2012 den sonraki dsg lerin yağlı kavrama olduğunu yeni ögrendim eski dsg lere göre daha sorunsuz ve daha farklıymış. Dsg sıkıntısını kesinlikle kafamdan atmış durumdayım tek sorum dsg den nasıl zevk alacagım abicim
Printable View
her iki rocco nun da aynı spec de olduğunu düşünürsen dsg olanmı avantajlı yoksa manuel mi ?
bunu denediler ve top speed de manuelin geriden gelip geçtiği videolar var.
dsg güzel sistem kötü demiyorum fakat manuele tercih etmem.
ayrıca ferrarinin hiç bir modelinde bu kadar şanzıman sıkıntısı çıktığınıda duymadım..
bu kadar teknolojiden korkmayın .. çok zaten geç bile kaldık bu konularda..
edc dsg cvt smg dct g-tronic v.b bu tür şanzımanlar hem manuelden çok daha performanslı hemde çok daha ekonomik manuel vede eski tip konvertorlü otomatiklere göre..
otomatiklerde artık 7 ileriye geçildi bırakın 5'i 6'yı adamlar 7 ileri 8 ileri gidiyor..
hala bu devirde 1950 li yıllardan beri en ufak bir ilerleme bile kayıt etmemiş manuel şanzıman diyen varsa bir şey demiyorum..
klasik yada keyiflik bir araç alıcak olsanız ikinci el ucuz bir şey manuel hem nostaljik hemde keyiflik olabilirde 2014 yılında sıfır araçda bana garip geliyor..
11 yıl falan manuel kullandım son bir kaç yıldır toplasan 3-4 ü geçmemişdir otomatik kullanıyorum önceden almadığıma pişmanım büyük keyif büyük rahatlık büyük konfor..
Gerçi yaşını görmedim kardeşim sende haklısın o yaşarda manuelin keyfi zevkide ayrı olur ben genel yazmışdım ama olayı senle kişiselleştirirsek manuel o yaşlarda keyifli olabilir.. gerçi dsg ciler manuel kadar keyif aldıklarını söylemişlerdi dsg den ama araç sahipleri yazarlar..
Şimdi konu VAG ve DSG ise o zaman şöyle diyelim. Veyron'da da DSG var. Bende Veyronda şanzımanda sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Satış adetlerine ve maliyetlere de bakmak lazım...
Top Speed de manuelin yetişmeye başladığı video var. Ancak videoyu izlediyseniz dsg nin sanki yazılımlı gibi ilk başta nasıl gittiğini de görmüşsünüzdür. Ben iki araç arasında salt bir yarıştan bahsetmiyorum. Şehir içinde ve her koşulda bana sağlayacağı keyfi ve rahatlıktan bahsediyorum.
Bir ikinci ayrıntı daha var ki dsg gibi vites atılmaz ama hadi attınız diyelim. Araba ile savaşmanız lazım. Vites kaçtı, girdi, girmedi...
Manuel iyidir:)
rocco manuel kullandim manueli pek hosuma gitmedi vites gecisleri vs
veyronda ferraride sıkıntı duymadık diyen arkadaşlar acaba çevrenizde kaç tane ferrari veyron varda sıkıntısı olmadığını gördünüz. dsg vitesli araçların satış adediyle diğer araçların satış adedi bir mi? ayrıca ferrari kullanıcısı yılda kaç km yapıyor ki aracı sorun çıkarsın. 360 modenaları araştırın bakalım sorunsuz araçlar mı? bu arada teknik verilere göre rocconun manueli üst hızlarda dsg den daha hızlı.
360 modenayı araştırabilen birisi Veyron ya da 458 i neden araştıramasın?
Her hafta çeşitli siteleri anladığım kadar okurum takip ederim,eğer Veyron gibi bi arabada problemli bi şanzıman yer alsaydı emin ol kasaplar bile bunu bilirdi.
Arabalar ile bilgi almak,araştırmak,testleri izlemek ve yorumları okumak için boş zamandan başka bişeye ihtiyaç yok.
Araba forumları sadece tt'den ibaret değil. Sen modenanın sorunlu olduğunu nerden biliyorsun?
Akşam haberlerinde izlemedin sanırım.
