Twitter Türk Vatandaşlarını koruyor demek ki. Helal olsun o zaman. Twitter'a daha çok girmeme bir sebep. Benim üzerimden kazandığı paralar da helali hoş olsun.
Printable View
Denk geldi de çok güldüm :D
http://img-3.onedio.com/img/719/boun...0305f5392f.jpg
Ben amerikadan server kiralıyıp onun üstünden girdikten sonra nasıl engellicekler ? Benim tr den girdiğimi kimse görmicekki amerikanın texas ındna 204.xxx no lu ip den girilecek... Onu engellemek için benim amerikayla olan baglantımıda engellemeleri lazım.Dünyaya açık bir site varsa o site açık kaldıgı sürece ve ben türkiye dısına bağlantımla çıkabildiğim sürece istedikleri kadar burdan engellesinler yinede girilir.Varsa tr nin tamamen engelledi bir site söyle deneyelim :) Vardır kesin bakarım akşam.Yıl 2014 kolaymı öyle site engellemek... Kuzey kore de senin dediğin gibi küllen yasaklamış durumdalar.Ama giren giriyor.Haaa hiç olmadı giderim Tooway den baglanırım kendi çanağımla.
@Zaytung : Erdoğan, pes etmiyor: "Elektrik, melektirik hepsinin kökünü kazıyacağız.."
Amerika'da freedom of speech denen olay var, Ifade ozgurlugu Twitterdan istiosan mention et obama yi ana baci sov pis zenci de, olum tehdidinde bulunmadigin surece hic bir sekilde seni yargilayamazlar... Ki bizim basimizdakiler hakediyo kufuru misliyle... cirkefler (banlamayin yeter artik gorende akp sitesi sancak burayi)
kafayı yicem yaa açıklamaya bak açık seçik içerik vardı çok sayıda bayan profilinden açık seçik resimler paylaşılıyomuş sadece kapatma nedeni onlar değilmiş bu yüzdende kapatılmış
arkadaş doğru dizgün kullanmıyorlarki bu cehapeli koministler anarşiklik yapıyor bi bakara makara paylaşın azcık feyizlenin
DNS ayarlarını değiştirince kettle'dan bile girebildim :D :D :D
kıbrıs'ta herhangi bir engelleme yok, hatta mikili sitelerde bile :D
adamlar twitter'ı engelledi ama 1-2 aydır xhamster'a çok rahat girilebiliyor. :)
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu :)
İphone dan nasıl girebiliriz ?
siyasi mesaj olarak görmeyin lütfen , çok ince espri olmuş çok beğendim :) Anlamayan olursa açıklarım :D
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...15485170_n.jpg
süpermiş bu:)
Bilgin eksik kimden dinlemişsen eksik dinlemişsin. Amerika menşeili ve amerikan yasalarına tabii bir şirket ancak amerikada dava edilir..
"diğer ülkelerde yaşayan Twitter aracılığıyla tehdide, şantaja yada hakarete uğramişsa be mahkemeye başvurmuşsa mahkeme, Twitter yönetiminden bu şahısların kimliğiyle ilgili bilgi ister ve Twitter yönetimi de gerekli bilgiyi verir. "
diğer ülkelerde yaşayan kimse kendi ülkesinde dava açmıyor amerikada dava açıyor ve o davayı kazanırsa mecbur twitter yönetimi bilgileri vermek zorunda zaten..
türkiyeyi tanımıyor diye bir şey yok.. bizimkiler direk bana şunların bilgisini ver derlerse vermezler tabiki.. Bu kısma kimse deyinmiyor.. varmı bizimkilerin amerikada açdığı ve kazandığı bir dava ve üstüne twitter yönetimi bilgi vermesin.. kimse hukukdan üstün değil mecbur vermek zorunda kalırlardı..
Eğer amerikada dava açılmış kazanılmış ve bilgi verilmemişse o zaman bende bu kapamanın arkasındayım.. ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.. herzamanki gibi elma piş ağzıma düş mantığı kestirme yolları seçiyoruz ne yazık ki.