herkese iyi forumlar zippoma benzin yerine arkadaş başka birşey koymuş şuan yanmıyor pamugunu kuruttum yenı benzın koydum ancak yanmıyor bunu duzeltmenın yolu nedır veya ankara'da bunu yapan yer varmıdır?
herkese iyi forumlar zippoma benzin yerine arkadaş başka birşey koymuş şuan yanmıyor pamugunu kuruttum yenı benzın koydum ancak yanmıyor bunu duzeltmenın yolu nedır veya ankara'da bunu yapan yer varmıdır?
Basit..
Bir yere götürüp olmayacak paralar harcamayın..
Herhangi bir zippo ürünleri satan yerden orjınal zıppo fıtılı edinin..
Fitilini değiştirin..
İçinden çıkan pamukları da yenılerıyle değiştirn bitti gitti![]()
benim zipponun taşı bitmişti ücretiyle yaptırmaya gittim yeni taş ve benzin de koydu ücretsiz yaptılar. belki size de yaparlar. ama kullanıcı hatasından dolayı yapmayabilirler
Fitil ve pamuğunu değiştirdikten sonra bı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu işlemler çok basit kendinde yapabilirsin. Fitil 5-10 tl pamuğu kac para özel bi pamuk mu bilmiyorum. Sippo satan bıyerden temin edilir malzemeler.
Zippo omur boyu garantili ve cogu seyi ucretsiz degistiriyorlar.
Benim komp. iki tane zippomda Ic mekanizmalari degismisti ucretsiz.
Cogu avm de var tabocco shop onlarin bir cogu zippo bayisi.
Derdini anlatip teslim ettiginde gerekli ismlemi yaptirtip geri aliyorsun. Bu arada icindeki pamuk sentetik pamuk.
Icinden cikan pamugu iyice acip havalandirman gerek kupkuru bi sekilde. Kabarik olarak tam bir avuc kadar oluyor.
Goturmeden bi dene. Bi gun kadar acikta kalsin icine konan sey iyice ucsun. Ucucu biseyse eger.
Mekanik olarak sıkıntı yaşanan ürünlerin içini değişirler..
Farklı yanıcı malzeme koyup bozulan ürünlerin değişimini yapmazlar..Kullanıcı hatasıdır en nihayetinde..Anlaşılır..
Siz yine de şansınızı deneyin..
Tutmazsa dediğim formül basit..
Fitil değişimi belki meşakatli olacaktır,onu da acıklamıs abiler
Edit: orjınal urunden cıkan pamuğun herhangi bir niteliği varmıdır bilmiyorum..
Ama değişimini herhangi bir pamuk la yaparsanız problem olmayacaktır..
Normal pamuk kullanirsaniz yakiti bi haftadan kisa surede biter.
Sentetik pamugu yine ddgm gibi tobacco larda zippo bayisi olan bi tabocco larda bulabirsiniz.
Dedigimi deneyin ama cok basit.
Youtube dan da arastirin basit bi islem.
Pamuklu kulak copuylede merdane kisimlarni temizleyin.
Tastan kalan tortular vardir.
Watsp kullaniyorsaniz p.m le numaranizi yollayn bi kac resim atym size.
Aklıma takılan birşeyi sorayım. A serisi zippom var. Çakmak taşını yeni değiştirdim benzinini koydum ama yanmıyor neden olabilir? Zippoyu yurtdısından kız arkadasım hedıye getırdı.Çakmak taşının patladığını görüyorum ama ateş çıkmıyor teşekkürler![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
benzin az gelmiş olabilir
aynısı benimde başıma geldi. bi ara arkadaşın benzinli kumandalı arabasıyla oynarken benimde zipponun benzini bitti.dedim ki nede olsa buda uçak benzini bir koydum ondan sonra senin sorunun aynısı oldu yanmadı.orjınal benzin koydum yine yanmadı. Sonra zippo bayiine gittim içindeki pamuğu ve fitili değiştim. sende öyle yapacaksın mecbur.
Kızılayda Eylül pasajının içinde gözlüklü bi arkadaş var girince sağda. Aynı zamanda Zippo satıyor. Çoğu arkadaşım ona yaptırıyo bakımını. Ona danışın isterseniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)