360 modena yı araştıran birisi sonuca ulaşır çünkü eski bir araç, 50.000 100.000 km ye ulaşmış bir çok araç vardır. 458 ile kısa sürede bu kadar çok kilometre yapan kaç kişi vardır ki sorunlarından bahsetsin. teknik bilgiye, testlerine vs zaten ulaşılır problem o değil. uzun dönem testine girmiş bir 458 gördünüz mü bu araştırmalarınız boyunca veya ben 458 ile 100.000 km yaptım diyen? ayrıca süpercar sınıfı araçların sorunsuzluğundan bahsetmek bana göre gereksiz ki zaten motor ömürleri genellikle çok da fazla olmayan araçlar.
100.000 km yapmaya ne gerek var? Daha 10.000 km'de kavrama degiştiren,3.000 km'de komple motor değiştiren TSİ'lar var.
Plakasını merak ediyorsan pm ile yazarım,32.000 km'de TSİ var 2 kere şanzıman 1 kere motor komple garantiden değişti servis kayıtlarında duruyor. Araba şuan 70.000 km'de.
Bence yanlış değerlendiriyorsun konuyu tabi bu benim görüşüm.
Araç forumdan değildir kimse üstüne alınmasın.
evet var ama kaç tane var. kronik bir sorun değil ki bu tsi larda (bazı motorları gerçekten sorunlu, tiguanın 150 hp motoru mesela) istisnalar mutlaka olur. benimde sıfır aldığım renault marka aracımın boyası pul pul dökülüyordu mesela. şimdi tüm renault ların boyası böylemi. dsg konusunda bir şey demiyorum 30.000 km civarında kavrama değiştiren tanıdığım var benimde. ama ferrari gibi bir araçla ne derece kıyaslanabilir veya ferrarinin sorunsuzluğundan neye göre bahsedilebilir. sürekli ferrari kullanıcılarının olduğu forumlarda takılıyorsanızda onlarca kişi uzun kilometreler boyunca bu araçlarını sorunsuz şekilde kullanabiliyorlar ise ve buna kaynak gösterebilirseniz tamam ferrari sorunsuz bir araç kabul ederim.
Eskiden beri dsg- manuel kıyasında konu dön dolaş supersport kategorisine geliyor , gtr bugatti ferrari vs örnek veriliyor.. 500 den 1000 hp güce kadar araçlar bunlar o güçte araçta vites küçültmek falan teknik ister. Hızlanma konusunda yetişilemez o tarz araçlar manuel olsa.. Ayrıca polodaki sciroccodaki şanzımanı konuşurken oo bugatti veyronda var aynısı taş gibi mi diyelim :) :D Araç kaç milyon euro. bugatti şanzımanı ile bir kaç scirocco alınır heralde :D Alakasız yerlere dağılmayalım da konuya döneyim.
Kardesim kuzenimde 2.0 dsg 6 vardı. Gerçekten keyifliydi falan ama dsg hem şans işi , sıkıntı. Hem vites küçültmek sol ayağımıın kontrolunde değilse ben huzurlu viraja giremem fren yapamam. Şehir içinde bile her lambada vites küçülterek dururum. Hem fren diskine balatana yazık hem lastiğine ne o öyle asılıyorsun frene 4. viteste duruyor araba bir boşta durmaya çalışıyor hissi...
Sen manuelden şaşma derim.
bende manuel derım kendı dusuncem tabı :) arkadas dsg sıkıntılı desem herkez bana ususecek yer arar :D sen manuel al :)
aynen menuel devam ;)
bilader sen manuel al napcan dsg yı fln atıp tutmak ıstemem ama gordugum kadarıyla sıkıntılı google a ww dsg yazıyorum bı ton sıkıntı cıkıyo ben olsam almam dsg sen bılırsın yınede
sıfırmı alıcaksın?
Dostum her yeni teknoloji yeni olduğu kadar beraberinde bi miktar sorunda getirir.
Dünyanın en iyi şanzımanı denilen Dsg bile sorunlar çıkarıyor bu her yenilikte böyledir. Adamlar herşeyin daha iyisini yapmak için uğraşıyorlar,çıkan sorunları görüyorlar ve bunların üstüne çalışıp en sorunsuz hale getirmeye çalışıyorlar doğrusu bu değil mi?
Bak ultra HD plazma tv ler çıktı,adamlar 5 seneden fazla ömür vermiyorlar bu kötü demek mi? Teknoloji her gün gelişiyor ve sorunlarda beraberinde geliyor bu her sektörde böyle.
