfalarca yazıldı,

Su anda 2011 dizel dsg polo hanımda, 80 bin km de, Allaha şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım ama çok dikkatli kullanıyorum, kasislerden geçerken şangır şungur sesler mi dersin, çok nadiren de olsa kavrayamama sorunu mu dersin, diken üstünde kullanıyoruz arabayı resmen.

Ama BMW nin zf8 i cok iyi olmuş, tork konvertorlu ama bence tork konvertorlulerın en iyisi...
    Coskun ARIKAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)