Gülerken düşünmekten çok katıla katıla kahkahalara boğılmak isteyen düşünmeden gidebilir...
Gülerken düşünmekten çok katıla katıla kahkahalara boğılmak isteyen düşünmeden gidebilir...
YamahA Xmax 250 ABS
bence çok iyi bi film olmuş gülmekten gözümden yaş geldi .. tavsiye ederim..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Kesinlikle eski serileri daha güzeldi.
1-2 ve 3'e katıla katıla gülmüştüm ama 4'ü bende pek beğenmedim açıkcası.
Bazı yerleri lak lak la acayip uzatmış o kısımlar çok baydı beni.
Zaten filmin bi kısmını uzun süre gülmeden izledim.
Film kotu guldugum 1 -2 sahne var , burdaki yorumlari okuyup bir beklentiye girmeme ragmen cidden kotu bosa paraniz gitmesin
Elleme Sekelesin...
Arkadaş grubumda çogunluk gidelim dedi,huysuzluk yapmak istemedim,ben de katıldım.. Hem güldürmedi hem düşündürdü. Ne kadar önemli sanatçılar biraraya geliyor,emek veriyor,romanları uyarlıyor ya da özgün senaryolar oluşturup muhteşem sinema filmleri ortaya çıkarıyor,elin adamı Avrupa'da ödüllere boğuyor ama kendi ülkesinde ilgi görmüyor,seviyesi yerlerde sanatla alakası olmayan bi adam çıkıp öküzlük yapınca gece seanslarına kadar kapalı gişe,muhteşem bir ilgi,bir de bir bokmuş gibi basına demeçler falan.. Ülkenın durumuna yanıp yakınırken,vurdumduymaz,ruhsuz,kültür birikim yoksunu cahil insanlarına çemkirip başı bunların belirlediğini düşündükçe delirirken,kendimi birden o sınıfta hissettim.. Guldurseydı benı yıne kendımden utandırmaz bu dusuncelere sevk etmezdi belki ama gerçekten objektıf olarak izledim ve yorumluyorum; ''En azından guldum.'' tesellim bile yok,sadece utanıyorum.
izlemek zorunda degılsın ızlemek zorunda degıldın herkesın fıkrıne saygı duy begenende var begenmıyende sen begenmemıssen begendedım de senın fıkrındır saygı duyulur kımse begenmek yada begenmemek zorunda degıl kımsede ızlemek zorunda degıl sen begenmemıssen olabılır herkesın gorusu ayrıdır o okuzlugu herkes yapamaz sen cık yapsana 70 mılyonun onunde agzını bıle acamazsın o yuzden saygı duy...
gittimde hiç gülmedim
zaten zorla götürdüler
düşündürmedi
eskileri daha iyidi
5 para etmez
survivor izlesek daha iyidi) Herkes gidiyor ama hiç kimse beğenmiyor 5 cıksın oda aynısı olur
Keyifle izledim güldüm.... Yeri geldi kahkayı bastım
Tavsiye ederim Ne de olsa türk filmi
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kesinlikle berbat bir film, eski ivedikler çok dha güzeldi!zahmet edipte devamını çekmesin bence.
bu adam müşteçhen olmadıkça zor güldürür bana göre
sıktı artık bööööö bööööö aynı espriler aynı tavırlar
ilk filmden sonra hiç bir serisine gitmedim
katılıyorum arkadaşa
yani yapılmış birşeyi tekrardan yapmak
üretememek anlamına gelir
Survivor'ın Çok güzel hareketler zamanında ve diğer örnek örnek işler güçler vb
dizilerde bir sürü parodisi yapıldı zaten bir de sinema
gidip gülüneceği kesin ama asla gitmem
çoğu kişi fragman dakilerin aynısı var dedi![]()
neyse netten online izleriz![]()
![]()
seri çıktığından beri söylenen sözler he aynı.. Sanatsal değeri yok, konu yok, öküzlüğü güldürüyor.. O tarz film izleyenler o tarz fimlere gitsinler.. Neden bile bile lades diyip gidiyorlar ki ? Ben karakteri seviyorum, beni eğlendiriyor, yargılamadan izliyorum filmi..
.
ya arkadaşlar "güldürdü ama düşündürmedi" yorumu nedir Allah aşkına?
gidiceksin düşünmeden gülüceksin, iki tane cem yılmaz izleyip hepsinin boyle olmasını beklemeyin, adam yapiyo gayette eglenceli, butun serilerine gittim güldüm geçtim filme oturup düşünmedim ulan güldük ama neye güldük diye, devlet meselelerine kadar getirmişsiniz burda...
çekememezlik yapmayın adam çok kazanıyo diye,
sen çıkıp aynı hareketleri yapsan sinemada milyonlarca insana güldürebilir misin bi de öyle düşün, emeğe saygı biraz
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)