Yıllardır içine normal pamuk koyuyorum. Benzini her yerde satılıyor zaten, taşı ve fitilini tobacco shoplardan alıyorum. 6 ayda bir pamuklarını değiştiriyorum. Taşı bittiğinde taşını, fitili bittiğinde fitilini değiştiriyorum 8-9 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.
zippo bayisi distribütörü olan yerler anında ücretsiz eski zippo içini çöpe atıp yeni orjinal iç yerleştirip benzinini koyup teslim ediyorlar ömür boyu garantiye sahip...
İstanbul için tahtakale mısır çarşısından yukarı cıkarken ilk sag sokakta pasajın içinde bilginize...
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
resmi olarak zippo tamiri diye bir şey yoktur. ömür boyu garanti olduğu için direk içini yenisiyle değiştiriyorlar ücretsiz. herhangi bir resmi zippo satıcısına giderseniz probleminiz çözülür...
ama yakınınızda zippo bayisi yoksa; pamuk ve fitil değişimiyle kendiniz de halledebilirsiniz. internette bulabilirsiniz fitili, orjinal kullanırsanız daha iyi olur buna dikkat edin. fitilin ucunu ne çok uzun ne çok kısa ayarlayın. alevin boyu ve kalitesi doğrudan etkileniyor çünkü. iyi günler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)