Tata markası herhalde en sorunsuz arabadır,al yağı suyu değiştir ömür boyu bin. Senin mantığa göre bu araba dünyanın en iyi arabası. Yok böyle bişey,her yeni teknoloji her yeni devrim beraberinde sorun getirir. Eğer getirdiği sorunlar sürekli artıyor ise ve aynen devam ise o zaman 'başarısız' diyebilirsin.
E46 M3 SMG I şanzıman tam bir çöptü ama SMG II şanzımanda herşey giderildi.
Yine GTR 1.nesil şanzıman problemli ama diğer serilerde bu giderildi.
Hem en iyisi olsun,hem hızlı gitsin,hem sorunsuz olsun,hem tam donanım olsun,hem az yaksın,hem rahat olsun öle bişey şuan için yok.
neye gore en ıyı ?sorunsuzluk,kalıte,hızlı vıtes atmakmı neye gore acaba :D
güzel yazmışsında bu dediklerinin benim mantığımla ne alakası var? ben dsg sorun çıkartıyor almayın mı dedim. bende dsg li araç kullanıyorum böyle düşünsem niye alayım değil mi :D tam tersine benim takıldığım nokta ferrarinin veyronun şanzımanı sorun çıkartmıyor dsg sorun çıkartıyor mantığı. ferrarinin veyronun şanzımanın sorun çıkartıp çıkartmadığını nereden bildiğini sordum sende buna düzgün bir cevap veremedin olay bu kadar basit.
Dsg sorun çıkarıyor demedin,Ferrari,Bugatti arabalarına sorunlu araba diyorsun.
Neye cevap veremedim kardeşim Fer-Mas'da çalışmıyorum ki sana kalkıp Ferrari'yi mi savunayım :) Bunun cevabını sana bi önceki postta yazdım diyorum ki sana eğer Veyron'un şanzımanı problemli bi şanzıman olsaydı şimdiye kadar çoktan araba dergilerinde,forumlarda,tv programlarında ve hatta bu forumda dahi konuşulurdu.
Bahsettiğin araba Passat veya Jetta değil,dünyanın en hızlı arabasından bahsediyoruz.
Sen modena sorunlu araba diyorsun ya hani,sen nerden biliyosan bende ordan biliyorum işte.
aynı şeyleri söyleyip duruyorsun, bana da aynı şeyleri tekrar ettiriyorsun saçma sapan uzattın konuyu. ben sana ferrari lamborghini sorunlu demiyorum, sorunlu olup olmadığını nereden biliyorsun diyorum sen hala aynı şeyleri tekrar ediyorsun. hangi dergide teste aldıkları bir arabanın sorunlarından bahsedildiğini duydun. hangi testte dsg şanzıman sorunlu denmiş, hangi tv programı dsg şanzıman sorunlarından bahsetmişde sana ferrarinin veyronun sorunlarını anlatacak. anca uzun dönem testlerinde araçta sorun çıkarırsa bahsedilir, sen okuduğun dergilerde adamlar yıllar boyu arabayı test ediyor mu sanıyorsun. 3 4 gün boyunca teste aldıkları arabada ne sorun çıkacakda bahsedilecek. bana aynı şeyleri tekrar yazdırma şimdi. bu forumda kaç kişide 458 var kaç km kullanmışda sana sorunlarını anlatsın. 10 yıl önce sen modena'nın sorunlarından haberdarmıydın ki şu anda 458'in ustası oldun. sana bildiğin birşey varsa herhangi bir kaynak varsa göster diyorum hala dergi testlerinde sorunlarından bahsedilmemiş diyorsun. nereden biliyorsun arkadaş ben bilmiyorum sorunlu olup olmadığını keşke gerçekten bilsende bende sayende öğrenmiş olsam.
Haklısın kusura bakma iyi geceler.
E manuel candır gerisi heyecandır :D
torku limitli tuttuktan sonra yazlımdan,dsg'den korkmaya gerek yok. Kronik arıza olarak kabul ediliyor servislerde zaten,bakımları düzgün yapılan araç olduktan sonra korkmayın, hiç bir servis kapıdan çevirmez.İyi niyet garantisinden halledersiniz işinizi.
iyi niyet garantisi dediğinde müşteri elini cebine atmıyormu ?
arkadaş 2. el alacak niye riske girsin onu anlamadım. Genç adam çatır çatır atsın vitesleri aklında acabalarla yaşamasın.
yoksa dsg 5 para etmez diyen yok. Ama her daim risk, manuelde ise bu durum yok denecek kadar az yani 5 diye 3 e atmazsa..