yakında cabrio arabaları da kapatır mı![]()
Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl cahillik anlayamadım gitti. Hadi tamam bunlar böyle cahillik yapıyorlarda , insanlar nasıl desteklemeye devam ediyorlar anlamıyorum bu kadar mı körsünüz .
Utanıyorum vallaha .
imzasız..
Hep egemenin suçu bunlar hep...
Millet aya nasıl koloni kurarız, nasıl uzay istasyonu yaparız şu atomları çarpıştıralım bakalım nolcak diye uğraşsın. Bizim mamalılar twitter ı facebooku kapatmanın peşine düşsün.
Ünlü düşünür (!) Abdullah gülün sözleriyle ifade etmek istiyorum kendimi " İnsan gerçekten hayret ediyor."
Everyday I ** çapuling...
bende onavo kurdum hiç sıkıntı yok. dns erişimi kapansa bile vpn olduğundan bu yöntemle girebiliriz diye düşünüyorum. yanlış mıyım acaba?
Okulun baglantisina mudahale edemediklerinden okulda herkes programsiz sikintisiz baglaniyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben ıphone a free vpn onovo yi yükledim , program eksiksik çalışıyor fakat internetimi ağarlaştırıyor programı sildim ayarlardan vpn i kapatıyorum ama yinede ekranın üst tarafında vpn çıkıyor ve program kendi kendisini otomatik açıyor nasıl olur anlmadım programı sildim ayarlardan kapadım yinede aktif uyuz olmuş durumdayım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)