User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Benzin alma hakkinda bi soru ?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pompacı yakiti verdikten sonra o makina o fişi zaten kesmiyor mu neden fiş verirmisin dediğinde küfür etmişim gibi bakiyo.

bi de o var 200 liralik aliyosun 195 de aliyo eline tık tık tık hayir makina salak nerde durcani mi bilmiyo nedir olay

SercanTurkoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hanz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman opetten alırım çok zor durumda kalırsam da shellden alırım. opete önceden çok güveniyordum ama artık güvenmiyorum 50 TL'lik benzin istedim ödiyim gelim öyle doldur dedim ben gelene kadar doldurmuş öderken sıra bile yoktu bu nasıl pompa arkadaş? ne kadar hızlı böyle Birde soruyor Fiş lazım mı ne demek? İstemezsem fişi nolcak?? Bende inadina istiyorum saklıyorum. Anlam veremedim buna. Önceden opetten aldığım mazot çok giderdi şimdi shell'deki mazot çok iyi gidiyor. ( Ayrıca 150 TL mazot aldığım zaman orda tabanca kendisi atması gerekirken 149 a gelince kesik kesik koymaları ne alaka) ? Bilgilendirirmisiniz arkadaşlar.
    Bu dediğiniz b.paşa shell de mi oluyor ?

Fiş istiyormusun muhabbeti ise bu servisçiler vb kişilere lazım oluyor..

Onların plakalarını girip sizin aldığınız miktarı giriyorlar , onlar adına fiş biriktiriyorlar.

Atıyorum 500 liralık fiş'e 20 lira gibi bi rakam alıyor pompacılar.
    Bu muhabbet kalkmıştı ancak bazı yerler halen yapıyor misal b.paşa shell.

Edit : Fiş konusu opette olmuş , yanlış okumuşum

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende son zamanlarda farkettim Maltepe Kapet Shellden aldıgım 30 liralık yakıt ile Bostancı Total'den aldıgım(e5 te bulunan Total) aşırı derecede farklı oluyor mesafe olarak. Bunu benden başka farkeden var mı ?
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dediğiniz b.paşa shell de mi oluyor ?

Fiş istiyormusun muhabbeti ise bu servisçiler vb kişilere lazım oluyor..

Onların plakalarını girip sizin aldığınız miktarı giriyorlar , onlar adına fiş biriktiriyorlar.

Atıyorum 500 liralık fiş'e 20 lira gibi bi rakam alıyor pompacılar.
    Bu muhabbet kalkmıştı ancak bazı yerler halen yapıyor misal b.paşa shell.

Edit : Fiş konusu opette olmuş , yanlış okumuşum
    Teşekkür ederim.

Opet / Çobançeşme de ki olanı Shell ise Topkapı da kini kullanıyorum bazen ise beylikdüzü shell Gerçekten aralarında epey fark var.

SercanTurkoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hanz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.

Opet / Çobançeşme de ki olanı Shell ise Topkapı da kini kullanıyorum bazen ise beylikdüzü shell Gerçekten aralarında epey fark var.
    Çobançeşme opet gerçekten çok farkettiriyor
    Çok sıra beklediğimi bilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç dikkat etmediğim, paranoya oluşturduğum şeyler değil ama gözlemlerimden aklımda kalanlar: Bir kaç kere kendim doldurmak durumunda kaldım tetikte kademe ayarı var ama tüm kademelerde benzin aynı dolulukta geliyor, yani tetik ile hortumun bağlantı yerinde seffaf bir pencere, içinde ise pervane var oradan görebilirsiniz anlatmak istediğim durumu.. Ayrıca hotumda/boruda kalan yakıt mantık olarak bize ait değil zaten.. Pompacılar fişleri satıyor, ben her seferinde alırım işime yaramıyor ama alırım, sizde alın.. Ayrıca hafta sonu zaten almayın lütfen Bkz: İmza

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu Opet'de yakıt aldıktan sonra kart okutma meselesine uyuz oluyorum.
    Mesela 50 tl benzin alıyorum veriyorum Opet kartı,adam okutuyor bi bakıyorum 100 tl okutmuş karta.
    Bazen gidiyorum ne kadar alıyorsam o kadar okutuyor.
    Bende bi keresinde 50 tl aldım 100 tl okuturmusun dedim sistem kabul etmez falan filan dedi.
    Madem sistem kabul etmiyor nası oluyorda bazen kendi kendine çalışanlar fazla benzin yazıyor?
    Demekki arkadaşı,kardeşi eşi dostu gelse 20 tl alsa 200 tl okutacak karta...
    Yani klasik Türkiye hikayesi,tanıyorsan yolunu bulursun tanımıyosan ne alıyosan onu işletirsin karta bu kadar basit.
    Yakın bi arkadaşımın petrol istasyonu var Antepte,Opet. Sizin dediğiniz gibi durum. 30 lira mazot alıyorum marketteki eleman tanıdık olduğum için 150 TL LPG yazıyordu. Tamamen çalışanlara bağlı o.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın bi arkadaşımın petrol istasyonu var Antepte,Opet. Sizin dediğiniz gibi durum. 30 lira mazot alıyorum marketteki eleman tanıdık olduğum için 150 TL LPG yazıyordu. Tamamen çalışanlara bağlı o.
    Çalışanlara bağlı evet ne diye sistem kabul etmiyor diyolar anlamıyorum 200 okut ne farkediyor ki o zaman.
    He eğer etik değildir başkasının hakkı yeniyor diyorsa da o zaman tanıdığına da ne alıyosa onu yazması gerekir.
    Bide denetleyen şef mef bişey yok demekki ki böle kafalarına göre davranıyolar.

Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu Opet'de yakıt aldıktan sonra kart okutma meselesine uyuz oluyorum.
    Mesela 50 tl benzin alıyorum veriyorum Opet kartı,adam okutuyor bi bakıyorum 100 tl okutmuş karta.
    Bazen gidiyorum ne kadar alıyorsam o kadar okutuyor.
    Bende bi keresinde 50 tl aldım 100 tl okuturmusun dedim sistem kabul etmez falan filan dedi.
    Madem sistem kabul etmiyor nası oluyorda bazen kendi kendine çalışanlar fazla benzin yazıyor?
    Demekki arkadaşı,kardeşi eşi dostu gelse 20 tl alsa 200 tl okutacak karta...
    Yani klasik Türkiye hikayesi,tanıyorsan yolunu bulursun tanımıyosan ne alıyosan onu işletirsin karta bu kadar basit.
    Tanıdık vasıtasıyla 2 depo bedava gazla tatile gidip gelen arkadaşım var düşün artık..

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdık vasıtasıyla 2 depo bedava gazla tatile gidip gelen arkadaşım var düşün artık..
    Benim yok öyle bi tanıdık maallesef

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Shell 97 VPower Nitro+ bi sorun yaşamadım
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kademeler veya hava yapması gibi bir şey söz konusu değil .
    hortumda kalan benzinide zaten siz alıyorsunuz , çok küçük nir miktar kalabilir hortumda okadar .
    sayaç pompada olduğundan , pompa kesiyor benzini ve kalanıda takılı olan nozzle ile deponuza gidiyor .
    oktan farklılığı belki size a firmasının b firmasından daha uzun süre tüketim sağladığını düşündğrğyor olabilir , yada 20 lira A dan 20 lira B den kıyas yaparken iki farklı istasyonun o anlık benzin satış fiyatına dikkat ettiniz mi ?
    böyle uzar gider , çakallık yapmak isteyen istediği yere yapıyor zaten ...
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şüphelendiğinizde ölçü kabıyla yakıtı ölçtürebilirsiniz

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bp de çalışıyorum tabanca ayarı ve pompa ayarı farklı şeylerdir ikisinin basıncı farklıdır çok basit denemesi pet şişeye yakıt alın kademe 1 de alın 3 de alın fiyata da bakın biri sıfırdan başlarken yakıt verir diğeri ise fiyat döndükten sonra vermeye başlar kademe 3 e kadardır 4 5 kademe tabanca yoktur hortum içinde elbetki yakıt kalıyor onun sizin aldığınız yakıt ücretiyle alakası yok aklınızda bişe kalmasın

arabadan inmeyenlere gelince eskiden key sistemi yoktu kimin ne yakıt verdiği bilinmiyordu yani manuel çalışılıyordu insanlar arabadan inmeden yada kart çekmeye gittiğinde yanda bulunan bidona yakıt koyan pompacı arkadaşlarım oldu ama artık standartlar geldi haa istense şimdide yapılmazmı yapılır elbet ama ceremesi büyük olur

kafanıza soru işareti kalmamasını istiyorsanız yakıt fişinizi alın otomasyon sistemi olduğu için siz 100 liralık yakıt aldığınızda size 50 liralık yakıt verip 100 liralık fiş veremez
    işin özeti yakıt alırken pompacıya tabancayı 1 de vermesini söyleyin ve fişinizi alın
    PROJECT 01

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size tavsiyem;
    Mümkün olduğunca yakıtınızı, markaların kendi işlettiği istasyonlardan almanız.
    Örneğin; Bostancı Köprüsündeki Shell ile Atalar veya Maltepe Shell'i kıyaslarsanız demek
    istediğimi anlarsınız.

Firmaların kendi istasyonlarındaki kurumsallaşma ve müşteriye hizmet ve ürün sunumu üst
    düzeydedir. Diğerlerin de ise çalışanın keyfine bağlıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay şu kart olaylarında plaka görünmeden kart çekilmez OTOMASYON SİSTEMLİ İSTASYONLARDA plaka bazlı olduğu için manuel fiyat giremezsin siz 10 liralık almışsınızdır mesela diğer müşteri 500 lük almıştır ama kart çektirmemiştir onun çektirmediğini size çekebilirler insiyatif yani
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalışanlara bağlı evet ne diye sistem kabul etmiyor diyolar anlamıyorum 200 okut ne farkediyor ki o zaman.
    He eğer etik değildir başkasının hakkı yeniyor diyorsa da o zaman tanıdığına da ne alıyosa onu yazması gerekir.
    Bide denetleyen şef mef bişey yok demekki ki böle kafalarına göre davranıyolar.
    olay şu kart olaylarında plaka görünmeden kart çekilmez OTOMASYON SİSTEMLİ İSTASYONLARDA plaka bazlı olduğu için manuel fiyat giremezsin siz 10 liralık almışsınızdır mesela diğer müşteri 500 lük almıştır ama kart çektirmemiştir onun çektirmediğini size çekebilirler insiyatif yani
    PROJECT 01

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daima Total Doco dan benzin alırım ve şu ana kadar yukarıda geçen durumların hiç biri başıma gelmedi, hoş Ankara'da pek fazla doco yok benzin almak için istanbul yolu veya beşevler tarafına gitmem gerekiyor.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyin bi çakallığı olduğu için kesin pompadada bi çakallık vardır

ben bu sebepten bilmediğim yerden almam

gündüz vakti değilde genelde akşam alırım

istasyon içinde tanker varsa yine almam , yeni dolum yapıldığı için depodaki pislikler yukarı çıkıyor

kademe olarakda hep en yavaşta doldurtuyorum

Shell / Cevizlibağ , Shell / Pazartekke ise tercihim

BP/ Bahçelievlerden sakın almayın
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)